VW

Vineri, 21 Mai 2021 | Tehnologie

Șeful VW nu crede în viitorul tehnologiei fuel cell pentru mașinile pe hidrogen

Șeful grupului VW, Herbert Diess, consideră că mașinile alimentate cu hidrogen care utilizează tehnologia fuel cell nu reprezintă “viitorul mobilității fără emisii”.
Joi, 20 Mai 2021 | Industrie

Noul VW Multivan va avea în premieră sistem hibrid cu încărcare la priză

Viitorul Volkswagen T7 Multivan va primi un sistem de propulsie hibrid plug-in, lansarea fiind programată pentru luna iunie.
Vineri, 07 Mai 2021 | Industrie

Grupul VW vine cu doar trei branduri la salonul de la München

Volkswagen, Audi și Porsche sunt singurele branduri din grupul VW care vor participa la salonul auto de la München. Informațiile au apărut în presa germană și au fost confirmate de companie.
Vineri, 30 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Surse: Ford ar putea construi un al doilea model electric pe platforma MEB de la Volkswagen

Ford este aproape să ajungă la o înțelegere cu Volkswagen pentru un al doilea model electric care să fie construit pe platforma MEB, potrivit unor surse apropiate de situație.
Luni, 26 Aprilie 2021 | Industrie

Volkswagen: “Criza de semiconductori se va agrava în trimestrul al doilea”

Volkswagen estimează agravarea crizei de semiconductori și un impact mai mare asupra producției în trimestrul al doilea decât în primele trei luni din 2021, potrivit Financial Times.
Vineri, 02 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Șeful VW: “Există semne că mașinile electrice pot deveni cel puțin la fel de profitabile precum cele convenționale”

Herbert Diess, CEO-ul grupului Volkswagen, este optimist că segmentul mașinilor electrice se va dovedi o afacere “cel puțin la fel de bună” ca vehiculele pe benzină sau diesel.
Luni, 29 Martie 2021 | Industrie

Volkswagen a atins o producție zilnică de 1.000 de mașini electrice la uzina din Zwickau

Fabrica Volkswagen din Zwickau (Germania), prima uzină a companiei care a făcut tranziția la producția exclusivă de mașini electrice, a atins un volum zilnic de 1.000 de vehicule. Pe termen lung, obiectivul este o producție zilnică de 1.400 de electrice și circa 500.000 de exemplare pe an.
Vineri, 26 Martie 2021 | Industrie

Volkswagen a găsit vinovații în cazul Dieselgate: nemții vor cere despăgubiri de la fostul CEO al grupului și de la fostul șef Audi

Volkswagen a anunțat că va cere despăgubiri în cazul Dieselgate de la fostul CEO Martin Winterkorn și de la Rupert Stadler, fostul șef al Audi.
Marti, 23 Martie 2021 | Industrie

Skoda sărbătorește 30 de ani de la intrarea în grupul Volkswagen

Skoda celebrează în această lună 30 de ani de la semnarea contractului prin care a devenit un brand în cadrul grupului Volkswagen.
Luni, 22 Martie 2021 | Industrie

Șeful Volkswagen: “Nu vom dezvolta o nouă generație de motoare cu combustie internă”

Volkswagen va renunța treptat la motoarele termice și susține că nu va dezvolta o nouă generație de propulsoare cu combustie internă, potrivit declarațiilor făcute de directorul mărcii germane.
Luni, 15 Martie 2021 | Economic

Volkswagen vrea să desființeze 4.000 de locuri de muncă în Germania

Volkswagen intenţionează să desfiinţeze până la 4.000 de locuri de muncă în Germania oferind angajaţilor mai în vârstă programe de pensionare anticipată sau parţială, care ar putea costa grupul mai multe sute de milioane de euro, potrivit unor surse citate de Reuters.
Vineri, 05 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Volkswagen va lansa mașina electrică de 20.000 de euro în 2025. Noul ID.5 se va lansa anul acesta

O mașină electrică de 20.000 de euro va fi lansată sub brandul VW cel mai devreme în 2025, potrivit declarațiilor făcute de directorul mărcii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 04 Februarie 2021 | Masini electrice si hibride

Volkswagen: “Livrările lui ID.4 în Europa încep în luna martie”

Primele unități ale SUV-ului electric Volkswagen ID.4 vor ajunge în Europa în luna martie, conform unui anunț făcut de producătorul german.
Vineri, 22 Ianuarie 2021 | Industrie

Profitul grupului VW s-a înjumătățit în 2020: nemții au raportat “doar” 10 miliarde de euro

Volkswagen anunță că profitul său operațional s-a înjumătățit în 2020, deși livrările la nivel de grup au crescut puternic în ultimul trimestru. Grupul VW a raportat un profit de 10 miliarde de euro, față de cele 19.3 miliarde înregistrate în 2019.
Joi, 21 Ianuarie 2021 | Industrie

Volkswagen pregătește o navă-amiral 100% electrică: “Vom stabili noi standarde privind autonomia și viteza de încărcare”

Volkswagen dezvoltă un model electric revoluționar, prin care vrea să stabilească “noi standarde” de autonomie și viteză de încărcare. Noua navă-amiral, dezvoltată în cadrul proiectului “Trinity”, este gândită ca un rival direct pentru Tesla Model S.
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Industrie

Șeful Volkswagen confirmă: uzina din Turcia nu va fi construită, iar grupul va investi un miliard de euro în fabrica din Slovacia

CEO-ul Herbert Diess a confirmat oficial că Volkswagen a renunțat la planurile privind construcția fabricii din Turcia. În schimb, grupul german va investi un miliard de euro în extinderea fabricii din Slovacia, acolo unde vor fi produse noile generații VW Passat și Skoda Superb.
Vineri, 06 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Șeful VW vrea să mențină ritmul investițiilor în mașini electrice și autonome: nemții ar urma să renunțe la anumite modele din grup

Herbert Diess spune că Volkswagen trebuie să facă anumite ajustări ale strategiei pentru a menține ritmul investițiilor în mașini electrice și autonome. Șeful companiei germane consideră că anumite modele din grup trebuie să fie scoase din producție, iar VW să se concentreze mai mult pe electrificare.
Marti, 03 Noiembrie 2020 | Industrie

Volkswagen așteaptă o amendă de la UE pentru nerespectarea normelor de emisii: “Am pus deoparte câteva sute de milioane”

Grupul Volkswagen se așteaptă să fie amendat de Uniunea Europeană pentru că nu va reuși să respecte normele de emisii ce intră în vigoare în 2021, întrucât vânzările electricului ID.3 au fost periclitate de problemele software. “Am pus deoparte câteva sute de milioane,” a declarat directorul financiar al producătorului german.
Vineri, 30 Octombrie 2020 | Industrie

Volkswagen revine pe profit în al treilea trimestru: livrările grupului german au ajuns la 6 milioane de unități, în scădere cu 19% pe primele 9 luni

Grupul Volkswagen a reușit să revină pe profit în al treilea trimestru, după “impactul puternic” al pandemiei. În primele 9 luni, livrările grupului german au ajuns la 6 milioane de unități, cu 19% mai puțin decât în aceeași perioadă din 2019, însă VW a obținut un profit de 2.4 miliarde de euro (față de 14.8 miliarde anul trecut).
Luni, 26 Octombrie 2020 | Industrie

Presa germană: Grupul Volkswagen vrea să pună brandul Bentley sub controlul Audi

Grupul Volkswagen plănuiește să transfere brandul Bentley din “grija” Porsche sub controlul direct al celor de la Audi, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa germană.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru