Feedback

Ferrari

Miercuri, 21 Iunie | General

Motorul Anului 2017: Ferrari câștigă titlul pentru al doilea an consecutiv. Craioveanul Ford 1.0 EcoBoost își adjudecă pentru a șasea oară categoria "Sub un litru"

Ferrari a reușit să câștige, pentru al doilea an consecutiv, premiul "Motorul Anului". Ford își păstrează supremația în segmentul sub un litru, în timp ce Alfa Romeo se strecoară pe podiumul dedicat celui mai bun motor nou.
Vineri, 05 Februarie 2016 | Modele noi

Primul teaser care anunță un nou Ferrari: modelul FF se pregătește de facelift

Ferrari se pregătește să dezvăluie faceliftul modelului FF. Acesta a fost anunțat deja de un teaser, care prevestește modificări estetice la nivel frontal.
Luni, 21 Decembrie 2015 | General

Cea mai frumoasă zi din viața unui bărbat: cinci modele legendare Ferrari se întrec pe circuit

Cinci dintre cele mai importante modele create de Ferrari de-a lungul istoriei se întâlnesc într-un decor memorabil, pe circuit. Povestea acestei întâlniri unice, imaginile și sunetele vor pătrunde adânc în subconștient.
Joi, 26 Noiembrie 2015 | Modele noi

Ferrari F12 tdf este sold out: prețul de pornire al fiecărui exemplar era de 310.000 de euro

Ferrari a vândut deja toate exemplarele ediției speciale F12 tdf, anunță olandezii de la Telegraaf. Vorbim despre 799 de unități care au fost rezervate de clienți, în ciuda faptului că fiecare exemplar a avut un preț de pornire de 310.000 de euro fără taxe.
Marti, 20 Octombrie 2015 | Industrie

Ferrari pierde din exclusivitate: vom vedea mai multe supercaruri pe stradă

Cunoscut ca unul dintre brandurile pentru ale cărui modele trebuia să aștepți mai bine de un an de zile, Ferrari a decis să mărească producția anuală, chiar dacă această măsură ar putea afecta exclusivitatea.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | Modele noi

Șeful Ferrari: "Lansarea unui motor V6 este posibilă în viitor"

Ferrari se pregătește să lanseze un model mai mic, care va fi echipat cu o motorizare V6, titrează englezii de la Top Gear. Șeful Ferrari a confirmat posibilitatea utilizării acestui tip de motor în viitor.
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

"Granzii" și strategiile diferite: Ferrari refuză să facă SUV-uri și electrice, Rolls-Royce vrea mașini electrice în gamă

Oficialii Ferrari au reafirmat promisiunea de a nu produce vreodată SUV-uri sau mașini electrice. În contrast, cei de la Rolls-Royce au o viziune diferită asupra viitorului.
Luni, 07 Septembrie 2015 | General

Un Ferrari FXX semnat de Michael Schumacher este de vânzare: licitația pornește de la un milion de euro

Ultimul Ferrari FXX vândut unui client este din nou de vânzare. Licitația pornește de la un milion de euro, dar mașina poartă semnătura lui Michael Schumacher, ceea ce îi urcă valoarea la aproximativ 2.2 milioane de euro.
Marti, 25 August 2015 | Modele noi

Ferrari va trece la platforme comune odată cu înlocuitorul lui California

Următoarea generație a lui Ferrari California va fi dezvoltată conform unei noi strategii pentru marca italiană, care va implica utilizarea de platforme comune între modelele din gamă.
Miercuri, 19 August 2015 | O lume nebuna

Căpitanul echipei Chelsea și-a cumpărat un Ferrari 275 GTB, evaluat la peste două milioane de euro

John Terry, căpitanul echipei de fotbal Chelsea Londra, a făcut loc în garajul său unui Ferrari 275 GTB, o mașină extrem de rară, estimată la aproximativ două milioane de euro.
Marti, 11 August 2015 | O lume nebuna

Un puști de 20 de ani și-a incendiat Ferrari-ul 458 Italia pentru că își dorea unul mai nou

Un tânăr elvețian, care mai avea în garaj alte 14 de mașini exotice, a dat foc unui Ferrari 458 Italia pentru a încasa banii de pe asigurare. Suma urma să fie folosită la achiziția altui model Ferrari.
Luni, 10 August 2015 | O lume nebuna

Ferrari F40 stabilește un nou record de vânzare la licitație: 1.2 milioane de euro

Ferrari F40 începe să devină unul dintre cele mai căutate modele ale constructorului italian. Supercarul legendar s-a vândut recent, în cadrul unei licitații, pentru suma de aproape 1.2 milioane de euro.
Vineri, 31 Iulie 2015 | O lume nebuna

Cea mai urâtă copie de Ferrari din lume este de vânzare pentru 5.500 de dolari

Cea mai slab realizată replică de Ferrari Enzo creată vreodată este de vânzare. Creatorul său cere 5.500 de dolari pentru tentativa eșuată de copiere a supercar-ului italian.
Joi, 30 Iulie 2015 | Intern

Un italian își propune să stabilească un record de viteză pe Transfăgărășan cu un Ferrari 458

Pilotul italian Fabio Barrone va încerca în data de 3 august să stabilească un record de viteză pe o secțiune de 13 kilometri de pe Transfăgărășan.
Miercuri, 29 Iulie 2015 | Modele noi

Ferrari 488 Spider: 670 CP pentru noul model cabrio al italienilor

Ferrari a prezentat noul 488 Spider, noul model decapotabil al mărcii. Acelerează de la 0 la 100 km/h în trei secunde și are un motor V8 twin-turbo de 670 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 28 Iulie 2015 | Modele noi

Ferrari F12 Berlinetta Speciale va avea cu 200 de kilograme mai puțin și va egala performanțele lui Porsche 918 Spyder

Ferrari F12 Berlinetta Speciale va fi o versiune mai puternică și mai ușoară a modelului actual. Supercarul va putea să egaleze performanțele lui Porsche 918 Spyder.
Luni, 20 Iulie 2015 | Industrie

Ferrari recheamă în service 2600 de supercaruri pentru o defecțiune a airbagului

Ferrari a anunțat că 2600 de supercaruri vor fi rechemate în service pentru o problemă raportată la nivelul airbagului. Furnizorul airbagurilor este compania japoneză Takata, confruntată și în trecut cu astfel de probleme.
Marti, 23 Iunie 2015 | O lume nebuna

Proiect inedit: cu 4 euro îți poți pune poza în format 1x1 centimetri pe un Ferrari 458 Speciale pentru a ajuta la reparația acestuia

După un accident la Nurburgring, proprietarul unui Ferrari 458 Speciale a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru reparația mașinii sale. Pentru 4 euro, poți cumpăra un spațiu de 1x1 centimetri pentru o poză la alegere.
Miercuri, 17 Iunie 2015 | General

Floyd Mayweather își scoate la vânzare exemplarul Ferrari Enzo, la numai cinci luni de la cumpărare

Deși este un colecționar al mașinilor foarte scumpe și extrem de puternice, boxerul Floyd Mayweather s-a decis să se despartă de supercarul Ferrari Enzo la numai cinci luni de la achiziția sa.
Marti, 31 Martie 2015 | Premii auto

Premiul Red Dot: 18 maşini lansate în 2014, apreciate pentru design

Ediţia de anul acesta a Red Dot Design Awards a adus şi 18 premii pentru maşini lansate în anul 2014. Printre constructorii cu cele mai multe distincţii se numără Ferrari, Mazda şi Volkswagen.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru