Rio

Joi, 09 Februarie 2023 | Industrie

Adio, Kia Rio! Modelul subcompact dispare din Europa

Potrivit unor informații noi apărute în presă, modelul de clasă mică Kia Rio ar urma să fie retras din Europa mai târziu în acest an. Înlocuitorul său va fi crossover-ul Kia Stonic.
Joi, 23 Iulie 2020 | Intern

Prețuri Kia Rio facelift în România: modelul subcompact pornește de la aproape 13.100 de euro

Kia Rio facelift este disponibil și pe piața din România, iar modelul producătorului asiatic poate fi comandat și cu o motorizare mild-hybrid la 48V. Versiunea de bază este echipată cu un motor pe benzină aspirat natural, iar prețul de pornire este de 13.084 de euro.
Marti, 26 Mai 2020 | Modele noi

Kia Rio facelift, primele imagini și informații: subcompacta primește motorizări mild-hybrid și sistem de infotainment de 8 inch

Kia a publicat primele imagini și informații despre Rio facelift, care primește în premieră motorizări mild-hybrid și numeroase îmbunătățiri la interor, printre care și un sistem de infotainment de 8 inch.
Joi, 09 August 2018 | Tehnologie

Primii pași în noua eră: MAN eTGE, utilitara electrică gândită pentru livrări urbane, și convoiul de camioane conectate ale producătorului bavarez

MAN ne-a invitat în Berlin pentru a face cunoștință cu cele mai noi "produse" pregătite să fie expuse sub lumina reflectoarelor din cadrul Salonului Vehiculelor Comerciale de la Hanovra. Noua utilitară electrică eTGE, convoiul de camioane conectate și ultimele îmbunătățiri ale platformei digitale RIO.
Joi, 25 Ianuarie 2018 | Modele noi

Kia Rio GT-Line: versiunea cu accesorii sportive debutează în cadrul Salonului Auto de la Geneva

Kia a anunțat debutul versiunii Rio GT-Line. Modelul va putea fi admirat în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva și oferă accesorii sportive atât pentru exterior, cât și pentru interior.
Miercuri, 06 Septembrie 2017 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: Șase modele cu 5 stele, 4 stele pentru electrica Ampera-e, rezultate amestecate pentru Kia

Cea mai recentă sesiune de testare Euro NCAP a pus sub lupă 9 modele recent lansate în Europa. Rezultatele și concluziile inginerilor organizației europene sunt interesante.
Joi, 01 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Noul Kia Rio se dezbracă de secrete: galerie foto completă cu a patra generaţie

Kia a publicat mai multe fotografii oficiale cu noua generaţie a lui Kia Rio, care va debuta la sfârşitul luni septembrie la Paris, atunci când vom afla detalii şi despre motorizări.
Luni, 28 Februarie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA 2011: Top 10 premiere mondiale

Salonul Auto de la Geneva urmează să prezinte cele mai importante noutăţi ale constructorilor care activează pe piaţa din Europa. Iată zece modele interesante care vor debuta la salonul elveţian.
Vineri, 11 Februarie 2011 | GENEVA 2011

OFICIAL: Noul Kia Rio se prezintă

Kia a prezentat primele imagini ale noului Rio. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Geneva alături de noul Picanto şi va ridica standardele Kia în segmentul lui Dacia Sandero.
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | Modele noi

Kia a prezentat primele schiţe ale noului Rio

Noua generaţie a lui Kia Rio va debuta alături de frătele său mai mic la Salonul Auto de la Geneva. Atât Rio, cât şi Picanto vor fi modele cheie în noua strategie a constructorului sud-coreean.
Marti, 16 Noiembrie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu noul Kia Rio

Noul model subcompact de la Kia a fost surprins în straie noi de fotografii de la Carpix. Automarket vă prezintă primele imagini spion cu noul Kia Rio, în exclusivitate naţională.
Luni, 20 Iulie 2009 | Modele noi

Primele imagini cu Kia Rio facelift

Dupa faceliftul operat pe Cee'd, Kia pregateste o serie de revizuiri si pentru Rio. Sedanul a primit un nou aspect frontal si un interior cu mici retusuri estetice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 12 August 2008 | Economic

Vanzarile Kia au crescut cu 24.1% in luna iulie

Kia a inregistrat o crestere cu 24.1% a vanzarilor la nivel global. Coreenii au livrat 839.384 de masini in primele sapte luni.
Miercuri, 02 Iulie 2008 | Modele noi

Kia Rio si Picanto, editii speciale Orangina

Kia va comercializa in Franta, in perioada verii, editii speciale Rio si Picanto create impreuna cu Orangina.
Miercuri, 02 Aprilie 2008 | General

Eva Padberg promoveaza Kia Rio

Kia a recurs la un parteneriat de imagine cu modelul german Eva Padberg pentru promovarea modelului Rio.

Tag-uri similare

Kia, facelift, Picanto, Sportage, Ceed, Cee\'d, revizuit, Rio, estetic, Cerato
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru