Sebastien ogier

Joi, 23 Octombrie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Spaniei: Ultima şansă la titlu pentru Latvala

Jari-Matti Latvala trebuie să câştige mai multe puncte decât coechipierul său Sebastien Ogier pentru a rămâne în lupta pentru titlul mondial şi după Raliul Spaniei, singura etapă de WRC desfăşurată pe o suprafaţă mixtă de macadam şi asfalt.
Joi, 23 Octombrie 2014 | WRC

Ogier, Latvala şi Mikkelsen şi-au prelungit contractele cu Volkwagen pentru 2015

Volkswagen a anunţat joi prelungirea contractelor lui Sebastien Ogier, care anterior fusese curtat şi de Hyundai. Jari-Matti Latvala şi Andreas Mikkelsen vor rămâne de asemenea la echipă.
Marti, 14 Octombrie 2014 | WRC

Hyundai va anunţa linia de piloţi pentru sezonul 2015 din WRC în octombrie

Hyundai trebuie să decidă dacă va concura şi în sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri cu trei maşini înainte de a stabili linia completă de piloţi.
Luni, 06 Octombrie 2014 | WRC

Latvala a obţinut în Raliul Franţei prima victorie pe asfalt din carieră

Jari-Matti Latvala a câştigat duminică Raliul Franţei şi a obţinut astfel prima victorie pe asfalt din caieră. Finlandezul mai are de recuperat 27 de puncte în faţa lui Sebastien Ogier, care a obţinut doar trei puncte în urma unor defecţiuni tehnice.
Joi, 02 Octombrie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Franţei: Ogier vrea să devină campion în ţara sa natală

Sebastien Ogier poate deveni matematic campionul sezonului 2014 din WRC la finalul Raliului Franţei, însă Jari-Matti Latvala, coechipierul său de la Volkswagen, este determinat să amâne verdictul.
Joi, 18 Septembrie 2014 | WRC

Ogier susţine că va rămâne la Volkswagen în 2015

Sebastien Ogier a dezvăluit că va rămâne la Volkswagen şi în sezonul următor, la fel ca şi actualii săi coechipieri, Jari-Matti Latvala şi Andreas Mikkelsen.
Luni, 15 Septembrie 2014 | WRC

Presă: Ogier negociază semnarea unui contract cu Hyundai

Sebastien Ogier negociază semnarea unui contract cu Hyundai pentru sezonul 2015, după ce discuţiile cu Volkswagen pentru o mărire de salariu au eşuat, potrivit presei germane.
Luni, 15 Septembrie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Australiei. Volkswagen este campioană la constructori!

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Australiei în faţa coechipierilor săi Jari-Matti Latvala şi Andreas Mikkelsen, rezultate în urma cărora Volkswagen a cucerit matematic titlul constructorilor.
Joi, 11 Septembrie 2014 | WRC

Ogier, în conflict cu Volkswagen după ce a cerut o mărire de salariu pentru 2015

Relaţiile dintre Volkswagen şi Sebastien Ogier s-au răcit în această vară după ce francezul a cerut o mărire de salariu pentru a-şi prelungi contractul pentru sezonul 2015.
Joi, 11 Septembrie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Australiei: provocarea pădurilor tropicale de la Antipozi

Drumuri înguste prin păduri, viraje largi şi sărituri pe drumuri de ţară şi secţiuni rapide prin păduri tropicale sunt principalele ingrediente ale Raliul Australiei desfăşurat pe macadam.
Vineri, 05 Septembrie 2014 | WRC

Ogier şi Latvala, liberi să lupte pentru titlu în Raliul Australiei

Volkswagen a anunţat că Sebastien Ogier şi Jari-Matti Latvala vor fi liberi să lupte pentru titlul în Raliul Australiei, chiar dacă germanii au nevoie de numai cinci puncte pentru a câştiga titlul la constructori.
Duminica, 24 August 2014 | WRC

Thierry Neuville şi Hyundai au obţinut în Raliul Germaniei prima victorie în WRC

Thierry Neuville a câştigat Raliul Germaniei după ce a profitat de abandonurile succesive ale liderilor Sebastien Ogier, Jari-Matti Latvala şi Kris Meeke. Este prima victorie din carieră pentru belgian, dar şi primul succes pentru constructorul sud-coreean Hyundai.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 04 August 2014 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Finlandei, Ogier şi Meeke au completat podiumul

Jari-Matti Latvala a câştigat dramatic Raliul Finlandei după ce o defecţiune la frâne l-a propulsat pe Sebastien Ogier în lupta pentru victorie. Citroen a obţinut ultimul loc pe podium prin Kris Meeke.
Luni, 30 Iunie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Poloniei după o luptă echilibrată cu Mikkelsen

Sebastien Ogier şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general după o luptă echilibrată cu coechipierul său de la Volkswagen, Andreas Mikkelsen. Hyundai a completat podiumul prin Thierry Neuville.
Joi, 26 Iunie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Poloniei: lupta pentru titlu continuă pe un teritoriu necunoscut

Polonia revine în calendarul Campionatului Mondial de Raliuri după o absenţă de cinci ani cu un traseu schimbat radical care va pune la încercare abilităţile piloţilor care lupta pentru titlul mondial.
Duminica, 08 Iunie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Italiei după o pană suferită de Latvala

Sebastien Ogier a profitat de o pană suferită de coechipierul său Jari-Matti Latvala pentru a câştiga Raliul Italiei şi a-şi consolida astfel prima poziţie în clasamentul general.
Joi, 05 Iunie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Italiei: noi provocări pe un traseu schimbat

Raliul Italiei propune un traseu schimbat pentru ediţia din acest an, în care Jari-Matti Latvala are nevoie de o nouă victorie pentru a lupta pentru titlu cu coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier.
Miercuri, 28 Mai 2014 | WRC

Volkswagen susţine că nu va impune ordine de echipă pentru Ogier şi Latvala

Oficialii Volkswagen îi asigură pe fanii WRC că vor vedea o luptă directă pentru titlul mondial între Sebastien Ogier şi Jari-Matti Latvala, lipsită de ordine de echipă.
Luni, 12 Mai 2014 | WRC

Latvala l-a învins pe Ogier şi a câştigat Raliul Argentinei

Jari Matti Latvala a câştigat Raliul Argentinei şi a fost acompaniat pe podium de coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier, şi de Kris Meeke de la Citroen.
Joi, 08 Mai 2014 | WRC

Avancronica Raliului Argentinei: spectacol sud-american pe macadam

Campionatul Mondial de Raliuri ajunge la sfârşitul acestei săptămâni în Argentina, acolo unde piloţii vor fi întâmpinaţi de numeroase porţiuni cu bălţi, poduri înguste de fier şi mulţi fani.

Tag-uri similare

VW, Nurburgring, Ogier, sebastien ogier, circuit, VW Scirocco, Polo WRC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru