Kia Rio si Picanto, editii speciale Orangina

De Catalin Dinu
Publicat Miercuri, 02.07.2008
Kia va comercializa in Franta, in perioada verii, editii speciale Rio si Picanto create impreuna cu Orangina.

Esential

9.590 euro este pretul anuntat de Kia pentru Picanto Orangina.
11.630 euro este pretul noi serii limitate Kia Rio Orangina.

Odata cu terminarea Campionatului European European de Fotbal din Austria si Elvetia, eveniment la care Kia a fost sponsor oficial, producatorul coreean pregateste noi versiuni speciale care vor fi comercializate pe toata perioada verii. Pentru aceasta, Kia a incheiat, in Franta, un parteneriat cu Orangina pentru a crea doua serii limitate ale modelelor Rio si Picanto.

Astfel, Kia Picanto Orangina se va distinge printr-un nivel de echipare bogat, care include aer conditionat, geamuri electrice fata, inchidere centralizata cu telecomanda, scaun sofer reglabil inaltime, praguri usi si tapiserie inscriptionate cu "Picanto Orangina". Noua serie limitata a lui Picanto va fi disponibila in sase culori de caroserie si doar cu motorizarea diesel de 1.1 litri 75 CP. Kia va construi doar 250 de exemplare Picanto Orangina care vor fi comercializate la pretul de 9.590 de euro.

Kia Rio Orangina va beneficia de aceleasi dotari ca modelul inferior al producatorului corean. In plus, Kia ofera un sistem audio cu radio CD cu MP3, intrare USB si patru boxe, oglinzile si manerele portierelor in culoarea caroseriei, pragurile usilor si covoare inscriptionate "Rio Orangina".

Kia Rio Orangina va fi comercializat cu unitatea 1.5 CRDi care dezvolta 110 CP la pretul de 11.630 de euro.

In acelasi timp, pe site-ul www.orangina.fr, se va desfasura in perioada 1 iulie-15 august un concurs al carui premiu este reprezentat de un Kia Picanto. De asemenea, editia speciala Kia Picanto va fi masina oficiala a turneului de plaja Orangina care va avea loc intre 16 iulie-16 august in principalele statiuni din Franta.

Via | Caradisiac

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru