Primele imagini ale noii generatii Volkswagen Touran

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 09.04.2010
Cu o zi inainte de debutul oficial, primele imagini ale noului Volkswagen Touran debuteaza pe internet, tradand fata restilizata a monovolumului german.

Cu numai o zi inainte de debutul Salonului Auto de la Leipzig, primele imagini ale noii generatii Volkswagen Touran au fost dezvaluite in presa internationala. Colegii britanici de la AutoExpress au rupt embargoul si au stricat elementul surpriza pregatit de nemti cu un set de cinci imagini ale monovolumului.

Noul model de familie imprumuta filosofia de design a grupului si copiaza aproape in totalitate trasaturile fratelui mai mare Sharan, de la care preia aspectul frontal dar nu si deschiderea glisanta a usilor spate. Interiorul va prelua elementele de design introduse de Volkswagen Golf si preluate mai apoi de toate modelele din gama.

Chiar daca momentan un comunicat de presa intarzie sa apara, ne putem astepta ca Touran sa preia toatele motorizarile TDI si TSI cu care Volkswagen ne-a obisnuit. Bineinteles, acestea vor fi ajutate de o transmisie DSG cu dublu ambreiaj.

via | autoexpress

Comentarii (4)

  • va rugam mult cand dati stiri despre noi modele de la VW sa nu ne mai aratati si poze ca stim orcum cum o sa arate.....fatza de golf si spate de touareg sau sharan eu stiu ca deja mai toate modele au cam acelasi spate....masina asta zici ca un polo mai inalt si mai lung......nu blamez calitatea si fiabilitatea acestor masini dar designu e de cacat cacat cacat..................cacat!!!!! daca as prelua eu conducerea acstui grup primu lucru ce las face.....ias da afara pe designeri....si as prefera sa cooperez cu designeri celebri de ex pininfarina .....dar exista si conservatori pe lumea asta care nu pun pret pe design
    6 1
  • Ce pretentii sa ai de la monovolum??
    2 1
  • bradonel
    ce?
    totusi, ce e nou la masina asta? aaaa, farurile! m-am speriat, chiar am crezut ca e nou...
    2 1
  • intr-adevar, mai bine se abtineau de la faceliftul asta. Touranul care e acum pe piata arata mai bine.
    Acum aduce a utilitara Transporter...
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru