Feedback

Ferrari

Marti, 16 Ianuarie | Modele noi

Ferrari nu glumește: viitorul crossover o să arate și o să ruleze asemeni unui Ferrari

Oficialii Ferrari spun că viitorul crossover produs de marca din Maranello o să arate și o să ruleze asemeni unui Ferrari. Modelul poartă numele de cod FX16 și ar putea avea și o versiune cu sistem hibrid de propulsie.
Luni, 30 Octombrie 2017 | Modele noi

Ferrari FXX K Evo: apăsare aerodinamică îmbunătățită cu 23% și 1.050 de cai putere

Ferrari a prezentat versiunea Evo a lui FXX K. Modelul constructorului italian oferă 1.050 de cai putere și promite o apăsare aerodinamică îmbunătățită cu 23 de procente.
Luni, 02 Octombrie 2017 | Industrie

Ajuns pe mâna unui dealer: Un exemplar Ferrari LaFerrari Aperta costă peste 7 milioane de dolari în Dubai

Unul dintre cele peste 200 de exemplare Ferrari LaFerrari Aperta a ajuns în posesia unui dealer din Dubai, care cere peste 7 milioane de dolari pentru supercarul italian.
Miercuri, 13 Septembrie 2017 | Industrie

Ferrari și Lamborghini pregătesc hibrizi pentru modelele lor: mașinile full-electrice nu intră încă în calcule

Ferrari și Lamborghini nu au planuri, deocamdată, să dezvolte mașini full-electrice și lucrează la versiuni hibride ale modelelor din gamă, după cum au anunțat șefii celor două companii la Salonul Auto de la Frankfurt.
Luni, 11 Septembrie 2017 | Industrie

Ferrari LaFerrari Aperta, vândut la licitație cu 8.3 milioane de euro: banii vor fi folosiți în scopuri caritabile

Un exemplar special Ferrari LaFerrari Aperta a fost vândut cu 8.3 milioane de euro în cadrul unei licitații, iar banii obținuți vor merge către organizația Salvați Copiii.
Joi, 03 August 2017 | Motorsport

Toți banii pe Formula E, dar nu alături de Ferrari: CEO-ul Fiat-Chrysler nu exclude un posibil debut în competiția cu monoposturi electrice

Sergio Marchionne, CEO-ul Fiat-Chrysler, spune că este posibil să se implice în Formula E. Constructorul Ferrari este scos din cărți.
Miercuri, 02 August 2017 | General

Pe spatele SUV-urilor: Ferrari vrea să-și dubleze profitul cu ajutorul viitorului crossover

Până în 2022, Ferrari vrea să-și dubleze profitul, iar viitorul crossover ar urma să joace un rol important. Planurile Ferrari pentru următorii cinci ani vor fi prezentate în 2018.
Duminica, 09 Iulie 2017 | Modele noi

Ferrari întoarce foaia: italienii ar urma să lanseze un crossover în 2021

Oficialii Ferrari dau semne că s-au răzgândit în ceea ce privește dezvoltarea unui crossover. Un nou raport spune că italienii lucrează la un astfel de produs, iar debutul va avea loc în 2021.
Miercuri, 21 Iunie 2017 | General

Motorul Anului 2017: Ferrari câștigă titlul pentru al doilea an consecutiv. Craioveanul Ford 1.0 EcoBoost își adjudecă pentru a șasea oară categoria "Sub un litru"

Ferrari a reușit să câștige, pentru al doilea an consecutiv, premiul "Motorul Anului". Ford își păstrează supremația în segmentul sub un litru, în timp ce Alfa Romeo se strecoară pe podiumul dedicat celui mai bun motor nou.
Vineri, 05 Februarie 2016 | Modele noi

Primul teaser care anunță un nou Ferrari: modelul FF se pregătește de facelift

Ferrari se pregătește să dezvăluie faceliftul modelului FF. Acesta a fost anunțat deja de un teaser, care prevestește modificări estetice la nivel frontal.
Luni, 21 Decembrie 2015 | General

Cea mai frumoasă zi din viața unui bărbat: cinci modele legendare Ferrari se întrec pe circuit

Cinci dintre cele mai importante modele create de Ferrari de-a lungul istoriei se întâlnesc într-un decor memorabil, pe circuit. Povestea acestei întâlniri unice, imaginile și sunetele vor pătrunde adânc în subconștient.
Joi, 26 Noiembrie 2015 | Modele noi

Ferrari F12 tdf este sold out: prețul de pornire al fiecărui exemplar era de 310.000 de euro

Ferrari a vândut deja toate exemplarele ediției speciale F12 tdf, anunță olandezii de la Telegraaf. Vorbim despre 799 de unități care au fost rezervate de clienți, în ciuda faptului că fiecare exemplar a avut un preț de pornire de 310.000 de euro fără taxe.
Marti, 20 Octombrie 2015 | Industrie

Ferrari pierde din exclusivitate: vom vedea mai multe supercaruri pe stradă

Cunoscut ca unul dintre brandurile pentru ale cărui modele trebuia să aștepți mai bine de un an de zile, Ferrari a decis să mărească producția anuală, chiar dacă această măsură ar putea afecta exclusivitatea.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | Modele noi

Șeful Ferrari: "Lansarea unui motor V6 este posibilă în viitor"

Ferrari se pregătește să lanseze un model mai mic, care va fi echipat cu o motorizare V6, titrează englezii de la Top Gear. Șeful Ferrari a confirmat posibilitatea utilizării acestui tip de motor în viitor.
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

"Granzii" și strategiile diferite: Ferrari refuză să facă SUV-uri și electrice, Rolls-Royce vrea mașini electrice în gamă

Oficialii Ferrari au reafirmat promisiunea de a nu produce vreodată SUV-uri sau mașini electrice. În contrast, cei de la Rolls-Royce au o viziune diferită asupra viitorului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 07 Septembrie 2015 | General

Un Ferrari FXX semnat de Michael Schumacher este de vânzare: licitația pornește de la un milion de euro

Ultimul Ferrari FXX vândut unui client este din nou de vânzare. Licitația pornește de la un milion de euro, dar mașina poartă semnătura lui Michael Schumacher, ceea ce îi urcă valoarea la aproximativ 2.2 milioane de euro.
Marti, 25 August 2015 | Modele noi

Ferrari va trece la platforme comune odată cu înlocuitorul lui California

Următoarea generație a lui Ferrari California va fi dezvoltată conform unei noi strategii pentru marca italiană, care va implica utilizarea de platforme comune între modelele din gamă.
Miercuri, 19 August 2015 | O lume nebuna

Căpitanul echipei Chelsea și-a cumpărat un Ferrari 275 GTB, evaluat la peste două milioane de euro

John Terry, căpitanul echipei de fotbal Chelsea Londra, a făcut loc în garajul său unui Ferrari 275 GTB, o mașină extrem de rară, estimată la aproximativ două milioane de euro.
Marti, 11 August 2015 | O lume nebuna

Un puști de 20 de ani și-a incendiat Ferrari-ul 458 Italia pentru că își dorea unul mai nou

Un tânăr elvețian, care mai avea în garaj alte 14 de mașini exotice, a dat foc unui Ferrari 458 Italia pentru a încasa banii de pe asigurare. Suma urma să fie folosită la achiziția altui model Ferrari.
Luni, 10 August 2015 | O lume nebuna

Ferrari F40 stabilește un nou record de vânzare la licitație: 1.2 milioane de euro

Ferrari F40 începe să devină unul dintre cele mai căutate modele ale constructorului italian. Supercarul legendar s-a vândut recent, în cadrul unei licitații, pentru suma de aproape 1.2 milioane de euro.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru