Concept Skoda

Vineri, 26 Aprilie | Concepte

Noua Skoda Vision Gran Turismo, un concept exotic creat pentru Gran Turismo 7

Skoda a dezvăluit imagini cu noul său concept virtual Vision Gran Turismo. Aceasta este o mașină creată special pentru jocul video Gran Turismo 7 și este un monopost electric.
Vineri, 15 Martie | Concepte

Noua Skoda Epiq: conceptul anunță un viitor crossover electric de 25.000 de euro

Skoda a prezentat oficial noul concept Epiq. Acesta anunță un viitor crossover electric de dimensiuni mici, care va fi lansat în 2025 și care va avea un preț de pornire de 25.000 de euro.
Miercuri, 13 Martie | Concepte

Prima schiță cu interiorul unui viitor concept electric Skoda

Skoda a publicat o schiță oficială cu interiorul unui viitor concept electric de dimensiuni mici. Noul concept va fi prezentat oficial în 15 martie.
Joi, 07 Martie | Concepte

Teaser cu un nou concept electric Skoda: limbaj de design nou

Skoda a publicat un clip teaser cu un viitor concept electric. Noul concept va fi prezentat oficial în 15 martie și va prezenta un nou limbaj de design.
Marti, 27 Iunie 2023 | Concepte

Skoda Enyaq, transformat într-un camper electric de către studenți

Skoda a dezvăluit oficial noul concept Roadiaq. Mașina unicată este bazată pe modelul electric Enyaq, fiind transformată într-un camper de către studenții din cadrul mărcii. De altfel, noul Roadiaq este al 9-lea concept Skoda creat de studenți.
Joi, 30 Martie 2023 | Concepte

Primele schițe cu Skoda Enyaq iV Camper, un concept creat de studenți

Skoda a publicat primele schițe oficiale cu un concept al unui camper bazat pe modelul electric Enyaq iV. Noua mașină este creată de un grup de studenți și este a 9-a mașină din cadrul programului Skoda Student Car.
Marti, 16 August 2022 | Concepte

Se schimbă sistemele multimedia Skoda? Prima imagine cu ecranul vertical al conceptului Skoda Vision 7S

Skoda a publicat o imagine nouă cu interiorul viitorului concept electric Vision 7S. Noua imagine dezvăluie ecranul central, amplasat în poziție verticală, o premieră pentru Skoda. Totodată, constructorul ceh va prezenta noul concept în 30 august.
Vineri, 15 Iulie 2022 | Concepte

Teaser cu noul concept Skoda Vision 7S, un SUV cu 7 locuri

Skoda a publicat o schiță cu viitorul concept Vision 7S, care anunță un SUV nou cu 7 locuri. Conceptul va dezvălui și noul limbaj de design al mărcii, Modern Solid.
Marti, 04 Februarie 2020 | Concepte

Skoda a prezentat noul concept Vision IN: grilă frontală iluminată și accesorii din cristale

Skoda a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul concept Vision IN. Prototipul va sta la baza unui viitor SUV de serie pe care cehii îl vor comercializa doar pe piața din India.
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Concepte

Schițe noi cu viitorul concept Skoda Vision IN: versiunea de serie va fi comercializată exclusiv pe piața din India

Skoda va prezenta în scurt timp noul Vision IN. Conceptul va sta la baza unui SUV pe care cehii îl vor vinde doar pe piața din India. Debutul versiunii de serie va avea loc în cursul anului curent.
Marti, 19 Noiembrie 2019 | Industrie

Skoda va prezenta conceptul unui SUV în februarie 2020: viitorul model va fi construit pe o nouă platformă low-cost

Skoda se pregătește să prezinte conceptul unui SUV în februarie 2020, viitorul model urmând să fie construit pe o nouă platformă low-cost și dedicat pieței din India, potrivit informațiilor prezentate de CEO-ul companiei.
Marti, 28 Mai 2019 | Concepte

Primele imagini cu Skoda Mountiaq: conceptul pick-up-ului a fost dezvoltat de studenții din Mlada Bolslav având la bază SUV-ul Kodiaq

Skoda a publicat o serie de imagini cu prototipul Mountiaq. Conceptul pick-up-ului are la bază SUV-ul Kodiaq, iar fotografiile au fost realizate în timpul procesului de producție.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 20 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Prima schiță cu interiorul noului Skoda Vision iV: conceptul electric va fi prezentat în 5 martie

Skoda a publicat prima schiță cu interiorul viitorului concept electric Vision iV. Prototipul are la bază platforma MEB a grupului Volkswagen și va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Marti, 12 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Skoda lansează un nou concept electric: Vision iV debutează la Geneva

Skoda a publicat o serie de schițe cu viitorul concept electric Vision iV. Prototipul constructorului din Mlada Boleslav va avea la bază arhitectura MEB a grupului Volkswagen și va fi prezentat la Geneva.
Joi, 24 August 2017 | FRANKFURT 2017

Debut european pentru Skoda Vision E: conceptul electric de peste 300 CP va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

Skoda anunță debutul european al conceptul Vision E. Propulsat de un sistem electric de 306 cai putere și cu o autonomie de 500 de kilometri, prototipul din Mlada Boleslav anunță primul SUV electric al companiei.
Vineri, 08 Iunie 2012 | Reportaj

REPORTAJ: Am văzut noul Skoda Rapid în avanpremieră mondială

Skoda ne-a invitat la centrul său de design din Cehia pentru o prezentare exclusivă a lui Rapid, sedanul compact încadrat între Fabia şi Octavia. Cu excepţia celor care l-au construit, am fost primii care au văzut noul model. Nu am avut voie să-l fotografiem, dar vi-l "povestim" în rândurile următoare cu ajutorul unor schiţe nou-nouţe.
Marti, 24 Aprilie 2012 | Modele noi

Skoda Rapid, modelul de serie inspirat de MissionL, intră în producţie anul acesta

Skoda a anunţat numele versiunii de serie a lui MissionL concept. Berlina inspirată de acest concept se va numi Rapid şi va intra în producţie în 2012.
Luni, 18 Aprilie 2011 | Modele noi

Designerul şef Skoda: "Maşinile noastre vor avea mai mult suflet"

Josef Kaban, şeful echipei de designeri de la Skoda, promite să facă modele mai atrăgătoare, care să nu arate la fel. Primul model din noua gamă este bazat pe Volkswagen Up şi inspirat de conceptul Vision D.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Skoda Vision D Concept a debutat la Geneva

Designerii Skoda s-au inspirat din trecut pentru a crea un model intitulat sugestiv "Vision D". Modelul preia câteva trăsături de la Octavia şi prefigurează viitoarele modele ale mărcii.

Tag-uri similare

Geneva, Salonul Auto Geneva, Salon Auto Geneva, Geneva 2011, modele noi Skoda, concept Skoda, design Skoda, Skoda Vision D, Vision D
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru