Feedback

Stiri Oameni si masini

Luni, 25 Septembrie | Oameni si masini

Îmblânzitorul de note

Remus Azoiței este unul dintre numele pe care lumea muzicală din România le respectă necondiționat. Suntem în fața unui violonist care reușește să transforme vibrațiile în emoții și emoțiile în suflet. Suflet care din când în când respiră între mașinile de epocă, una dintre pasiunile lui Remus.
Luni, 31 Iulie | Oameni si masini

O ceașcă de imaginație

Adrian Mitu își găsește imaginația într-o ceașcă de cafea care stă alături de planșele sale. Dârele de Robusta și Arabica însuflețesc schițele unor mașini care au scris istoria automobilului. Așa se scurge ziua unui pictor în cafea.
Marti, 13 Iunie | Oameni si masini

Cel ce și-a construit pasiunea

Imediat după al doilea Război Mondial, România începe să prindă din nou gustul curselor de automobile, iar Marin Dumitrescu a fost unul dintre actorii principali ai acelor ani Astăzi, la 98 de ani, fostul pilot derulează perfect filmul ascensiunii sale și lungul drum către construirea unui BMW 328 într-o uzină românească.
Vineri, 13 Mai 2016 | Oameni si masini

Pictorul de mașini

Sunt mulți oameni cu povești fantastice, iar Bela Lestyan este unul dintre ei. Am stat de vorbă cu poate cel mai bun vopsitor din țară, fost pilot de curse și maestru în recondiționarea mașinilor clasice.
Luni, 20 Aprilie 2015 | Oameni si masini

X6 Omul

Maşinile sunt desenate de oameni. E un detaliu pe care-l uităm deseori atunci când admirăm sau urâm liniile unei maşini. Iar când omul care a desenat noua generaţie BMW X6 ţi se prezintă, eşti fascinat de simplitatea complexă a personalităţii sale. "Eu sunt Tommy Forsgren. Designer".
Vineri, 28 Noiembrie 2014 | Oameni si masini

În căutarea fotografiei perfecte. Pasul 4. Magnificii Alpi

Căutarea fotografiei perfecte nu se poate încheia decât printr-o călătorie în care Alpii înzăpeziţi să fie fundal pentru BMW M4. Totul se întâmplă în Austria.
Vineri, 28 Noiembrie 2014 | Oameni si masini

În căutarea fotografiei perfecte. Pasul 3: Viena Underground

De obicei, o vizită în Viena te atrage către palatul Schonbrunn, către Prater sau către clădirile fascinante ale centrului capitalei austriece. Pentru a căuta fotografii altfel, am ales să vizităm cu BMW M4 zona underground a Vienei. Întunecată şi spectaculoasă.
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | Oameni si masini

În căutarea fotografiei perfecte. Pasul 2. Aventuri în Țara Poveștilor

Atunci când cauţi cele mai frumoase locuri în care poate fi fotografiat BMW M4, Ungaria poate fi o variantă foarte inspirată. Dar trebuie să ieşi de pe traseele clasice.
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Oameni si masini

În căutarea fotografiei perfecte. Pasul 1. Călătorie prin infern

Automarket a plecat prin Europa pentru a găsi fotografia auto perfectă. Au fost câteva zile cu peisaje fascinante, colorate de prezenţa unuia dintre cele mai dorite modele ale momentului: BMW M4. Prima oprire: Transfăgărăşan. La răsărit. Pe zăpadă. Pur şi simplu spectaculos.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru