Volvo XC70

Joi, 28 Aprilie 2016 | Accidente exotice

Un accident dintre un Volvo XC70 și un Fiat Seicento demonstrează cel mai bine de a ce a primit modelul italian doar o stea și jumătate la EuroNCAP

EuroNCAP i-a acordat lui Fiat Seicento doar o stea și jumătate în anul 2000. Accidentul următor demonstrează de ce a primit modelul italian un asemenea punctaj.
Luni, 13 Mai 2013 | Tehnologie

Volvo se îndreaptă spre independenţă: o nouă generaţie de motoare cu patru cilindri intră în producţie

Volvo a demarat astăzi producţia unei noi generaţii de motoare cu patru cilindri, benzină şi diesel. Ele vor lua locul unităţilor cu şase cilindri şi vor ajunge pe mia multe modele din gama Volvo în toamna acestui an.
Marti, 12 Iulie 2011 | Reportaj

REPORTAJ: Acasă la Volvo

Automarket a fost la Goteborg, oraşul care a dat lumii marca Volvo. Am înţeles de ce valorile sunt mai importante decât plăcerile şi cum a reuşit brandul suedez să-şi clădească reputaţia în cei 84 de ani de existenţă.
Vineri, 15 Aprilie 2011 | Modele noi

Volvo XC70 şi S80 vor primi pachetul de tehnologii de siguranţă al lui S60

Sistemul City Safety şi toate funcţiile adiacente vor fi integrate pe generaţia 2012 a lui Volvo S80 şi XC70. Cele două modele primesc faruri noi şi o nouă nuanţă la exterior.
Marti, 10 Februarie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Viitorul 9-4X se pregateste de lansare

Ultimele fotografii spion au surprins o versiune de teste a viitorului crossover Saab 9-4X. Camuflajul timid lasa loc unor interpretari privind debutul sau in cadrul Salonului de la Geneva.

Tag-uri similare

Audi, Lexus, hibrid, Saab, crossover, 9-4x, 9-3X, Cadillac SRX, A6 Allroad, RX400h
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru