Tesla Model S

Joi, 14 Iulie 2016 | Siguranta

Tesla Motors, atacată dur de una dintre cele mai reputate publicații americane: "Clienții nu trebuie să fie șoareci de laborator"

Tesla ar trebui să renunțe să le ofere clienților sistemul de pilotaj automat Autopilot până când nu se asigură de faptul că mâinile șoferului sunt pe volan. În plus, numele Autopilot trebuie schimbat pentru că este "derutant și periculos", susține Consumer Reports.
Duminica, 10 Iulie 2016 | Modele noi

Mercedes visează la o felie din clienții lui Tesla Model S: lansează un sedan complet electric în această toamnă

Un oficial Mercedes a recunoscut că Salonul Auto de la Paris, programat în luna septembrie, ne va aduce în față un sedan electric, rival al lui Tesla Model S.
Miercuri, 15 Iunie 2016 | Masini autonome

Peter Mertens (Volvo) spune că șoferii bat sistemele autonome: "Am impresia că Tesla vrea să mă omoare când încerc sistemul AutoPilot"

Omul care se ocupă de biroul de Cercetare și Dezvoltare la Volvo susține că mărcile auto care promovează mașinile full-autonome fac o greșeală care afectează toată industria: "Omul bate sistemele. Nu numără nimeni milioanele de accidente pe care șoferii reușesc să le evite în fiecare minut din fiecare zi la nivel mondial"
Marti, 14 Iunie 2016 | Industrie

În grafic pentru viitorul Model 3: producţia maşinilor Tesla a depăşit pentru prima oară 2.000 de unităţi pe săptămână

Tesla Motors a anunţat că a ajuns la o producţie de peste 2.000 de unităţi pe săptămână, element crucial pentru a-şi respecta propriile angajamente pentru a ajunge la 90.000 de maşini în 2016.
Luni, 13 Iunie 2016 | Industrie

Elon Musk răsuflă uşurat: autorităţile americane anunţă că Tesla Model S nu are niciun defect la suspensii

Organizaţia care supraveghează siguranţa din trafic în SUA a anunţat că Tesla Model S nu are niciun defect la suspensii, în ciuda numeroaselor plângeri formulate de proprietari.
Sambata, 11 Iunie 2016 | Modele noi

Mai puţină energie, mai puţini bani: Tesla Model S, disponibil într-o versiune mai ieftină cu autonomie de 336 de kilometri

Tesla Model S este disponibil acum şi într-o versiune de 66.000 de dolari care beneficiază de o baterie limitată la 60 kWh care oferă o autonomie de circa 336 km.
Joi, 09 Iunie 2016 | Mediu

BMW i3, mai bun decât Tesla Model S? Poliția din Los Angeles a ales modelul bavarez în locul sedanului electric

După ce a testat vreme de un an Tesla Model S și BMW i3, Poliția din Los Angeles a decis să plaseze o comandă doar pentru modelul bavarez.
Miercuri, 01 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Elon Musk o dă la întors: Superchargerele Tesla nu vor fi gratuite pentru clienții lui Model 3

După în momentul lansării lui Model 3 anunța că stațiile Tesla de încărcare rapidă vor fi "standard pentru toate exemplarele Model 3", Elon Musk sugerează acum că viitorii clienți ai lui Model 3 vor fi nevoiți să cumpere un pachet opțional pentru a avea acces gratis la stații.
Joi, 19 Mai 2016 | Industrie

Bob Lutz despre Tesla Motors: "Modelul de business nu se poate susține. Toți constructorii pierd bani cu electricele"

După 50 de ani în industria auto, unul dintre cei mai repectați oficiali ai lumii mașinilor susține că strategia de business Tesla este nesustenabilă, iar noul Model 3 va fi "mai scump decât s-a anunțat și va întârzia pe piață"
Luni, 16 Mai 2016 | Siguranta

Un proprietar acuză: "Tesla Model S a produs singură un accident după ce am lăsat-o în parcare"

Un american susţine că maşina sa, un Tesla Model S, a pornit singură din parcare şi a provocat un accident după ce a lăsat-o în parcare. Marca a reacționat și susţine că şoferul nu a folosit în mod corect funcţia de parcare de la distanță Summon.
Joi, 12 Mai 2016 | General

După un an de testare, Tesla Model S nu este suficient de bun pentru a îmbrăca uniforma poliției din Los Angeles

Chiar dacă este cel mai popular model al momentului, Tesla Model S nu este încă gata să servească nevoilor poliției din Los Angeles. Aceasta a fost concluzia polițiștilor care au testat două exemplare Model S vreme de un an.
Marti, 10 Mai 2016 | Modele noi

Turcii promit o chiftea mai bună decât hotdog-ul american: ”Vom face o mașină electrică mai eficientă și mai sigură decât Tesla”

Autoritățile din Turcia susțin că dezvoltarea propriului model electric este într-o stare avansată. Mai mult, ei susțin că mașina de serie va fi mult mai bună și mai sigură decât un Tesla.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 10 Mai 2016 | Accidente exotice

Un Tesla Model S a ajuns un morman de fiare după ce a salvat viețile a cinci adolescenți din Germania

O tânără de numai 18 ani a pierdut controlul unui Tesla Model S P85D împrumutat de la tatăl său. Din fericire, deznodământul nu a fost unul tragic.
Joi, 21 Aprilie 2016 | Concepte

Tesla Model S este muză pentru un constructor chinez: conceptul LeSEE copiază și vrea să bată electrica americană

Un constructor chinez s-a inspirat destul de mult de la Tesla Model atunci când a lansat conceptul LeSEE, gândit ca o mașină autonomă complet electrică.
Miercuri, 13 Aprilie 2016 | Modele noi

Cea mai dorită mașină electrică din lume a primit un facelift: Tesla Model S este mai bine echipată și se încarcă mai repede

Tesla a prezentat primele informații și detalii ale noului Model S. Vârful de gamă a primit un facelift care modifică ușor aspectul estetic și îmbunătățește echiparea.
Marti, 12 Aprilie 2016 | General

Președintele Mercedes-Benz a lăudat Tesla și a declarat că fondatorul Elon Musk este ”un adevărat geniu”

Dieter Zetsche, omul care conduce Mercedes-Benz, a făcut o serie de declarații în care a lăudat Tesla și produsele sale electrice.
Luni, 11 Aprilie 2016 | Economic

Tesla Model S, peste limuzinele de lux germane: electrica lui Musk a învins în vânzări Mercedes Clasa S şi BMW Seria 7

Tesla Model S are cele mai mari vânzări în Vestul Europei în 2015 în zona sedanurilor de +100.000 de euro, după ce a reuşit să învingă la "mustaţă" Mercedes Clasa S, dar şi BMW Seria 7 sau Audi A8.
Vineri, 08 Aprilie 2016 | Masini autonome

Puștiul care a deblocat primul iPhone vrea să facă un kit de rulare autonomă care costă 1000 de dolari și poate fi instalat pe orice mașină

George Hotz apărea în paginile ziarelor la vârsta de 17 ani, după ce reușea să devină primul om care deblochează un iPhone și îl face să ruleze în orice rețea. Acum, Hotz vrea să facă o kit care să transforme orice mașină într-un autonomă.
Marti, 05 Aprilie 2016 | Industrie

Duş rece după euforia precomenzilor pentru Model 3: Tesla a ratat ţinta de vânzări din cauza problemelor de producţie la Model X

Tesla Motors a vândut 14.820 de unităţi în primele trei luni ale anului, sub ţinta de 16.000 de unităţi pe care şi-a propus-o, ca urmare a problemelor de producţie pentru Model X. Compania susţine deficienţele nu vor afecta producţia viitorului Model 3.
Miercuri, 23 Martie 2016 | Siguranta

În sfârşit, avem o explicaţie: incendiul suferit de un Tesla Model S în Norvegia, cauzat de un scurtcircuit

Incendiul suferit de un Tesla Model S la sfârşitul anului trecut a avut drept cauză un scurtcircuit, iar producătorul american va implementa un update software pentru a preveni repetarea acestor situaţii.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Model S, BMW Seria 5, Roadster, Model S, sedan, Tesla Roadster, productie Tesla, Lotus Elise, electrica
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru