Volvo XC70 şi S80 vor primi pachetul de tehnologii de siguranţă al lui S60

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 15.04.2011
Sistemul City Safety şi toate funcţiile adiacente vor fi integrate pe generaţia 2012 a lui Volvo S80 şi XC70. Cele două modele primesc faruri noi şi o nouă nuanţă la exterior.

Generaţia 2012 a modelelor Volvo XC70 şi S80 va primi o serie de modificări pentru modernizarea celor două creaţii din Gotenburg. Mai precis, ambele modele vor primi blocuri optice noi, în timp ce S80 va avea semnalizări cu LED-uri integrate în oglinzile laterale. Ambele modele vor benficia şi de o nouă nuanţă pentru exterior, în timp ce sistemul de infotaiment Volvo Sensus este disponibil acum şi pentru cele două modele.

Practic, sistemul Volvo Sensus include toate tehnologiile de siguranţă implementate pe noul S60. Graţie acestui sistem de infotainment, şoferul poate să controleze sistemul audio, video, Bluetooth şi cel de navigaţie cu uşurinţă, iar acesta este apărat de sistemele City Safety, Collision Warning şi poate să se relaxeze pe autostradă cu Active Cruise Control.

Sistemul Volvo City Safety este standard pe generaţia 2012 a lui XC70 şi S80. Sistemul integrează şi funcţia de detectare a pietonilor, care va monitoriza traficul pietonal şi va interveni în cazul unei coliziuni iminente.

În primă fază, acest sistem va avertiza şoferul, iar dacă şoferul nu va acţiona în niciun fel, sistemul va aplica automat frânele.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru