Tesla Model S

Luni, 09 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla Model S ar putea încerca să stabilească un nou record la Nurburgring: actualul record îi aparține lui Porsche Taycan

Elon Musk a sugerat că Tesla Model S ar putea încerca să stabilească un nou record pentru cel mai rapid sedan electric pe circuitul de la Nurburgring, la câteva săptămâni după performanța realizată de Porsche Taycan.
Luni, 10 Iunie 2019 | Modele noi

Informații noi despre actualizările planificate pentru Tesla Model S și Model X: trei motoare electrice și autonomie mai mare

Tesla Model S și Model X vor primi îmbunătățiri în această toamnă, printre care se numără introducerea unei platforme cu trei motoare electrice și o creștere a autonomiei.
Miercuri, 29 Mai 2019 | Modele noi

Tesla Model S va primi o actualizare în septembrie: sedanul va împrumuta interiorul lui Model 3 și va avea o autonomie mai mare

Tesla Model S va primi o actualizare începând din luna septembrie. Sedanul va împrumuta interiorul lui Model 3 și va avea o autonomie mai mare decât în prezent, potrivit unor informații neoficiale.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla Model S și Model X primesc îmbunătățiri: autonomie mai mare cu 10% și o nouă suspensie adaptivă

Tesla Model S și Model X primesc o nouă suspensie adaptivă și beneficiază de o autonomie cu 10% mai mare în urma unor îmbunătățiri tehnice la motorul electric.
Luni, 04 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Cele mai vândute mașini electrice în lume în 2018: Tesla Model 3, lider detașat. Nissan Leaf și Renault Zoe coboară în clasament în ciuda creșterilor puternice

Tesla Model 3 a fost cea mai vândută mașină electrică în lume în 2018. Nissan Leaf și Renault Zoe au înregistrat creșteri puternice de vânzări, însă au coborât în clasamentul general în favoarea unor rivali din China.
Vineri, 25 Ianuarie 2019 | Industrie

Tesla a redus producția lui Model S și Model X: "Nu intenționăm să eliminăm cele două modele din gamă"

Tesla a concediat 7% dintre angajați pentru a reduce producția lui Model S și Model X după eliminarea versiunii cu baterie de 75 kWh din ofertă, însă nu intenționează să renunțe la cele două modele.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla elimină versiunile Model S și Model X cu baterie de 75 kWh: prețurile de bază pentru cele două modele vor depăși 100.000 de euro

Tesla a anunțat că va elimina din ofertă versiunile de Model S și Model X cu baterii de 75 kWh, ceea ce înseamnă că cele mai ieftine variante ale celor două modele vor depăși 100.000 de euro.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | Economic

Electricele fac performanță în Olanda: SUV-ul Jaguar I-Pace a fost cel mai bine vândut model în decembrie 2018

Jaguar I-Pace a fost cel mai bine vândut model din Olanda în decembrie 2018, reușind să devină primul electric cu o astfel de performanță din țara lalelelor. În urma acestei performanțe, SUV-ul britanicilor a terminat anul pe locul secund în topul electricelor vândute în 2018 în Olanda.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Vești dintr-o lume paralelă: 70% dintre cele un milion de curse de taxi bifate în acest an pe aeroportul din Amsterdam au fost realizate de mașini electrice din gama Tesla

În timp ce procesul de comandă al unui taxi în aeroporturile românești este în continuare un chin pentru pasageri, în țările din vestul Europei lucrurile sunt ceva mai organizate.
Luni, 12 Noiembrie 2018 | General

Tesla a mărit prețul pentru versiunile de bază ale lui Model S și Model X: clienții plătesc cu 1.500 de euro mai mult

Tesla a mărit cu 1.500 de euro prețurile de bază pentru Model S și Model X pe piața europeană și a eliminat o serie de opțiuni pentru interior prin care a simplificat oferta.
Joi, 18 Octombrie 2018 | Siguranta

Primele teste Euro NCAP pentru sisteme autonome: niciunul dintre cele 10 modele testate nu evită accidentele în situații neprevăzute

Euro NCAP a testat în premieră sisteme autonome disponibile pe 10 modele, însă niciunul dintre acestea nu a fost capabil să evite accidente în cazul unor situații neprevăzute care se întâmplă frecvent în trafic.
Miercuri, 05 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Studiu: 8 mașini electrice din 10 au obținut în teste reale o autonomie apropiată de datele oficiale

Kia Soul EV, Volkswagen e-Golf, Hyundai Ioniq și BMW i3 au obținut autonomii mai mari în condiții reale decât datele oficiale WLTP, în timp ce Opel Ampera-e, Renault Zoe, Tesla Model S și Model X s-au apropiat de cifrele oficiale.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 30 August 2018 | General

Tesla introduce o nouă opțiune de securitate: cod PIN pentru a putea porni mașina

Tesla a lansat opțiunea "PIN to Drive" prin care mașina poate fi pornită doar după introducerea unui cod PIN. Opțiunea este disponibilă inițial pentru Model S și Model X.
Miercuri, 01 August 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla introduce modul "party&camper" pentru toate modelele: "Mașina poate folosi muzica și aerul condiționat timp de 48 de ore în parcare"

Tesla va introduce o nouă funcție pentru Model 3, Model S și Model X prin care șoferul va putea utiliza aerul condiționat sau muzica timp de 48 de ore chiar și când mașina este parcată.
Luni, 30 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla pregătește noutăți majore pentru interiorul lui Model S și Model X: schimbările vor fi introduse în 2019

Tesla va îmbunătăți semnificativ interiorul pentru Model S și Model X în ultima parte a anului viitor, înainte ca noile generații ale celor două modele să fie lansate în 2021.
Miercuri, 18 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla, acuzată de "fraudă" în Germania: clienții care au primit 4.000 de euro la achiziționarea unei mașini, obligați să îi returneze

Germania îi obligă pe clienții care au cumpărat mașini electrice Tesla să returneze un bonus de 4.000 de euro, întrucât constructorul american a "fraudat" sistemul prin scăderea prețului de bază pentru Model S.
Luni, 09 Iulie 2018 | Siguranta

Tesla Model S a ratat un test de frânare automată de urgență. Compania pune la îndoială acuratețea testului

Un institut din Luxemburg care se ocupă de calitatea produselor a anunțat că un Tesla Model S a ratat testul de frânare automată de urgență, însă compania americană pune la îndoială modul în care a fost realizat testul.
Joi, 17 Mai 2018 | Economic

Nissan Leaf a fost detronată din topul celor mai vândute mașini electrice din lume: un model chinezesc a preluat prima poziție

Baic EC a fost cea mai vândută mașina electrică din lume în primele luni ale anului, după ce a reușit să surclaseze Nissan Leaf. Renault Zoe, Tesla Model S și Tesla Model X au înregistrat scăderi semnificative.
Vineri, 30 Martie 2018 | Industrie

Noi probleme pentru Tesla: recall global pentru 123.000 de unități Model S. Producția lui Model 3, departe de obiectivul asumat

Tesla a anunțat un recall voluntar pentru 123.000 de unități Model S produse înainte de aprilie 2016, din cauza coroziunii la șuruburile direcției. În plus, producția lui Model 3 a ajuns la doar 1.400 de unități pe săptămână, departe de obiectivul de 2.500 de unități.
Miercuri, 21 Februarie 2018 | Industrie

Tesla are probleme și cu livrările lui Model S și Model X: cumpărătorii trebuie să aștepte până la 5 luni pentru a primi mașinile

Tesla susține că cererea în creștere pentru Model S și Model X a generat timpi de livrare de până la 5 luni pentru cele două modele, în condițiile în care americanii au probleme asemănătoare și cu Model 3.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Model S, BMW Seria 5, Roadster, Model S, sedan, Tesla Roadster, productie Tesla, Lotus Elise, electrica
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru