Volkswagen ID

Luni, 17 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Volkswagen va extinde gama de electrice cu încă un sedan: conceptul noului model, așteptat după lansarea lui ID

Volkswagen pregătește lansarea unui concept care va prefața un nou sedan electric, acesta urmând să fie dezvăluit după prezentarea versiunii de serie a lui ID.
Miercuri, 28 Iunie 2017 | Masini electrice si hibride

Volkswagen pregătește încă două modele electrice: ID Lounge și ID Aeroe vor completa gama germanilor

Gama de electrice Volkswagen va include cel puțin încă două modele în următorii ani, întrucât germanii au confirmat că vor lansa ID Lounge și ID Aeroe, despre care însă nu a oferit alte informații.
Marti, 18 Aprilie 2017 | Concepte

Volkswagen continuă seria conceptelor electrice din gama ID: noul Crozz este un SUV electric cu autonomie de 500 de kilometri

Volkswagen a dezvăluit la Salonul Auto de la Shanghai conceptul ID Crozz, al treilea din viitoarea sa gamă de modele electrice.
Miercuri, 12 Aprilie 2017 | Concepte

Primul teaser cu noul SUV coupe din gama Volkswagen ID: conceptul va fi electric și autonom

Volkswagen a publicat primul teaser cu un nou concept din gama ID, care prefațează lansarea în producție de serie a unui SUV coupe electric și autonom după anul 2020.
Miercuri, 05 Aprilie 2017 | Concepte

Volkswagen pregătește un nou concept: un sedan electric va completa gama ID

Volkswagen va prezenta în acest an un nou concept electric sub forma unui sedan "surprinzător" care se va alătura altor trei concepte electrice, printre care și un SUV care nu a fost încă dezvăluit.
Marti, 31 Ianuarie 2017 | Tehnologie

Experienţe noi la volan: Volkswagen va introduce sisteme de realitate augmentată pe modelele sale electrice

Volkswagen susţine că modelele electrice pe care le va lansa după 2020 vor include un interior minimalist şi sisteme de realitate augmentată.
Luni, 09 Ianuarie 2017 | Concepte

Celebrul VW Bus renaște în versiune electrică și autonomă: I.D. Buzz Concept are 600 de kilometri autonomie și 6 locuri pentru pasageri

Volkswagen a prezentat astăzi conceptul I.D. Buzz, din care va fi dezvoltată versiunea de serie a unui Bus complet electric care va putea să se conducă singur.
Joi, 22 Decembrie 2016 | Concepte

Volkswagen pregăteşte un nou concept electric din gama ID: shuttle cu design inspirat din Transporter

Gama de modele electrice Volkswagen ID va primi un nou membru prin conceptul unui shuttle cu design inspirat de la clasicul Transporter, care ar putea fi utilizat în viitor la serviciu de transport Moia.
Vineri, 11 Noiembrie 2016 | Tehnologie

Revoluţie în navigaţie: Volkswagen ID va avea un head-up display care va proiecta pictograme la 15 metri în faţa şoferului

Modelul electric Volkswagen ID va beneficia de un head-up display revoluţionar care va proiecta pictogramele la 15 metri în faţa şoferului, astfel că acesta va avea impresia că elementele sistemului de navigaţie sunt pe şosea.

Tag-uri similare

Volkswagen, Volkswagen ID, head-up display
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru