Prima schita a noului Mini Speedster

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 28.08.2009
Oficialii Mini au dezvaluit faptul ca modelele Coupe si Speedster vor fi disponibile incepand cu anul 2011. Alaturi de aceasta, Mini a prezentat prima imagine cu noul Speedster.

Americanii de la Insideline au obtinut prima imagine cu noul MINI Speedster, roadsterul bazat pe Mini Coupe Concept. Vestea buna pentru fanii Mini este ca bavarezii de la BMW Group au decis sa produca cele doua modele in serie, si ca acestea vor fi disponibile in anul 2011 in intreaga lume. Ulterior, Mini va crea alte modele in baza lui Speedster si Coupe, pe care le va lansa la ceva vreme de la introducerea pe piata a celor doua coupe-uri.

Dupa cum stiti, noul Mini Speedster va rivaliza modele precum Mazda MX-5 si Honda CR-Z. Prima imagine a acestui roadster releva faptul ca noul Speedster va fi bazat in mare parte pe modelul Coupe si ca va utiliza numeroase componente de la acesta. Aceasta politica le va crea o imagine de marca specifica britanicilor de la Mini, in timp ce va amortiza costurile de dezvoltare si productie ale celor doua modele. Mai mult de atat, exista posibilitatea ca intreaga gama Mini sa preia elemente de design de la Speedster Concept si Coupe Concept.

Via | Insideline

Comentarii (3)

  • george
    Foarte naspa! Nasul miroase faliment., Ce bun sunt!
    0 4
  • Andrei
    @george
    Cred ca te poti lua de mana cu Stelian. As fii curios care este mai tare.Stelian e mai din popor , pe cand tu esti un coconos.
    5 1
  • george&Stelian
    2 paraziti
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru