Tesla Model S

Vineri, 16 Decembrie 2016 | General

Tesla trebuie să le plătească 7700 de dolari norvegienilor pentru că Model S s-a lăudat că are 690 de cai putere

Tesla a pierdut un proces în țara în care mașinile electrice sunt extrem de iubite. Constructorul trebuie să plătească 7700 de dolari unor clienți norvegieni pentru că a comunicat alte resurse pentru Model S P85D.
Joi, 17 Noiembrie 2016 | Tehnologie

Performanţe prin software: Tesla Model S şi Model X vor primi un update pentru a deveni şi mai rapide decât în prezent

Tesla Model S şi Model X vor reduce cu 0.1 secunde timpul de acceleraţie de la 0-100 km/h datorită unui update software care va fi disponibil începând din luna decembrie.
Marti, 01 Noiembrie 2016 | Accidente exotice

Mercedes Clasa E, victima răzbunării unui Tesla Model S care i-a aterizat pe capotă

Un Tesla Model S scăpat de sub control a aterizat în curtea unui dealer Mercedes și a luat cu el, pe lumea cealaltă, un Mercedes Clasa E aflat în parcare.
Luni, 24 Octombrie 2016 | Masini autonome

Filosofia Tesla, diametral opusă de cea a suedezilor de la Volvo: "Nu ne vom asuma responsabilitatea accidentelor produse de mașinile noastre autonome"

După ce Volvo a nunțat prin vocea CEO-ului companiei că își va asuma responsabilitatea pentru orice accident produs de mașinile autonome cu sigla mărcii "pentru că asta e ideea", Elon Musk anunță că poziția Tesla e complet opusă: "Asigurarea va acoperi daunele accidentelor"
Joi, 20 Octombrie 2016 | Masini autonome

Tesla face pasul decisiv către prima mașină autonomă: toate modelele sale primesc un pachet hardware care le va permite să se conducă singure din 2017

Tesla a anunțat că toate mașinile produse de acum înainte vor fi echipate cu un pachet tehnologic capabil să le permită rularea autonomă în 2017.
Miercuri, 19 Octombrie 2016 | Masini electrice si hibride

BMW și promisiunile sale electrice: pe lângă viitorul X3 electric va exista și un Seria 3 gata să se dueleze cu Tesla Model 3

BMW pregătește o ofensivă electrică puternică. Ea va include rivali direcți pentru Tesla Model 3, un X3 cu zero emisii și un i8 fără motor pe benzină.
Marti, 27 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Mercedes scoate artileria grea: primele imagini ale SUV-ului 100% electric, rival al lui Tesla Model X

Mercedes a publicat primele imagini și detalii ale noului SUV 100% electric, așteptat să debuteze sub formă de concept în cadrul Salonului Auto de la Paris.
Luni, 26 Septembrie 2016 | Siguranta

Tesla salvează copiii uitaţi în maşină: aerul condiţionat, pornit automat la 40 de grade pentru a evita sufocarea

Cel mai nou update software al aplicaţiei Autopilot include o funcţie care prevede pornirea automată a aerului condiţionat la înregistrarea unei temperaturi de peste 40 de grade, pentru a evita decesele copiilor uitaţi în maşină.
Luni, 12 Septembrie 2016 | Modele noi

Tesla a lansat un nou update pentru mașinile sale: Autopilot este cu 50% mai sigur și ”ar putea evita chiar și un OZN care aterizează pe șosea”

Elon Musk a anunțat că rularea autonomă pe modelele Tesla a devenit cu 50% mai sigură. Noul update promite să evite chiar și un OZN care aterizează pe șosea.
Marti, 30 August 2016 | Masini autonome

Tesla aruncă batista: nu va dezactiva Autopilot, dar va limita folosirea lui de către șoferii indisciplinați

Tesla a anunțat un update pentru modelele sale. Noua versiune a software-ului va limita folosirea modului de rulare autonom Autopilot de către șoferii indisciplinați.
Vineri, 26 August 2016 | Masini electrice si hibride

Mașini conectate, riscuri mari: două exemplare Tesla Model S din Germania au fost furate de hoți prin aplicații și au dispărut complet de pe radarele GPS

Deși modulele GPS conectate constant la internet ar trebui să indice în fiecare moment poziția pe care o au exemplarele Model S și Model X, hoții din Germania au descoperit o metodă prin care să le facă dispărute. Și să le acceseze fără a avea nevoie de cheie.
Miercuri, 24 August 2016 | Modele noi

Tesla anunță noua versiune Model S P100D, cea mai rapidă mașină de serie din lume. Bonus: autonomie-record de 613 kilometri

Cu 2.5 secunde pentru 0-60 mph (0-96 km/h), Tesla Model S devine cel mai rapid model de serie din lume. Asta pentru că Ferrari LaFerrari și Porsche 918 Spyder, singurele modele cu accelerație mai bună, sunt produse în număr limitat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 August 2016 | Masini electrice si hibride

Primul încărcător wireless pentru Tesla Model S este gata: o oră de încărcare oferă 32 de kilometri autonomie

Tesla Model S va fi printre primele modele electrice din lume care se va putea încărca wireless. Tehnologia este gata și va costa 2500 de euro.
Vineri, 19 August 2016 | Modele noi

Surpriză: după Model S, Model X și Model 3, apare pe piață Model E. Dar nu e Tesla, ci Ford

Tesla Motors s-a remarcat pe piață cu modele care au "împrumutat" numele de la modele utilizate de Ford la începutul anilor 1900. Ford se repliază însă și începe să atace piața electricelor prin... Model E.
Miercuri, 17 August 2016 | Masini electrice si hibride

Baterie mai mare, autonomie crescută: Tesla Model S şi Model X ar putea avea o autonomie de 600 de kilometri

Tesla Model S şi Model X ar putea beneficia în curând de versiuni cu baterii de 100 kWh, care ar permite creşterea autonomiei oficiale la peste 600 de kilometri.
Vineri, 12 August 2016 | Masini electrice si hibride

Orice Tesla Model S se cumpără la pachet cu multă răbdare: trei luni timp de așteptare pentru service în Danemarca

Tesla Model S este una dintre cele mai populare mașini electrice. Popularitatea vine însă la pachet și cu un timp de așteptare foarte mare.
Luni, 08 August 2016 | General

Cât ai plăti pentru o spălare cu adevărat eco? Tesla Motors testează un serviciu de spălătorie la punctele de încărcare

Superchargerele Tesla, punctele de încărcare în care clienții mărcii își încarcă mașinile, ar putea pune la dispoziția acestora un serviciu de spălătorie care curăță mașina folosind un singur pahar de apă.
Miercuri, 03 August 2016 | Tehnologie

Isteria Pokemon Go continuă: un american a instalat jocul pe display-ul central al unui Tesla Model S

Un american și-a instalat jocul Pokemon Go pe mașina sa: un Tesla Model S. Problema este că de fiecare dată când joacă trebuie să fie în marșarier.
Marti, 02 August 2016 | Economic

Renault Zoe și BMW i3 intră în clubul select al celor mai populare mașini electrice din lume

Renault Zoe și BMW i3 au reușit să depășească pragul de 50.000 de unități vândute la nivel global. În plus, Zoe este cel mai vândut model electric în prima parte a anului.
Vineri, 22 Iulie 2016 | Economic

Bătaie strânsă între mașinile care nu-i interesează pe români: Topul celor mai vândute mașini electrice și hibride în Europa

În primele cinci luni ale anului, pentru titlul de cea mai bine vândută mașină electrică din Europa s-a dat o luptă strânsă. Învingător a ieșit Nissan Leaf. În clasamentul mașinilor hibride, Outlander PHEV nu a avut nici o emoție.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Model S, BMW Seria 5, Roadster, Model S, sedan, Tesla Roadster, productie Tesla, Lotus Elise, electrica
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru