Volkswagen Passat GTE

Marti, 27 August 2019 | Modele noi

Volkswagen deschide pre-comenzile pentru versiunea plug-in hybrid a lui Passat: autonomia electrică a crescut la 56 de kilometri

Volkswagen a anunțat că Passat GTE facelift, versiunea plug-in hybrid a modelului de segment D, este disponibil la pre-comandă pe anumite piețe europene. Noua versiune promite o autonomie electrică de până la 56 de kilometri.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Modele noi

Detalii despre versiunea plug-in hybrid pregătită pentru Volkswagen Passat facelift: autonomie electrică de 70 de kilometri

Versiunea plug-in hybrid a lui Volkswagen Passat facelift va avea un motor pe benzină de 1.4 litri și 156 cai putere și un motor electric de 115 cai putere, în timp ce autonomia electrică va ajunge la 70 de kilometri.
Miercuri, 29 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Francezii îi înving pe nemţi la ei acasă: Renault Zoe, cea mai vândută maşină electrică din Germania

Renault Zoe este cea mai vândută maşină electrică în Germania în primele 5 luni ale anului, în care modele germane electrice sau plug-in hybrid precum Volkswagen Passat GTE, Audi A3 e-tron sau BMW i3 au înregistrat vânzări semnificativ mai mici.
Marti, 14 Iulie 2015 | Modele noi

Volkswagen Passat GTE: versiunea hibridă alimentată la priză consumă 1.6 litri/100 km

Versiunea hibridă alimentată la priză a actualului Volkswagen Passat, va fi disponibilă începând cu această vară în Europa. Cu această ocazie, VW a publicat detalii tehnice complete, inclusiv consumul infim pe care îl promite modelul.
Marti, 21 Octombrie 2014 | Modele noi

Volkswagen pregăteşte versiunile Alltrack şi CC ale noii generaţii Passat

Iubitorii aventurilor pe macadam şi cei ai sedanurilor cu linii senzuale de coupe se vor putea bucura de versiuni suplimentare ale noii generaţii Passat. Alltrack vine în 2014, în timp ce varianta CC va apărea în showroom-uri în 2016.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Volkswagen Passat GTE - varianta hybrid plug-in a noului model din Wolfsburg

Volkswagen aduce la Salonul Auto de la Paris versiunea GTE a noului Passat. Passat GTE este un model hybrid plug-in ce va fi disponibil atât în variantă sedan cât și break.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, hibrid, Passat, Paris, Volkswagen Passat, plug-in hybrid, Paris 2014, hybrid, Wolfsburg
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru