Coupe Concept

Miercuri, 16 Septembrie 2009 | FRANKFURT 2009

FRANKFURT LIVE: Bine ati venit in lumea BMW, Rolls si Mini!

Pentru ca a jucat pe teren propriu, grupul BMW si-a permis sa puna la punct o desfasurare impresionanta de forte in cadrul salonului de la Frankfurt. Mini si Rolls Royce au completat "lumea artificiala" a grupului bavarez.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Mini Roadster Concept, gena sportiva acum fara acoperis

Mini a prezentat modelele Roadster Concept si Coupe Concept in cadrul standului sau de la Salonul Auto de la Frankfurt. Ambele modele au fost confirmate pentru intrarea in productie.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | Video

3 x VIDEO: Teasere Mini fascinante si provocatoare

In asteptarea lansarii conceptelor Mini Coupe si Speedster, constructorul britanic propune trei teasere nebune pentru sportivele sale.
Miercuri, 09 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: O noua reclama "nebuna" marca Mini

Mini pregateste terenul pentru cele doua concepte Coupe si Speedster, ce urmeaza a fi dezvaluite la Frankfurt, cu o reclama noua, in spiritul marcii.
Vineri, 04 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Mini Coupe si Mini Speedster vor fi produse in serie

Oficialii Mini au indeplinit visul fanilor marcii si au anuntat ca vor introduce in productie modelele Mini Coupe si Mini Speedster.
Luni, 31 August 2009 | Industrie

BMW este interesat de platforma noului Toyota IQ

BMW isi doreste un parteneriat cu Toyota. Nemtii vor sa beneficieze de platforma micului IQ pentru dezvoltarea unui mostenitor al modelului Isetta.
Vineri, 28 August 2009 | Modele noi

Prima schita a noului Mini Speedster

Oficialii Mini au dezvaluit faptul ca modelele Coupe si Speedster vor fi disponibile incepand cu anul 2011. Alaturi de aceasta, Mini a prezentat prima imagine cu noul Speedster.
Vineri, 28 August 2009 | Modele noi

Crossover-ul Mini Countryman nu va debuta la Frankfurt

Surse din interiorul Mini au anuntat oficial ca lansarea primului crossover din istoria constructorului britanic, Countryman, va fi amanata pentru inceputul lui 2010.
Joi, 27 August 2009 | Autoipoteze

Land Rover va lansa LRX de serie in iulie 2010

Land Rover va lansa versiunea de serie a conceptului LRX in vara anului 2010, atunci cand va sarbatori si 40 de ani de existenta. SUV-ul coupe va beneficia de serviciile unui motor electric.
Miercuri, 26 August 2009 | Video

VIDEO: Mini Coupe Concept se dezvaluie in detaliu

Mini a dezvaluit primul video al noului Coupe Concept, asteptat sa debuteze la Frankfurt. Clipul descrie in amanunt cel mai nou membru al gamei constructorului britanic.
Miercuri, 26 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Mini a prezentat noul Coupe Concept

Cu ocazia aniversarii a 50 de ani de la prezentarea primului model Mini, marca britanica prezinta conceptul unui model coupe, care va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt.

Tag-uri similare

BMW, Audi, Toyota, video, vanzari, Mini, Aston Martin, productie, Salon Auto, Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru