SUV hibrid

Miercuri, 14 Februarie | Masini electrice si hibride

Mitsubishi Pajero ar putea reveni sub forma unui SUV hibrid de lux

Potrivit unei publicații japoneze, Mitsubishi Pajero ar putea să revină în viitorul apropiat ca un SUV hibrid de lux. Noul model ar putea primi un motor hibrid cu încărcare la priză și ar urma să fie bazat pe o platformă dezvoltată de alianța Renault-Nissan-Mitsubishi.
Marti, 28 Februarie 2023 | Modele noi

Chinezii prezintă Jetour Traveller, un SUV hibrid de 20.000 de euro, desenat de un designer Porsche

Marca chineză Jetour a publicat primele imagini oficiale cu un nou SUV, numit Traveller. Noul model este desenat de un fost designer Porsche, care s-a ocupat anterior de mai multe modele celebre ca 918 Spyder și Cayman.
Miercuri, 07 Septembrie 2022 | Intern

Prețuri Nissan Qashqai e-Power în România: start de la 38.900 de euro

Noua versiune hibrid Nissan Qashqai e-Power poate fi comandată în România. Disponibilă în 4 niveluri de echipare, aceasta pornește de la 38.890 de euro.
Joi, 01 Septembrie 2022 | Modele noi

Chinezii lansează un SUV hibrid dezvoltat împreună cu General Motors. Costă sub 15.000 de euro

Compania chineză Wuling a lansat noul model Xingchen, un SUV hibrid dezvoltat împreună cu General Motors. Noul model este disponibil în China cu un preț echivalent a 14.500 de euro.
Joi, 10 Martie 2022 | Reportaj

REPORTAJ: Lecție de cultură japoneză cu Honda HR-V, la Castelul Cantacuzino

Ce caută un SUV japonez la Castelul Cantacuzino? Am luat la test Honda HR-V și am mers la vechea reședință a lui Grigore Cantacuzino pentru a vedea o expoziție de stampe japoneze extrem de valoroase. Vă invităm să aflați atuurile modelului japonez, dar și ce sunt stampele japoneze.
Joi, 04 Noiembrie 2021 | Masini electrice si hibride

BMW confirmă un viitor SUV M hibrid, cu aproape 700 de cai putere

Constructorul bavarez de automobile va lansa un viitor SUV M cu sistem de propulsie hibrid. Acesta va debuta în 29 noiembrie, dar nu este clar dacă o va face sub formă de concept sau de model de serie.
Joi, 08 Aprilie 2021 | Industrie

Surse: Alfa Romeo amână lansarea SUV-ului Tonale, după ce noul șef a criticat performanțele modelului

Lansarea SUV-ului Alfa Romeo Tonale ar putea fi amânată cu trei luni, după ce noul șef al companiei ar fi cerut îmbunătățiri la sistemul de propulsie plug-in hybrid, potrivit unor surse apropiate de situație.
Miercuri, 23 Septembrie 2020 | Modele noi

Noutăți pentru Range Rover Velar: versiune plug-in hybrid și motorizări diesel și benzină cu sistem mild-hybrid

Range Rover Velar va putea fi comandat și într-o versiune plug-in hybrid. Sistemul de propulsie dezvoltă 404 cai putere, iar SUV-ul va avea o autonomie în modul electric de până la 53 de kilometri.
Luni, 10 August 2020 | Intern

Renault deschide în România pre-comenzile pentru versiunea plug-in hybrid a lui Captur: 28.800 de euro pentru varianta de echipare de top

Renault Captur E-Tech, primul SUV de volum din segmentul B echipat cu sistem plug-in hybrid, este disponibil și în România. Pentru moment, francezii deschid listele de pre-comenzi, iar prețul pentru varianta de top Intens este de 28.800 de euro.
Duminica, 02 August 2020 | Masini electrice si hibride

Toyota lansează RAV4 Hybrid Black Edition: versiune specială vopsită complet în negru

Toyota a publicat primele imagini și informații referitoare la RAV4 Hybrid Black Edition. Versiunea specială pregătită de constructorul nipon propune o caroserie vopsită complet în negru. Ediția poate fi deja comandată, livrările urmând să înceapă din luna octombrie.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Intern

Prețuri pentru noua generație Kia Sorento: SUV-ul producătorului asiatic pornește de la aproape 42.800 de euro

Kia Sorento poate fi comandat și în România. SUV-ul producătorului asiatic este disponibil fie cu un motor diesel, fie în versiune hibrid benzină+electric. Cea mai accesibilă variantă pornește de la 42.769 de euro.
Joi, 25 Iunie 2020 | General

Cupra va deschide listele de comenzi pentru Formentor în luna iulie: SUV-ul de performanță cu până la 310 CP este asamblat la Martorell

Cupra Formentor, SUV-ul dezvoltat de sub-brandul de performanață deținut de Seat, va fi disponibil pentru comandă începând cu luna iulie. Livrările vor demara în toamna anului curent.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 27 Mai 2020 | Intern

Prețuri pentru Land Rover Discovery Sport plug-in hybrid: de la 50.000 de euro pentru o autonomie electrică de 66 de kilometri

Versiunea plug-in hybrid a lui Land Rover Discovery Sport are un preț de pornire pe piața din România de 49.980 de euro. Sistemul PHEV pregătit de britanici propune 309 cai putere și o autonomie electrică de până la 66 de kilometri.
Miercuri, 27 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Imagini și detalii referitoare la versiunea plug-in hybrid a SUV-ului BMW X2: 220 CP și autonomie electrică de până la 53 de kilometri în regim WLTP

BMW a publicat o galerie foto completă cu noul X2 xDrive25e. Versiunea plug-in hybrid a SUV-ului german propune 220 CP și o autonomie electrică de până la 53 de kilometri. Noul X2 xDrive25e va fi disponibil începând cu luna iulie.
Joi, 07 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen pregătește o versiune GTE pentru actualul Touareg: varianta plug-in hybrid dedicată publicului european ar urma să ofere 367 CP

Actualul Volkswagen Touareg va fi disponibil și într-o versiune plug-in hybrid GTE. Conform surselor, SUV-ul va miza pe același sistem de propulsie întâlnit în prezent pe versiunea plug-in hybrid din China. Pe piața din Asia, Touareg PHEV oferă 367 CP și o autonomie de 58 de kilometri în regim NEDC.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Opel introduce o nouă versiune plug-in hybrid în gama Grandland X: SUV-ul dezvoltă 224 CP și promite o autonomie electrică de până la 57 de kilometri

Opel Grandland primește o nouă versiune plug-in hybrid. SUV-ul producătorului german este echipat cu un motor pe benzină de 180 CP și un motor electric de 110 CP. În total, sistemul hibrid oferă 224 CP, iar autonomia electrică va fi de până la 57 de kilometri.
Marti, 13 August 2019 | Masini electrice si hibride

Dacia ar putea lansa un SUV hibrid: “Este greu de crezut că vom rămâne pe margine în cursa electrificării”

Dacia ar putea lansa în curând un SUV hibrid, cu scopul de a evita amenzile costisitoare privind nerespectarea țintelor de emisii, potrivit unor surse apropiate de companie. “Este greu de crezut că Dacia va rămâne pe margine în cursa electrificării,” a declarat un oficial Renault.
Marti, 21 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Audi Q5 primește o nouă versiune plug-in hybrid: varianta Q5 55 TFSI e quattro oferă 367 CP și o autonomie în modul electric de peste 40 de kilometri

Audi introduce în gama Q5 și versiunea plug-in hybrid 55 TFSI e quattro. Sistemul de propulsie oferă 367 CP și 500 Nm, iar autonomia în modul electric este de peste 40 de kilometri (WLTP).
Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

UPDATE FOTO: Noul Kia Niro devine fratele hibrid al lui Sportage

Kia lansează în acest an în Europa un SUV care nu va putea fi cumpărat decât în versiune hibridă și, mai târziu, full-electrică. Kia Niro are dimensiuni apropiate de cele ale lui Sportage, dar se bate cu hibrizii compacți de pe piață.
Marti, 17 Noiembrie 2015 | Masini electrice si hibride

Kia anunță noi planuri de viitor: un SUV hibrid și o mașină electrică alimentată cu hidrogen

Kia a prezentat două schițe teaser ale unui Hybrid Utility Vehicle, denumirea aleasă de constructor pentru un SUV hibrid. Acesta va fi însoțit în gamă de o mașină electrică alimentată cu hidrogen.

Tag-uri similare

Salon Auto, Mitsubishi, consum, Lancer, Tokyo, Outlander, tractiune integrala, SUV hibrid, PX-MiEV
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru