Primele imagini cu Kia Rio facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 20.07.2009
Dupa faceliftul operat pe Cee'd, Kia pregateste o serie de revizuiri si pentru Rio. Sedanul a primit un nou aspect frontal si un interior cu mici retusuri estetice.

Existenta pe piata inca din 2005, actuala generatie Kia Rio se va bucura anul acesta de un facelift mult asteptat de fanii modelului. Unul dintre best-seller-urile brandului Kia la nivel global, Rio se aliniaza noii directii de design spre care se indreapta producatorul coreean.

Ca si in cazul noului Cee'd facelift, Rio vine cu o parte frontala complet revizuita, mult mai atragatoare. Cum era de asteptat, blocurile optice au fost redesenate, spoilerul fata a fost si el revizuit iar grila radiatorului a primit un design nou. Prizele de aer mai mari, combinate cu noua grila ofera un aspect mai dinamic sedanului coreean, asemanator cu cel al noului Cee'd.

Modificarile exterioare sunt completate la interior de o plansa de bord si o consola centrala noua, cu functii revizuite, conexiune Bluetooth si un sistem audio mai performant. Volanul a fost si el redesenat alaturi de ceasurile instrumentarului de bord.

Momentan nu se cunoaste o data oficiala de lansare a faceliftului pe piata europeana, versiunea dezvaluita astazi urmand sa debuteze mai intai pe piata din Coreea de Sud, unde este cunoscuta sub numele de Pride.

via | Kia-world

Comentarii (1)

  • Ok
    Era si timpul pentru alta plansa de bord ... e aceeasi din 2000 pana anul asta ... Noua versiune nu este specatculoasa dar e cu siguranta mult mai frumoasa decat precedenta.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru