Noul Audi SQ7, cel mai puternic SUV diesel din lume, se pregătește să ofere peste 500 de cai putere

de Bogdan Mirică
Joi, 10.03.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Je Design lucrează la un pachet de modificări pentru motorul V8 diesel, instalat de Audi pe noul SQ7. Acesta ar urma să ofere 525 de cai putere.

Deși este unul dintre cele mai arătoase SUV-uri premium din segment, Audi Q7 începe să simtă cum se așterne praful pe designul său colțuros. Motiv pentru care unii clienți l-ar putea considera deja perimat, mai ales acum când Maserati se pregătește să arunce pe piață noul Levante.

Salvarea vine însă din partea tunerilor. Je Design s-a gândit să nu lase monotonia să intervină și a pregătit un pachet de accesorii care condimentează aspectul modelului german.

Așa se face că actualul Q7 și chiar versiunea sa sportivă SQ7, prezentată în urmă cu o săptămână, pot beneficia de o serie de accesorii noi: o extensie pentru spoilerul față, pasaje ale roților mai generoase, praguri laterale, inserții pentru spoilerul posterior și un eleron pentru acoperiș. Toate acestea montate pe deja instalatul pachet S-line. Și pentru ca mașina să impună și mai mult respect, Audi a folosit și un set de jante de 22 de inch, încălțate cu anvelope 295/30 R22.

Esential 525 de cai putere ar urma să aibă noul Audi SQ7 după tratamentul Je Design.
Pentru ca pachetul să fie unul complet, Je Design nu a uitat nici de propulsoare, oferind ceva mai multe resurse pentru versiunea diesel 3.0 TDI.
Aceasta a primit în plus 54 de cai și 85 de Nm, totalizând 326 de cai și un cuplu motor de 685 Nm.

Je Design susține că lucrează și la un pachet de modificări pentru dieselul V8 tri-turbo al versiunii proaspăt lansate SQ7. Aceasta ar urma să sară de la 435 de cai la 525 de cai putere, amintindu-ne astfel de vechiul Q7 V12 TDI, un model care s-a vândut în puține exemplare, dar care a fost extrem de apreciat.

Comentarii (7)

  • Pentru mine Q7 V12 TDI este peste orice RS, S Q7 model nou.
    Sper ca odata si odata sa pun mana pe asa ceva nu doar sa vad pe strada.
    11 7
  • Vasi82
    Cineva e deranjat serios la stomac si si-a importalizat "realizarea" ?!
    Luati fratilor o lopata si strangeti monstruozitatea asta!
    12 6
  • ce mutra de breack are ...in rest...cam badarana
    12 6
  • Mașină numai bună ptr. service și orașele noastre.
    9 11
  • din pacate este o realitate trista ptr vag; serviceuri pline de ele cu o groaza de probleme la costuri exorbitante pentru proprietari
    Multi dintre ei isi merita soarta!!!
    10 7
  • hazard
    eu zic ca aveti prea multe griji despre cum isi cheltuiesc bogatanii banii de jucarii :)
    9 5
  • Nu le duce nimeni grija banilor lor (cu toate că la sfârșitul timpului s-ar putea să constatăm că erau și banii noștri prin averile lor) ci la ce ar folosi o batoză d-asta cu 525 cp în Ro.?!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru