Tesla Model S

Luni, 14 Martie 2016 | Economic

Nissan Qashqai și Audi Q3 au tras după ei segmentul european al SUV-urilor în anul 2015

Segmentul SUV-urilor a continuat să crească și în 2015, ajutat de cererea mare pentru modele ca Nissan Qashqai, Audi Q3, Renault Captur și Volvo XC60.
Luni, 14 Martie 2016 | Tehnologie

Topul celor mai aerodinamice sedanuri: Mercedes CLA conduce clasamentul

Pentru a putea fi eficientă, o mașină trebuie să fie și aerodinamică. Clasamentul următor ne arată care sunt cele mai aerodinamice sedanuri ale momentului.
Joi, 10 Martie 2016 | Motorsport

Electrizant: 20 de Tesla Model S vor concura în prima competiţie de maşini electrice din lume

20 de maşini Tesla Model S vor lua startul în 2017 în prima competiţie de maşini electrice din lume. Electric GT World Series va include etape pe circuitele de la Barcelona, Mugello şi Estoril.
Miercuri, 09 Martie 2016 | Masini electrice si hibride

Anomalie electrică: proprietarul unui Tesla Model S, amendat cu 10.000 de euro pentru emisii excesive de CO2

Proprietarul unui Tesla Model S din Singapore a fost amendat cu aproape 10.000 de euro sub pretextul că maşina electrică are emisii excesive de dioxid de carbon. Elon Musk a primit asigurări că anomalia va fi investigată.
Marti, 23 Februarie 2016 | Masini electrice si hibride

Tesla Model S primeşte încărcare wireless: autonomie suplimentară de 32 de kilometri pentru fiecare oră de energie

Tesla Model S va putea fi încărcat wireless începând din luna aprilie şi va primi astfel o autonomie suplimentară de 32 de kilometri pentru fiecare oră de energie obţinută în acest mod.
Miercuri, 03 Februarie 2016 | Modele noi

Al treilea model Tesla va fi prezentat în martie 2016. Elon Musk: "Nu vom oferi încă toate detaliile"

Tesla Model 3, viitor concurent electric în segmentul domuniat de BMW Seria 3, Audi A4 și Mercedes C-Klasse, va fi dezvăluit parțial în martie. Totuși, pentru că proiectul nu e finalizat, multe detalii vor rămâne necunoscute.
Vineri, 29 Ianuarie 2016 | Industrie

Dacă nu-i poţi învinge, alătură-te lor: Tesla ar putea integra aplicaţii de Android şi iPhone

Tesla ia în calcul să renunţe la dezvoltarea propriului ecosistem de aplicaţii în favoarea integrării aplicaţiilor de pe platformele Android şi iPhone, pentru a evita apariţia problemelor de securitate.
Joi, 21 Ianuarie 2016 | Masini electrice si hibride

Schimbare de lider: Tesla Model S a detronat Nissan Leaf în topul celor mai vândute maşini electrice din lume

Tesla Model S a devenit în 2015 cel mai vândut model electric din lume şi a reuşit astfel să detroneze Nissan Leaf, care a deţinut prima poziţie încă de la lansarea în 2010.
Joi, 21 Ianuarie 2016 | General

Fanii electricelor pot sta liniştiţi: ultimul incendiu Tesla Model S nu a fost provocat de sistemul de încărcare pentru baterii

Incendiul care a distrus un Tesla Model S în Norvegia a fost provocat de o componentă necunoscută din interiorul maşinii, fără nicio legătură cu sistemul de reîncărcare a bateriei.
Joi, 17 Decembrie 2015 | Tehnologie

Îngrijorați de inconștiența proprietarilor, Tesla limitează funcția de rulare autonomă a electricului Model S

Americanii de la Tesla sunt îngrijorați de modul inconștient în care proprietarii lui Model S folosesc modul Autopilot de rulare autonomă. Motiv penru care vor încerca să-i limiteze funcțiile.
Vineri, 27 Noiembrie 2015 | Industrie

Admirată de toți, cumpărată doar de unii: Tesla nu își va atinge țintele de vânzări pe 2015

Cei de la Tesla se așteptau să vândă peste 50.000 de mașini în 2015, dar situația pe primele zece luni ale acestui an arată că producătorul nu se va apropia de această valoare.
Luni, 23 Noiembrie 2015 | Siguranta

Lovitură dureroasă pentru Tesla: toate exemplarele Model S vor fi chemate în service

Tesla a decis să recheme în service cel mai popular model din scurta sa istorie. Este vorba despre Model S, cel mai în vogă automobil al momentului. Americanii cheamă în service toate cele 90.000 de mașini vândute.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 06 Noiembrie 2015 | Tehnologie

Cu mâinile pe volan! Tesla va limita funcţia de mers autonom pentru a evita accidentele

Tesla a anunţat că va impune anumite limite în utilizarea funcţiei de mers autonom Autopilot, după ce mai mulţi proprietari au fost la un pas de accidente din cauza faptului că au luat mâinile de pe volan.
Luni, 26 Octombrie 2015 | Modele noi

Tesla a primit aprobarea internațională pentru sistemul său de conducere autonomă. Autopilot a stabilit deja un record în SUA

Elon Musk, CEO-ul Tesla Motors, a anunțat că a primit aprobarea guvernamentală pentru activarea sistemului Autopilot de conducere autonomă a lui Model S.
Miercuri, 21 Octombrie 2015 | Siguranta

Tesla Model S o mai ia și razna: unii posesori acuză electrica americană că iese singură de pe autostradă în modul de pilotaj autonom

Dacă nu ai încredere în tehnologiile viitorului, o problemă recentă sesizată de unii posesori ai lui Tesla Model S ar putea să-ți întărească opiniile: mașina electrică iese de capul ei de pe autostradă atunci când funcția de pilotaj autonom este activată.
Miercuri, 21 Octombrie 2015 | Industrie

Dragostea durează trei luni: Consumer Reports depunctează Tesla Model S pentru fiabilitate

Consumer Reports, cea mai respectată publicație americană în materie de recenzii, a redus punctajul total al lui Tesla Model S la doar trei luni de la momentul în care i-a acordat 103 puncte din 100.
Marti, 20 Octombrie 2015 | Economic

Tesla lovește în clasa germană de lux: Model S este mai vândut decât Audi A8 și BMW Seria 7

După primele nouă luni ale lui 2015, Tesla Model S s-a vândut mai bine decât BMW Seria 7 și Audi A8 pe piața din Europa. Electrica americanilor este foarte aproape și de etalonul Mercedes S-Klasse.
Joi, 15 Octombrie 2015 | Modele noi

Tesla Model S oferă acum și un mod de rulare autonom. Elon Musk îndeamnă însă la atenție

Tesla a lansa un update pentru actualul Model S. Acesta include și funcția Autopilot, care permite rularea autonomă pe autostradă sau în trafic aglomerat. Președintele companiei îndeamnă însă la atenție sporită.
Miercuri, 14 Octombrie 2015 | Modele noi

Elon Musk anunță îmbunătățiri pentru Tesla Model S: rulare autonomă și parcare automată

Elon Musk, președintele Tesla, a confirmat noi îmbunătățiri pentru actualul Model S. Acesta va primi asistent la parcare și o serie de sisteme care îi vor permite să ruleze autonom în anumite condiții.
Vineri, 04 Septembrie 2015 | Industrie

Mercedes-Benz confirmă dezvoltarea unui model electric ce va rivaliza cu Tesla

Un oficial Mercedes-Benz a confirmat în cadrul unui interviu că marca germană va produce un model cu propulsie electrică ce va rivaliza cu Tesla Model S.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Model S, BMW Seria 5, Roadster, Model S, sedan, Tesla Roadster, productie Tesla, Lotus Elise, electrica
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru