Strategie

Luni, 05 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen pregătește un plan pe 10 ani: reduceri de costuri, alianțe cu rivalii și transformarea Audi într-un centru de dezvoltare pentru grup

Șeful Volkswagen, Herbert Diess, va prezenta un plan pe 10 ani prin care grupul german vrea să-și reducă nivelul costurilor prin colaborarea cu constructorii rivali. Potrivit planului ce ar urma să fie publicat pe 16 noiembrie, Audi va deveni centrul de dezvoltare pentru grupul VW.
Luni, 22 Octombrie 2018 | Siguranta

Volvo are o nouă strategie privind siguranța mașinilor: “Vrem să trecem de la protecția pasagerilor la prevenirea și evitarea accidentelor”

Noua strategie Volvo privind siguranța mașinilor în trafic are la bază ideea suedezilor de a trece de la protecția pasagerilor la o mai mare atenție acordată prevenirii și evitării accidentelor, potrivit oficialilor companiei.
Duminica, 07 Octombrie 2018 | Economic

Președintele Franței vrea o strategie de țară pentru electrificare și mașini autonome: un fost director de operațiuni de la Renault este la conducerea proiectului

Franța va avea în curând o strategie pentru tranziția la mașinile electrice și autonome, la cererea președintelui Emmanuel Macron. La cârma proiectului se va afla Patrick Pelata, fostul director de operațiuni al constructorului Renault, iar viitoarea strategie pe termen lung va fi dezvăluită în luna februarie 2019.
Vineri, 28 Septembrie 2018 | Economic

Volkswagen vrea reducerea substanțială a cheltuielilor: nemții caută să economisească 2.6 miliarde de dolari cu o producție mai eficientă

Volkswagen are un plan pentru reducerea drastică a cheltuielilor, astfel încât să economisească 2.6 miliarde de euro până în 2025. Oficialii companiei spun că acest lucru va fi posibil printr-o producție “mai rapidă, mai flexibilă și mai eficientă.”
Miercuri, 19 Septembrie 2018 | Industrie

Noua strategie Ferrari: 15 modele noi până în 2022 și lansarea SUV-ului Purosangue

Ferrari vrea să lanseze 15 modele noi până în 2022, printre care și primul său SUV, cu numele Purosangue, potrivit strategiei care a fost prezentată de noul CEO Louis Camilleri la întâlnirea anuală cu investitorii.
Marti, 04 Septembrie 2018 | Intern

Șeful Dacia, despre strategia companiei: “Nu există planuri pentru o Dacia hibridă sau electrică, dar putem să visăm la asta”

Șeful Automobile Dacia, Antoine Doucerain, susține că nu există planuri pentru a lansa o Dacia hibridă sau electrică, dar că “putem să visăm la asta”. Potrivit acestuia, Dacia trebuie să continue să producă mașini atractive, de bună calitate și la cel mai bun preț.
Miercuri, 11 Iulie 2018 | Modele noi

Subaru pregătește modele noi: un SUV, un hibrid și o mașină 100% electrică sunt așteptate până în 2025

Subaru pregătește lansarea a cel puțin 3 modele noi până în 2025, printre care un SUV, un hibrid și o mașină 100% electrică, potrivit unui plan al conducerii companiei.
Joi, 03 Mai 2018 | Industrie

Strategie pentru cea mai mare piață auto: Volkswagen vrea să domine vânzările din China cu SUV-uri și mașini electrice

Volkswagen pregătește o strategie prin care să domine vânzările din China cu ajutorul SUV-urilor și a modelelor cu emisii reduse. Astfel, nemții vor să-și păstreze poziția de lider pe cea mai mare piață auto din lume.
Miercuri, 02 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Șeful Bentley pregătește o strategie nouă: “Trebuia să fim mai pregătiți pentru era mașinilor electrice”

Bentley pregătește o nouă abordare privind mașinile electrice și autonome, după ce șeful său a declarat că nu au fost suficient de bine pregătiți pentru această nouă eră a electrificării.
Vineri, 16 Februarie 2018 | Intern

Promisiunile Guvernului: peste 1.000 de stații de încărcare/ alimentare pentru mașinile electrice și cele care folosesc gaz natural comprimat vor fi instalate în țară, până în 2020

Guvernul susține că va înființa circa 1.000 de stații de încărcare/ alimentare pentru mașinilor electrice și cele care utilizează gaz natural comprimat, la nivel național, potrivit unei strategii pe următorii trei ani.
Luni, 05 Februarie 2018 | Intern

Strategie de mobilitate urbană: serviciile de car sharing ar putea reduce traficul din București cu 25%

Serviciile de car sharing ar reduce traficul din București cu 25%, condiţia fiind ca autorităţile locale să includă acest tip de servicii în strategii integrate de mobilitate urbană, pe modelul metropolelor europene, potrivit unui studiu citat de agenția Agerpres.
Marti, 23 Ianuarie 2018 | Economic

Vânzările Jeep au fost sub așteptări în 2017: ținta pentru acest an este de 2 milioane de unități la nivel global

Vânzările globale ale celor de la Jeep au înregistrat o scădere ușoară în 2017, iar rezultatul sub așteptări pune în pericol ținta constructorului care vrea să livreze 2 milioane de unități în acest an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 15 Ianuarie 2018 | Economic

Fiat-Chrysler mizează pe succesul Jeep: grupul speră la o dublare a profitului în 5 ani

Grupul Fiat-Chrysler (FCA) speră că își va dubla profitul în următorii 5 ani, având în vedere potențialul brandului Jeep, după cum a declarat CEO-ul Sergio Marchionne.
Luni, 15 Ianuarie 2018 | Modele noi

Ford Mach1: primul SUV electric al americanilor va fi lansat în 2020

Ford a anunțat începerea procesului de dezvoltare pentru un SUV electric de performanță cu numele Mach 1, inspirat de unele modele Mustang vândute în anii ’70. Ford Mach 1 este programat să apară pe piață în 2020.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

În căutarea formulei câștigătoare: General Motors a promis că va obține profit din vânzarea mașinilor electrice până în 2021

General Motors vrea să obțină profit din vânzarea mașinilor electrice până în anul 2021, potrivit unei declarații a directorului general Mary Barra.
Marti, 03 Octombrie 2017 | Industrie

Strategie pe 5 ani: Fiat-Chrysler vrea să renunțe anul viitor la brandul Magneti Marelli

Grupul Fiat-Chrysler (FCA) anunță că planurile sale pentru anul viitor cuprind și separarea de brandul Magneti Marelli. CEO-ul Sergio Marchionne susține că separarea și listarea la bursă a furnizorului de piese auto ar fi cea mai bună soluție pentru valorificarea companiei.
Miercuri, 13 Septembrie 2017 | Industrie

Pregătiți de schimbare: Grupul PSA vine cu o nouă strategie pentru Opel în noiembrie

Șeful PSA Peugeot-Citroen susține că brandul Opel va avea o nouă strategie începând cu luna noiembrie a acestui an, după ce va fi făcut un plan de reorganizare.
Miercuri, 21 Martie 2012 | General

Şeful Volvo critică strategia UE pentru implementarea maşinilor electrice

Stephan Jacoby, şeful Volvo Cars, a criticat strategia de reducere a emisiilor de CO2 a Uniunii Europene, susţinând că aşteptările UE sunt nerealiste având în vedere nivelul de susţinere oferit producătorilor.
Joi, 26 Mai 2011 | Formula 1

Red Bull schimbă procedurile pentru opririle la boxe

Red Bull a decis să schimbe procedura de efectuare a unei opriri la boxe după ce Ferrari a copiat strategia austriecilor în cursa din Spania.
Vineri, 18 Martie 2011 | Formula 1

PREVIEW F1 2011: 5 moduri în care pneurile Pirelli vor schimba strategiile de cursă

Automarket vă prezintă principalele efecte ale noilor pneuri Pirelli în privinţa strategiilor de cursă în Formula 1.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, McLaren, Red Bull, Alonso, Webber, Pirelli, Brawn GP, Rosberg, Brawn
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru