Volkswagen Sharan

Miercuri, 15 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ID Buzz este considerat înlocuitorul indirect al lui Touran: nemții speră ca astfel să aducă un plus de culoare în segmentul monovolumelor

Viitorul Volkswagen ID Buzz este considerat înlocuitorul indirect al actualului Touran. Conform oficialilor germani, viitorul model electric va încerca să revigoreze și segmentul monovolumelor.
Vineri, 27 Martie 2020 | General

SUV-urile mai fac o victimă: monovolumul Seat Alhambra a fost scos din producție

Monovolumul Seat Alhambra a fost scos din producție. Modelul producătorului spaniol era asamblat la uzina Grupului Volkswagen din Palmela, Portugalia.
Luni, 23 Decembrie 2019 | General

Victime colaterale în cadrul Volkswagen: cererea mare pentru SUV-uri ar putea duce la eliminarea unor monovolume din portofoliu

Vânzările excelente înregistrate de SUV-urile Volkswagen ar putea duce la eliminarea unor monovolume din gama producătorului german. În prezent, acest segment este reprezentat de Golf Sportsvan, Touran și Sharan.
Miercuri, 06 Noiembrie 2019 | Intern

Volkswagen recheamă 250 de unități Tiguan, Passat CC și Sharan în service: posibilă defecțiune la airbag-uri

Volkswagen recheamă în service 251 de unități Tiguan, Passat CC și Sharan produse în anul 2015 din cauza unei defecțiuni la airbag-uri care poate conduce la dezactivarea acestora.
Marti, 24 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Volkswagen Touran: noua generaţie aduce motorizări economice şi cel mai mare portbagaj din segment

Volkswagen va expune noua generaţie Touran cu ocazia salonului Auto de la Geneva. Modelul german beneficiază de un portbagaj impresionant, de şase motorizări şi de un interior tehnologizat.
Joi, 27 Ianuarie 2011 | Siguranta

Lista celor mai sigure modele testate de EuroNCAP în 2010

EuroNCAP a publicat o listă cu cele mai sigure maşini testate în decursul anului trecut. DIn 29 de modele testate doar 65% au reuşit să obţină cinci stele.
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Siguranta

EuroNCAP a testat 15 modele noi. Doar 11 au cinci stele!

EuroNCAP a testat Audi A1, Mini Countryman, Citroen C4, Hyundai ix35, Ford C-Max şi Grand C-Max, Jaguar XF, Kia Sportage şi Venga, Nissan Micra, Opel Meriva, VW Passat, VW Sharan şi Amarok, dar şi primul model chinezesc din istoria organizaţiei europene.
Joi, 01 Iulie 2010 | Modele noi

Noul Volkswagen Sharan - toate informaţiile şi imaginile

Volkswagen a dezvăluit informaţiile tehnice şi o galerie foto completă a noii generaţii Sharan. Spre deosebire de generaţia precedentă, platforma este dezvoltată integral de Volkswagen, iar design-ul este preluat subtil de la alte modele din gamă.
Luni, 19 Aprilie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Primele imagini si informatii ale noului Seat Alhambra

Seat a dezvaluit primele imagini si informatii ale noii generatii Alhambra. Modelul va debuta pe piata in vara acestui an si ofera intre 140 si 200 CP, alaturi de sapte locuri si un portbagaj spatios.
Vineri, 09 Aprilie 2010 | Modele noi

Primele imagini ale noii generatii Volkswagen Touran

Cu o zi inainte de debutul oficial, primele imagini ale noului Volkswagen Touran debuteaza pe internet, tradand fata restilizata a monovolumului german.
Luni, 01 Martie 2010 | GENEVA 2010

OFICIAL: Primele imagini ale noului Volkswagen Sharan

Germanii de la Volkswagen au prezentat primele imagini ale lui Sharan inainte de debutul de la Geneva, pregatit pentru maine. Modelul este la cea de-a doua generatie si este dezvoltat pe aceeasi platforma cu Golf si Passat.
Vineri, 19 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Volkswagen va dezvalui la Geneva noua generatie Sharan

Volkswagen se pregateste sa expuna la Geneva si noua generatie a modelului Sharan. Monovolumul a fost dezvoltat pe aceesi platforma cu Golf si Passat.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, Geneva 2010, Ford S-Max, Volkswagen Touran, Sharan, Ford Galaxy
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru