Volvo XC90

Sambata, 02 Aprilie 2011 | Tuning

Heico Sportiv modifică Volvo XC90

Tunerii germani de la Heico Sportiv au dat naştere unui nou pachet de caroserie pentru Volvo XC90. Kit-ul va fi disponibil începând cu luna mai a anului acesta.
Marti, 08 Februarie 2011 | General

GERMANIA: TUV a prezentat lista celor mai puţin fiabile maşini uzate

Nemţii de la TUV au făcut o listă a celor mai puţin fiabile automobile testate în 2010. De data aceasta, Dacia Logan se clasează şi ea în "top", fiind pe locul şase de la coadă în materie de fiabilitate pentru vehiculele cu o vechime de 2-3 ani.
Joi, 29 Iulie 2010 | Autoipoteze

Locul lui Volvo XC90 ar putea fi luat de un monovolum, rival pentru R-Klasse

Volvo se gândeşte să renunţe la dezvoltarea unui succesor pentru XC90. În schimb, suedezii ar putea lansa un monovolum cu trăsături de crossover, care să concureze cu Mercedes R-Klasse.
Vineri, 11 Iunie 2010 | Modele noi

Volvo XC90 va fi disponibil şi cu tracţiune faţă

Actualul Volvo XC90 va oferi publicului în viitorul apropiat şi o versiune 4x2, cu tracţiune faţă. Aceasta va fi disponibilă împreună cu motorul diesel de 163 de cai putere şi 400 de Nm.
Marti, 16 Februarie 2010 | Tehnologie

Volvo a lansat un sistem multimedia cu hard de 500 Gb si WiFi

Volvo a expus in cadrul Salonului Auto de la Chicago un sistemul multimedia revolutionar, care dispune de un ecran touchscreen, de un hard de 500 de Gb si de un ecran WiFi.
Vineri, 12 Februarie 2010 | Analiza Automarket

ANALIZA: Noul VW Touareg versus principalii sai rivali

Automarket va prezinta prima comparatie intre noul Touareg si rivalii sai directi. Pentru un rezultat corect, am creat doua clasamente: unul cu Touareg in segmentul premium si unul cu SUV-ul Volkswagen in segmentul non-premium.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Toyota, Mercedes-Benz, Hyundai, Volvo, VW, Volvo XC90, BMW X5, Touareg
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru