Volvo a lansat un sistem multimedia cu hard de 500 Gb si WiFi

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.02.2010
Volvo a expus in cadrul Salonului Auto de la Chicago un sistemul multimedia revolutionar, care dispune de un ecran touchscreen, de un hard de 500 de Gb si de un ecran WiFi.

Volvo incearca sa duca mai departe limitele tehnologiilor de entertainment din interiorul unui automobil, cu un nou sistem multimedia, dezvaluit zilele trecute in cadrul Salonului Auto de la Chicago. Este vorba despre asa numitul RSEi-500, un sistem de divertisment care vine in dotarea standard cu un hard-disk de 500 de Gb, cu o conexiune WiFi si un ecran tactil.

Functiile vor fi disponibile pasagerilor de pe locurile din spate, care se vor putea relaxa cu jocuri pe calculator, filme sau muzica preferata. Bineinteles, posibilitatile de ocupare a timpului petrcut in masina sunt multiple, cat timp exista o conexiune WiFi.

Sistemul multimedia va functiona cu sistemul de operare Windows XP, ceea ce inseamna ca utlizatorii isi vor putea sincroniza cu usurinta setarile computerului personal cu cele ale masinii. Sistemul a fost dezvoltat impreuna cu cei de la Gracenote, compania specializata in divertismentul digital, si cu cei de la Azentek, recunoscuti pentru produsele lor hardware avansate tehnologic si destinate lumii auto.

Momentan nu exista detalii despre data la care sistemul va fi disponibil spre comercializare, expunerea sistemului in cadrul Salonului de la Chicago fiind una pur informativa, menita sa testeze reactiile publicului.

Este foarte probabil insa ca in anii urmatori modelele de varf din gama Volvo, cum sunt XC90, S60 si S80, sa dispuna de noul sistem RSEi-500 in lista de dotari optionale.

via | autoblog

Comentarii (3)

  • sistem multimedia
    Ce e revolutionar?
    0 4
  • revolutionar
    Cred ca revolutionar este ecranul wi-fi din titlu!

    Tare de tot, dar totusi la ce foloseste sa ai ecran wi-fi? sau era touch screen? sau.....

    Specialist adevarat cel care a scris/ tradus articolul!
    0 0
  • VICTOR
    VOLVO HI TECH
    Eu sunt un fan VOLVO dar cred ca cine conduce acum volvo cred ca in loc sa stea printre motoare sta mai mult acasa la un super LCD s.a.m.d. in loc sa faca cercetari in motoare si tehnologii eficiente "nu e semn bun" dar oricum cine cunoaste VOLVO stie pt ce o are si pt ce o conduce.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru