Strategie

Vineri, 09 Decembrie 2022 | Economic

Grupul BMW anunță prețuri uniforme la mașinile noi, în anumite țări din Europa

Mini și BMW anunță prețuri uniforme la mașinile noi comercializate în anumite țări din Europa. Modificarea intră în vigoare în 2024, treptat, pentru marca Mini, și în 2026, tot treptat, pentru brand-ul din Munchen.
Miercuri, 12 Octombrie 2022 | Industrie

Hyundai: actualizări over-the-air pentru toate modelele Grupului și două platforme electrice

În cadrul evenimentului Unlock the Software Age, Hyundai anunță că toate modelele Grupului, lansate după 2023, vor suporta actualizări over-the air. Totodată, în 2025, marca asiatică va prezenta două platforme electrice.
Luni, 10 Octombrie 2022 | Masini electrice si hibride

Chinezii vor să lanseze 120 de stații de înlocuire a bateriilor, până în 2023, în Europa

Cu ocazia evenimentului care marchează lansarea producătorului chinez de automobile Nio în Europa, reprezentanții companiei au vorbit despre planurile de viitor. Până în 2023, Nio vrea 120 de stații de înlocuire a bateriilor pe Bătrânul Continent.
Miercuri, 05 Octombrie 2022 | Industrie

Peugeot: Din 2023, toate modelele din portofoliu vor fi disponibile cu motorizări electrificate

Constructorul francez de automobile anunță că din prima jumătate a anului viitor, toate modelele din portofoliu vor fi disponibile cu unul sau mai multe motorizări electrificate.
Vineri, 22 Iulie 2022 | Industrie

Ford: 600.000 de vehicule electrice produse până în 2023, la nivel global, 2 milioane până în 2026

Constructorul american de automobile intenționează să producă 600.000 de vehicule electrice până la finalul anului 2023, la nivel global. Până în 2026, numărul acesta va crește la 2 milioane de unități.
Marti, 24 Mai 2022 | Industrie

Mercedes-Benz vrea să reducă numărul de reprezentanțe la nivel global

Potrivit celor mai recente informații, constructorul german de automobile vrea să reducă numărul de reprezentanțe la nivel global și să se concentreze mai mult pe vânzările directe.
Joi, 17 Martie 2022 | Industrie

Mercedes-Benz: În următorii 10 ani, mașinile noastre vor utiliza 40% materiale reciclabile

Constructorul din Stuttgart intenționează ca, în următorii 10 ani, mașinile sale să folosească 40% materiale reciclabile. Pielea naturală va fi disponibilă, dar numai dacă va proveni din surse sustenabile.
Vineri, 04 Martie 2022 | Industrie

Opel va comercializa doar modele cu zero emisii, în Europa, din 2028

Constructorul german de automobile a anunțat că va comercializa numai modele electrice, pe Bătrânul Continent, din începând cu anul 2028. Totodată, Crossland și Insignia vor primi succesori cu zero emisii.
Joi, 03 Martie 2022 | Industrie

Kia: Gamă de 14 modele cu zero emisii până în 2027. SUV-ul EV9 debutează anul viitor

Constructorul asiatic vrea ca până în 2027 să aibă o gamă de 14 modele cu zero emisii. În 2030, Kia intenționează să comercializeze 1.2 milioane de mașini electrice.
Marti, 22 Februarie 2022 | Industrie

Strategie Cupra: două modele noi în 2022 și dublarea vânzărilor

Constructorul spaniol de automobile și-a prezentat strategia pentru 2022, intitulată "Cupra X 2". Anul acesta, marca iberică va prezenta două modele noi și intenționează să-și dubleze vânzările.
Marti, 09 Noiembrie 2021 | Industrie

Planuri de viitor Lancia: trei modele noi începând din 2024, inclusiv o nouă generație Ypsilon

Constructorul italian de automobile va lansa trei modele noi începând din 2024. Tot atunci, Lancia va reîncepe vânzările în Europa, în special în Austria, Belgia, Franța, Germania și Spania.
Marti, 06 Octombrie 2020 | Industrie

Noua strategie Mercedes-Benz include primul Clasa G electric: alte patru modele electrice pe viitoarea platformă EVA, începând din 2021

Mercedes-Benz și-a prezentat noua strategie, iar electrificarea este prioritatea numărul unu. Nemții anunță că vor lansa primul Clasa G electric, dar și vehicule electrice sub brandurile AMG și Maybach. În plus, începând de anul viitor, Mercedes va lansa patru modele electrice pe noua platformă EVA, printre care și SUV-urile EQE și EQS.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 11 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Grupul PSA: “Brandurile Peugeot, Citroen, Opel sau DS sunt libere să-și aleagă propria strategie privind mașinile electrice”

PSA susține că brandurile Peugeot, Citroen, Opel sau DS au libertatea să-și aleagă propria strategie privind mașinile electrice și hibride, fără o “intervenție” din partea grupului, potrivit directorului diviziei de vehicule cu emisii reduse.
Miercuri, 27 Mai 2020 | Industrie

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi prezintă noua strategie: reducerea costurilor și schema “leader-follower" pentru profit maxim

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi își bazează noua strategie pe o schemă “leader-follower”, ce presupune că fiecare constructor se va concentra pe regiunile și segmentele sale de bază. De exemplu, după 2025, înnoirea SUV-urilor compacte va fi condusă de Nissan, în timp ce Renault se va ocupa de SUV-urile subcompacte în Europa. Astfel, alianța estimează că investițiile în modele vor fi reduse cu până la 40% pentru vehiculele integrate în schemă.
Marti, 19 Mai 2020 | Industrie

Strategia Nissan pe următorii 3 ani: mai multe SUV-uri în Europa, legătură mai strânsă cu Renault și o posibilă închidere a fabricii din Barcelona

Nissan vrea să se concentreze pe SUV-uri și vehicule comerciale în Europa, să aibă un parteneriat mai strâns cu Renault și se gândește să închidă fabrica din Barcelona, potrivit unui plan pe 3 ani dezvăluit de Reuters, în urma informațiilor furnizate de mai multe surse din cadrul constructorului.
Marti, 21 Aprilie 2020 | Industrie

Aston Martin: “Prioritățile noastre sunt repornirea fabricilor și începerea producției lui DBX”

Prioritățile Aston Martin pe termen scurt sunt repornirea fabricilor și începerea producției SUV-ului DBX, după cum a declarat noul președinte executiv Lawrence Stroll, miliardarul canadian care a devenit recent unul dintre acționarii constructorului britanic.
Joi, 19 Martie 2020 | Industrie

Maserati amână prezentarea strategiei “New Era” pentru septembrie: italienii ar putea amâna și lansarea noului supercar MC20

Strategia “New Era” a celor de la Maserati, ce trebuia prezentată în luna mai, a fost amânată pentru septembrie, evenimentul urmând să aibă loc la Modena. Lansarea noului supercar MC20 în mai este incertă, astfel că ar putea fi amânată pentru o dată ulterioară.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Industrie

Renault vrea să se retragă de pe unele piețe și să renunțe la anumite modele: “Piața se schimbă, trebuie să ne adaptăm”

Renault se gândește să renunțe la anumite modele, dar și să se retragă de pe unele piețe, după cum a declarat CEO-ul interimar. “Mai putem să păstrăm aceeași strategie? Eu nu cred. Piața se schimbă, trebuie să ne adaptăm,” a spus Clotilde Delbos.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

General Motors își va concentra toate resursele asupra mașinilor electrice: “Hibrizii sunt doar o contramăsură la motoarele convenționale”

General Motors și-a propus investirea tuturor resurselor în dezvoltarea mașinilor electrice. Grupul american susține că a renunțat la ideea unor viitoare modele hibride, pe care le vede doar ca o “contramăsură” la mașinile diesel și pe benzină.
Marti, 27 Noiembrie 2018 | Industrie

Strategia Fiat-Chrysler pentru Europa: producție mai mare în Italia pentru Jeep și un nou SUV Alfa Romeo pe platformă cu Maserati Levante

Grupul Fiat-Chrysler este așteptat să producă mai multe mașini noi în Italia, printre care modele de la Jeep, Alfa Romeo și Maserati, potrivit unor surse din cadrul companiei, care susțin că FCA vrea să sporească eficiența uzinelor și implicit profiturile sale din Europa.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, McLaren, Red Bull, Alonso, Webber, Pirelli, Brawn GP, Rosberg, Brawn
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru