Sebastien ogier

Luni, 13 Mai 2019 | Motorsport

Estonianul Ott Tanak câștigă etapa de WRC din Chile: Ogier și Loeb au completat podiumul

Ott Tanak (Toyota) s-a impus în etapa de WRC (Campionatul Mondial de Raliuri) din Chile. Aceasta a fost a doua victorie a estonianului în acest sezon. Pe locul secund a terminat Sebastien Ogier, campionul mondial în exercițiu, în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Sebastien Loeb.
Luni, 29 Aprilie 2019 | Motorsport

Thierry Neuville obține a doua victorie din actuala stagiune a Campionatului Mondial de Raliuri: belgianul s-a impus în Raliul Argentinei

Belgianul Thierry Neuville a obținut a doua victorie consecutivă în Campionatul Mondial de Raliuri. Podiumul a fost completat de Andreas Mikkelsen și de Sebastien Ogier.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Motorsport

Din culise: Sebastien Ogier vorbește despre familia sa din Campionatul Mondial de Raliuri și despre lucrurile care îl motivează

Citroen a publicat un scurt clip care îl are în prim-plan pe Sebastien Ogier. Pilotul francez deține șase titluri de campion mondial în WRC, iar în cadrul spotului acesta vorbește despre familia sa din motorsport, dar și despre lucrurile care îl motivează.
Luni, 01 Aprilie 2019 | Motorsport

Prima victorie pentru Thierry Neuville în actuala stagiune a Campionatului Mondial de Raliuri: belgianul a câștigat Raliul Corsicii după un final dramatic

Elfyn Evans a dominat cea de-a patra etapă a WRC, însă o pană de cauciuc pe ultima probă specială a făcut ca pilotul M-Sport Ford să încheie pe locul al treilea. Thierry Neuville și Sebastien Ogier au profitat de ghinionul lui Evans, cei doi clasându-se la finalul etapei din Corsica pe primele două poziții.
Luni, 11 Martie 2019 | Motorsport

Sebastien Ogier câștigă Raliul Mexicului: francezul obține a doua victorie a sezonului

Sebastien Ogier a câștigat Raliul Mexicului și își trece în cont a doua victorie a sezonului. Locul secund a fost ocupat de estonianul Ott Tanak, pilotul Toyota reușind astfel să-și păstreze poziția de lider în cadrul clasamentului general.
Luni, 18 Februarie 2019 | Motorsport

Estonianul Ott Tanak câștigă Raliul Suediei: pilotul Toyota trece pe prima poziție în clasamentul general

Ott Tanak (Toyota) a câștigat Raliul Suediei și a urcat pe prima poziție în clasamentul general. Pe locul secund a terminat Esapekka Lappi (Citroen), în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Thierry Neuville (Hyundai).
Duminica, 27 Ianuarie 2019 | Motorsport

Sebastien Ogier câștigă Raliul Monte Carlo: francezul aduce victoria cu numărul 100 din istoria Citroen în WRC

Sebastien Ogier a câștigat Raliul Monte Carlo cu un avans de doar 2.2 secunde în fața belgianului Thierry Neuville. Estonianul Ott Tanak termină pe ultima treaptă a podiumului, în fața lui Sebastien Loeb.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri 2019: constructorii au prezentat mașinile și echipajele cu care atacă cele 14 raliuri din calendar

Citroen, M-Sport Ford, Toyota și Hyundai sunt cele patru echipe care se vor duela în 2019 în Campionatul Mondial de Raliuri. Constructorii au prezentat echipajele și mașinile cu care se vor prezenta în cele 14 runde pregătite pentru acest sezon.
Duminica, 18 Noiembrie 2018 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: Sebastien Ogier obține al șaselea titlu de campion. Toyota se impune în clasamentul pe echipe

Echipajul Sebastien Ogier - Julien Ingrassia a obținut pentru a șasea oară consecutiv titlul de campion în cadrul WRC. Toyota Gazoo Racing este echipa campioană în 2018.
Duminica, 28 Octombrie 2018 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri 2018: Sebastien Loeb câștigă etapa din Spania

Sebastien Loeb, francezul cu 9 titluri de campion mondial în WRC, s-a impus în etapa din Spania. Pilotul Citroen a câștigat pentru a noua oară în carieră singura etapă din Mondialul de Raliuri care se desfășoară atât pe asfalt, cât și pe macadam.
Vineri, 28 Septembrie 2018 | Motorsport

Sebastien Ogier a semnat cu Citroen: pilotul francez revine în cadrul echipei cu care a debutat în Campionatul Mondial de Raliuri

Pilotul Sebastien Ogier revine în cadrul Citroen, echipa cu care a debutat în Campionatul Mondial de Raliuri în 2008. Francezul își dorește un titlul mondial și cu echipa din Satory.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Motorsport

Campionatului Mondial de Raliuri 2018: transmisie live de pe toate probele speciale și calendarul sezonului

Campionatul Mondial de Raliuri 2018 se apropie de start. Organizatorii vor transmite în direct fiecare probă specială, iar echipele au prezentat mașinile cu care vor concura în 2018.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 30 Octombrie 2017 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: Sebastien Ogier obține al cincilea titlu de campion la volanul unui Ford Fiesta WRC

Sebastien Ogier a obținut pentru a cincea oară consecutiv titlul de campion în cadrul WRC. M-Sport (Ford Fiest WRC) este echipa campioană, iar pilotul român Simone Tempestini încheie evoluția în WRC2 2017 pe poziția a șaptea.
Marti, 13 Decembrie 2016 | Motorsport

Retragerea Volkswagen deschide calea Ford spre titluri în WRC: cvadruplul campion Sebastien Ogier va concura cu Fiesta RS în 2017

Sebastien Ogier a semnat un contract cu M-Sport pentru sezonul 2017 al Campionatului Mondial de Raliuri, urmând să concureze la volanul unui Ford Fiesta RS.
Luni, 05 Octombrie 2015 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Franţei pe ploaie torenţială. Evans, cel mai bun rezultat al carierei

Jari-Matti Latvala a triumfat în Raliul Franţei desfăşurat în bună măsură pe o ploaie torenţială, în timp ce Elfyn Evans a terminat pe doi şi a obţinut cel mai bun rezultat la carierei.
Joi, 01 Octombrie 2015 | WRC

5 lucruri de urmărit în Raliul Franţei

Un traseu complet neobişnuit pentru o etapă de WRC şi ambiţiile lui Jari-Matti Latvala, a celor de la Hyundai şi ale lui Simone Tempestini sunt principalele puncte de reper ale Raliul Franţei, care revine în Corsica după o absenţă de şapte ani.
Duminica, 13 Septembrie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Australiei şi a devenit triplu campion mondial

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Australiei şi şi-a asigurat matematic al treilea titlu în WRC cu trei etape înainte de finalul sezonului. Volkswagen a cucerit de asemenea al treilea titlu consecutiv la constructori.
Joi, 10 Septembrie 2015 | WRC

Cinci lucruri de urmărit în Raliul Australiei

Sebastien Ogier are oportunitatea de a cuceri al treilea titlu mondial la finalul Raliului Australiei, promovat drept "sălbatic prin natură" de organizatori.
Luni, 24 August 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Germaniei şi este la un pas de titlul mondial

Sebastien Ogier a obţinut duminică în Germania a şasea victorie în Campionatul Mondial de Raliuri şi este foarte aproape de cucerirea celui de-al treilea titlu mondial.
Luni, 03 August 2015 | WRC

Latvala l-a învins pe Ogier în lupta pentru victorie din Raliul Finlandei

Jari-Matti Latvala a câştigat Raliul Finlandei şi a urcat pe locul doi în clasamentul general după ce a reuşit să-l surclaseze constant pe coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier.

Tag-uri similare

VW, Nurburgring, Ogier, sebastien ogier, circuit, VW Scirocco, Polo WRC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru