Tesla Model S

Miercuri, 26 August 2015 | Mediu

VIDEO: Record mondial neoficial de autonomie cu o maşină electrică de serie: 729 de kilometri cu Tesla Model S

Aproape 19 ore, aproape 730 de kilometri parcurşi cu un "plin" de baterie şi cost total 35 de lei. Aceasta este statistica recordului mondial de autonomie, realizat de un programator norvegian, client Tesla Motors.
Marti, 25 August 2015 | Industrie

Apple continuă campania de recrutări: compania a angajat omul care a dezvoltat sistemul de conducere autonomă de la Tesla

Apple l-a angajat pe Jamie Carlson, unul dintre inginerii Tesla Motors responsabili de Autopilot, modul de rulare autonom al lui Model S, titrează Reuters.
Vineri, 14 August 2015 | Modele noi

Programul de recomandări de la Tesla dă roade: un norvegian va primi un Model X pentru că a convins zece prieteni să cumpere un Model S

Bjorn Nyland, unul dintre primii proprietari de Model S din Norvegia, este marele câștigător al programului de recomandări de la Tesla. Pentru că a convins zece oameni să cumpere un Model S, Bjorn va primi gratuit un Model X din seria limitată Founder's Edition.
Marti, 11 August 2015 | Industrie

Reuters: Tesla pierde aproximativ 4.000 de dolari la fiecare Model S vândut

Reuters estimează că Tesla Motors pierde bani pentru fiecare Model S vândut. Cifrele din 2015 anunță o pierdere aproximativă de 4.000 de dolari pentru fiecare unitate comercializată în al doilea sfert al anului.
Luni, 10 August 2015 | Modele noi

BMW i5 va fi un sedan complet electric așteptat să rivalizeze cu Tesla Model S în 2019

BMW are în plan lansarea unui nou model în gama i. Acesta se va numi i5 și va beneficia de două motoare electrice. Va exista și o versiune hibridă, echipată cu un motor pe benzină cu patru cilindri.
Joi, 06 August 2015 | Siguranta

Probleme în Paradis: După Jeep Cherokee, hackerii demonstrează că pot prelua comenzile unui Tesla Model S

Tesla Model S este ultima maşină căzută victimă unui experiment prin care doi specialişti în securitate cibernetică demonstrează că pot prelua comenzile maşinii de la distanţă. Tesla Motors a anunţat deja o actualizare software care rezolvă problema.
Joi, 30 Iulie 2015 | Industrie

Tesla lansează un program de vânzări prin recomandare: primești 1.000 de dolari dacă îți convingi un prieten să-și cumpere un Model S

Tesla va demara în SUA un program pilot de vânzări prin recomandare. Cei care recomandă un client nou de Model S primesc o bonificație de 1.000 de dolari pe care o pot folosi ca reducere la achiziția unui automobil Tesla.
Marti, 28 Iulie 2015 | Modele noi

Chinezii au creat o copie electrică și după celebrul Tesla Model S

Valul de copii chinezești pare să nu se mai oprească. Cea mai nouă dovadă de plagiat se numește Youxia X și se inspiră din designul și performanțele popularului Tesla Model S.
Miercuri, 22 Iulie 2015 | Autoipoteze

Porsche ar putea dezvălui conceptul unui sedan electric, rival cu Tesla Model S

Salonul Auto de la Frankfurt ar putea fi martorul unei lansări importante pentru Porsche. Constructorul german plănuiește o berlină mai mică decât Panamera, cu propulsie electrică.
Miercuri, 22 Iulie 2015 | Modele noi

Tesla Model S va avea o versiune entry-level nouă, cu un preț accesibil

Tesla a anunțat că va lansa o vrsiune entry-level a actualului Model S. Aceasta se va numi simplu 70 și va avea un preș ușor mai accesibil.
Marti, 21 Iulie 2015 | Modele noi

Viitorul Tesla Model X ar putea deveni cel mai rapid SUV din lume

Tesla promite performanțe de invidiat pentru primul său SUV. Model X, așa cum a fost el botezat, ar putea deveni cel mai rapid SUV din lume, sprintul său de la 0 la 100 de km/h fiind comparabil cu cel al supercarurilor.
Luni, 20 Iulie 2015 | Modele noi

Tesla a îmbuntățit cu 10% performanța lui P85D, cea mai rapidă berlină electrică din lume

Tesla oferă o actualizare de performanță pentru cea mai puternică variantă a berlinei sale electrice, Model S P85D. Americanii oferă noul mod de rulare atât pentru noile modele, cât și pentru mașinile deja cumpărate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 17 Iulie 2015 | Economic

Norvegia: 23% dintre mașinile vândute în 2015 sunt electrice și hibride plug-in. VW e-Golf conduce clasamentul

Lansarea versiunii electrice a lui Golf a dus la explozia vânzărilor de mașini electrice în Norvegia. 22.9% dintre mașinile vândute în primele șase luni în această țară au emisii zero.
Marti, 23 Iunie 2015 | General

Tesla: "Proprietarii de Model S au parcurs în total peste 1.6 miliarde de kilometri"

Tesla a anunțat rulajul cumulat al tuturor posesorilor de Model S din lume. Berlina electrică a parcurs 1.6 miliarde de kilometri, echivalentul înconjurului Pământului de 40.000 de ori.
Miercuri, 27 Mai 2015 | Economic

Tesla revoluţionează reţeaua sa de dealeri: showroom-container în marile oraşe

Tesla are o reţea mică de dealeri, motiv pentru care a recurs la o soluţie ingenioasă prin care va încerca să se apropie de clienţii săi din Europa şi Statele Unite.
Marti, 05 Mai 2015 | Autoipoteze

Presa britanică: Rivalul Porsche al lui BMW Seria 5 va avea o versiune electrică şi una cu pile de hidrogen

O serie de patente înregistrate de Porsche şi descoperite de presa britanică anunţă un prim model 100% electric şi unul cu pile de hidrogen.
Vineri, 17 Aprilie 2015 | Tuning

Tesla Model S primeşte un spoiler creat din rocă vulcanică

Larte Design a creat un pachet de accesorii pentru Tesla Model S. Pe lista noutăţilor se găseşte un spoiler frontal creat din rocă vulcanică.
Miercuri, 08 Aprilie 2015 | Modele noi

Tesla introduce o variantă a lui Model S: S70D cu tracţiune integrală, două motoare şi 517 CP

Tesla a anunţat introducerea unei noi variante entry-level în gama Model S. Aceasta are tracţiune integrală, două motoare care totalizează 514 CP şi pleacă de la 75.000 de dolari.
Luni, 16 Martie 2015 | Tehnologie

Elon Musk: ”Vom oferi o îmbunătăţire pentru Tesla Model S pentru a mări şi mai mult autonomia”

Tesla Motors a anunţat că Model S va primi un software îmbunătăţit pentru a extinde autonomia vehiculului electric. Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele companiei, Elon Musk.
Luni, 19 Ianuarie 2015 | Industrie

Topul vânzărilor de maşini electrice în Europa în 2014: Nissan Leaf, Renault Zoe, Tesla Model S

Renault-Nissan domină topul vânzărilor de maşini electrice în Europa în anul 2014. Conform statisticilor naţionale de vânzări, Leaf şi Zoe au împreună aproape o jumătate din piaţă.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Model S, BMW Seria 5, Roadster, Model S, sedan, Tesla Roadster, productie Tesla, Lotus Elise, electrica
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru