Tesla Model S

Marti, 13 Ianuarie 2015 | Modele noi

Tesla Model X: informaţii noi despre viitorul SUV electric

Tesla a publicat noi detalii despre viitorul său SUV electric, botezat Model X. Acesta va fi oferit cu două tipuri de baterie litiu-ion, garantând autonomii şi puteri diferite.
Luni, 08 Decembrie 2014 | Industrie

Tesla recheamă în service 1100 de exemplare Model S vândute în Norvegia pentru probleme la motor

Tesla va rechema în service 1100 de unităţi ale actualului Model S din cauza unor probleme la ansamblul motor/transmisie. Rechemarea va afecta cea mai importantă piaţă europeană pentru Tesla: Norvegia.
Luni, 24 Noiembrie 2014 | Industrie

Der Spiegel: "Tesla Motors ar putea semna un parteneriat cu BMW"

Tesla Motors şi BMW poartă discuţii privind o colaborare strânsă în domeniul acumulatorilor pentru vehicule electrice şi a componentelor uşoare, titrează Der Spiegel în urma unui interviu cu Elon Musk.
Sambata, 25 Octombrie 2014 | Modele noi

Porsche dezvoltă un model cu propulsie electrică pentru a concura cu Tesla Model S

Conform unor surse interne citate de către jurnaliștii britanici de la Autocar, Porsche lucrează la un automobil cu motor electric bazat pe viitorul model Pajun.
Miercuri, 13 August 2014 | Industrie

Tesla Motors a deschis a 50-a staţie proprie de încărcare în Europa

Un posesor al unui exemplar Tesla Model S care stă în Stockholm poate acum să ajungă cu maşina sa în sudul Franţei fără a fi nevoit să platească vreun cent pe alimentare. Secretul: reţeaua în continuă dezvoltare de staţii Supercharger a celor de la Tesla.
Marti, 12 August 2014 | Industrie

Tesla Model S pierde teren la fiabilitate după doi ani. Elon Musk: "Încercăm să atingem idealul platonic al maşinii perfecte"

După 26.000 de kilometri parcurşi în testul sub acoperire al celor de la Consumer Reports (SUA), Tesla Model S a experimentat o serie de probleme care i-au scăzut calificativele modelului electric.
Vineri, 01 August 2014 | Industrie

Adio, vizite la service! Tesla Motors va revoluţiona modul în care maşinile vor trece prin revizie

Elon Musk, directorul Tesla Motors, promite că experienţa posesorilor unui model electric al companiei americane va fi revoluţionată de o serie de inovaţii aduse în viitorul apropiat. Iar vizitele la service vor fi doar o amintire.
Joi, 24 Iulie 2014 | General

Tesla Model S stabileşte un nou record: traversarea gratuită a Americii de la Vest la Est în 67 de ore

Jurnaliştii americani de la Edmunds au reuşit să bată recordul stabilit de angajaţii Tesla privind traversarea Americii de la o coastă la alta cu un Model S cu aproape nouă ore diferenţă.
Marti, 22 Iulie 2014 | Tehnologie

Elon Musk, şeful Tesla Motors: "Maşinile electrice vor putea avea în curând o autonomie de 800 de kilometri"

Unul dintre visurile celor care-şi doresc o maşină electrică este pe cale să fie realizat de Tesla Motors: Elon Musk promite că maşinile sale vor atinge o autonomie egală cu cea a modelelor pe benzină sau diesel.
Joi, 17 Iulie 2014 | Modele noi

Viitorul rival Tesla Motors al lui Seria 3 se va numi Model III

După actualul Model S şi viitorul SUV Model X, Tesla Motors va scoate pe piaţă un sedan mediu electric care va purta numele Model III. "Ar fi trebuit să se numească Model E, dar cei de la Ford ne-au ameninţat cu procese", spune Elon Musk, directorul companiei americane.
Marti, 01 Iulie 2014 | Modele noi

Tesla Model E - rivalul pentru BMW Seria 3 şi Audi A4 va avea un preţ abordabil

Tesla va încerca să fure din clienţii BMW Seria 3 şi Audi A4 cu ajutorul lui model E, un sedan de segment mediu, complet electric, aşteptat în 2016.
Vineri, 13 Iunie 2014 | Tehnologie

Tesla le permite celorlalţi constructori de automobile să le folosească toate patentele

Tesla Motors a făcut un anunţ interesant astăzi, prin care speră să schimbe industria auto. Elon Musk, fondatorul companiei, le va permite celorlalţi producători de automobile să le preia patentele pentru a putea construi şi ei vehicule electrice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 29 Mai 2014 | General

Şef dezvoltare GM: "Maşina autonomă de la Google ar putea fi o ameninţare"

La doar o zi de la prezentarea maşinii autonome proiectată de Google, au apărut şi primele reacţii publice ale concernelor din domeniu. Un reprezentant al General Motors nu se declară impresionat de maşina de la Google, dar spune că această companie ar putea fi un rival serios dacă se străduieşte.
Luni, 07 Aprilie 2014 | Industrie

Tesla Model S face senzaţie în Norvegia: a devenit cel mai bine vândut model într-o singură lună în întreaga istorie a pieţei auto

Cu aproape 1500 de exemplare vândute în Norvegia în luna martie, Tesla Model S depăşeşte un record lunar de vânzări care ţinea din 1986. Modelul electric american este primul şi în clasamentul pe primele trei luni în statul scandinav.
Vineri, 28 Martie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (6)

Episodul dedicat celor mai tari creaţii din lumea tuningului ne aduce astăzi în interiorul unui pick-up „vânătoresc” şi ne facem să visăm la sute de cai putere cu ajutorul micilor Mercedes CLA45 AMG şi Audi TT-RS.
Vineri, 21 Martie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (5)

Revenim şi astăzi cu un episod plin de cai putere al rubricii 7 Zile de Tuning. Printre vedete se numără Tesla Model S, Volkswagen Golf, un Alfa MiTo cu aer bulgăresc şi diferite reinterpretări ale furiosului Mercedes A45 AMG.
Marti, 18 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Rinspeed XchangE, un nou concept al elveţienilor, prezintă potenţialul maxim al lui Tesla Model S

Elveţienii de la Rinspeed aduc la Geneva conceptul XchangE. Acesta prezintă o versiune autonomă a lui Tesla Model S şi ne arată cum ar putea să fie automobilele viitorului: se conduc singure şi nu emit noxe.
Luni, 10 Februarie 2014 | Modele noi

Tesla Model S va primi tracţiune integrală şi baterii pentru o autonomie mai mare

Tesla va oferi actualul Model S şi alături de o tracţiune integrală. De asemenea, sedanul electric va primi scaune noi şi o baterie ceva mai mare.
Duminica, 09 Februarie 2014 | General

Tesla Model S a stabilit un record pentru traversarea Statelor Unite: 76.5 ore

Două exemplare Tesla Model S au traversat Statele Unite ale Americii de la Los Angeles la New York în 76.5 ore. Un nou record pentru parcurgerea acestui traseu cu un automobil electric.
Vineri, 07 Februarie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (3)

Rubrica de tuning de săptămâna aceasta are în prim plan şi câteva modele electrice, semn că poţi arăta bine chiar dacă este un ecologist convins. Printre candidaţi se numără Tesla Model S, BMW i8 şi chiar BMW i3.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Model S, BMW Seria 5, Roadster, Model S, sedan, Tesla Roadster, productie Tesla, Lotus Elise, electrica
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru