Documentele medicale ale lui Schumacher, furate şi vândute pe internet

de Daniel Popescu
Marti, 24.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Documentele medicale ale lui Michael Schumacher, care atestă starea sa reală de sănătate, au fost furate şi sunt disponibile la vânzare pe internet, potrivit echipei de manageri a septuplului campion mondial.

De mai multe zile, documete şi date furate sunt oferite la vânzare. Ofertantul susţine că documentele aparţin dosarului medical al lui Schumacher.


Managementul lui Michael Schumacher a dezvăluit luni seară că numeroase documente medicale aparţinând fostului pilot de Formula 1 au fost furate.

Potrivit unui comunicat de presă, rapoartele medicale sunt oferite la vânzare pe internet, iar autorităţile s-au implicat deja în acest caz pentru a identifica persoanele care au furat documentele. Nu este exclus ca furtul de documente să fi avut loc în perioada în care Schumacher a fost transferat de la Spitalul Universitar din Grenoble la o unitate similară din Lausanne.

"De mai multe zile, documete şi date furate sunt oferite la vânzare. Ofertantul susţine că documentele aparţin dosarului medical al lui Schumacher. Nu putem judeca dacă aceste documente sunt autentice, însă în mod cert documentele sunt furate. Furtul a fost raportat, iar autorităţile sunt implicate", precizează comunicatul de presă.

Avertizăm că atât cumpărarea, cât şi publicarea unor astfel de documente şi de date este interzisă


Vânzarea documentelor confidenţiale ale lui Schumacher sporeşte riscul ca informaţiile să ajungă în cele din urmă la presă.
Managerii avertizează însă că orice publicaţie care va dezvălui date confidenţiale despre starea de sănătate a lui Schumacher va fi acţionată penal în justiţie.

"Avertizăm că atât cumpărarea, cât şi publicarea unor astfel de documente şi de date este interzisă. Conţinutul dosarelor medicale este complet privat şi confidenţial şi nu trebuie să fie disponibil publicului. Prin urmare, vom înainta acţiuni penale împotriva oricărei publicări sau referinţe la dosarul medical", se mai precizează în comunicat. 

Managerii lui Schumacher s-au limitat să afirme că pilotul german nu mai este comă după ce a fost transferat la Spitalul Universitar din Lausanne, însă nu există alte informaţii oficiale cu privire la starea sa de sănătate. 

Cronologia accidentului

▶ Schumacher a suferit un accident la cap în timp ce schia pe o pârtie din staţiunea Meribel din Alpii francezi;

▶ Schumacher este în stare critică în comă indusă după accident. Septuplul campion mondial a suferit un traumatism cranian şi numeroase leziuni la nivelul creierului;

▶ Schumacher trece cu bine peste două zile cruciale. Starea de sănătate a germanului rămâne stabilă, dar critică, după o primă operaţie efectuată cu succes;

▶ Starea de sănătate a lui Michael Schumacher s-a îmbunătăţit uşor, dar rămâne în continuare critică;

▶ O nouă îmbunătăţire uşoară a stării de sănătate a pilotului german

▶ Anchetatorii accidentului: "Schumacher nu avea viteză excesivă"

▶ Familia lui Schumacher, încrezătoare că germanul "nu se va da bătut"

▶ Medicii au îndepărtat o parte a craniului lui Schumacher

▶ Schumacher a început procesul de trezire din coma indusă

▶ Schumacher nu răspunde la stimuli

▶ Presă: Schumacher a făcut pneumonie in timpul procesului de trezire din comă

▶ Procesul de trezire din comă al lui Schumacher continuă

▶ Situaţia lui Schumacher rămâne neschimbată, în ciuda zvonurilor că respiră singur

▶ Schumacher are momente în care este conştient

▶ Schumacher a ieşit din comă şi a fost transferat la un spital din Lausanne

Poveştile lui Michael Schumacher

▶ Povestea retragerilor lui Michael Schumacher din Formula 1 din 2006 şi 2012;

▶ Povestea debutului lui Michael Schumacher în Formula 1.

▶ Povestea carierei de fotbalist a lui Michael Schumacher

Comentarii (3)

  • Tentatii exista, iar goana dupa bani chiar si acolo este valabila. Sa speram ca hotul nu e vre-un rroman autohton.
    8 1
  • GrosJan
    uite cum numele Schumacher inca vinde bine :) Nu prea cred ca e un autohton, vorba lu' nea Nicu "tradarili vin din interior"
    5 1
  • @ Grosjan
    Asa este, cel mai probabil personalul medical este implicat! Documentele vor fi cumparate/ publicate sau nu in urma unor calcule pur economice: cat castigam din asta si cat ne costa pierderea procesului?!
    (cam ca in calculele ”pragmatice” de la Antena 3: daca spunem prostii, magarii si manjim cu noroi pe cineva calculam cat vom castiga din publicitate si cat ne costa amenda la CNA... totul este sa incasam mai mult decat cheltuim... halal presa, mai ales in Romania!)
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru