Heico Sportiv modifică Volvo XC90

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 02.04.2011
Tunerii germani de la Heico Sportiv au dat naştere unui nou pachet de caroserie pentru Volvo XC90. Kit-ul va fi disponibil începând cu luna mai a anului acesta.

Din moment ce constructorul suedez Volvo se încăpăţânează să nu lanseze un facelift pentru XC90, tunerii germani de la Heico Sportiv au decis să creeze un nou pachet de caroserie pentru SUV-ul scandinav. Kit-ul de design pregătit de nemţi este alcătuit din şase elemente.

Noua propunere a celor de la Heico se compune dintr-un spoiler faţă resitilizat, praguri laterale mai late, o mască nouă pentru partea din spate şi o evacuare cu patru ieşiri. Mai mult decât atât, nemţii oferă un pachet de suspensii sport şi jante din aluminiu de 20 de inch.

"Noul kit de caroserie doreşte să ofere dealerilor o oportunitate atractivă pentru ca aceştia sa le poată da clienţilor motive suplimentare să achiziţioneze un XC90. În întreaga lume Volvo XC90 are o mulţime de fan-cluburi care se vor bucura de propunerea Heico Sportiv", a declarat Holger Hadtke, director executiv Heico Sportiv. Creaţia germanilor va fi disponibilă începând cu luna mai şi se adresează tuturor exemplarelor XC90 produse începând cu anul 2007.

Via | Heico Sportiv

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru