ID Buzz

Joi, 14 Martie | Modele noi

Imagine oficială cu noul Volkswagen ID.Buzz GTX: va avea un propulsor electric de 340 CP

Volkswagen a publicat o imagine sugestivă cu noul ID.Buzz GTX, versiunea de performanță a monovolumului electric. Noua versiune va primi două motoare electrice, care vor dezvolta împreună 340 de cai putere.
Miercuri, 16 August 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Noul Volkswagen ID.Buzz GTX, surprins fără urmă de camuflaj

Volkswagen ID.Buzz GTX, versiunea mai puternică a monovolumului electric, a fost surprins în timpul testelor publice fără pic de camuflaj. Noul model are un design ușor diferit și, evident, un propulsor electric mai puternic față de versiunea obișnuită.
Vineri, 02 Iunie 2023 | Modele noi

Volkswagen ID.Buzz pentru SUA: ampatament lung, putere mai mare

La un an de la debutul european, Volkswagen ID.Buzz ajunge în Statele Unite ale Americii. Modelul german are ampatament lung, mai multă putere și o baterie mai mare.
Vineri, 20 Ianuarie 2023 | Tuning

Chiar și Volkswagen ID.Buzz poate fi modificat

Compania germană de tuning Prior Design a publicat o serie de imagini digitale cu pachetul de tuning pregătit pentru modelul electric Volkswagen ID.Buzz.
Joi, 12 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Apar noi detalii despre viitorul Volkswagen ID.Buzz GTX: 340 CP și tracțiune integrală

Potrivit celui care conduce departamentul de Cercetare și Dezvoltare din cadrul Volkswagen, Kai Gruenitz, viitorul Volkswagen ID.Buzz GTX va avea 340 de cai putere și sistem de tracțiune integrală.
Luni, 31 Octombrie 2022 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ID. Buzz a primit peste 20.000 de comenzi

Volkswagen ID. Buzz, monovolumul electric al mărcii germane, a acumulat peste 20.000 de comenzi. Cererea pentru noul model este mai mare decât numărul de unități care vor fi produse până la finalul anului.
Vineri, 14 Octombrie 2022 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ID.Buzz va primi o versiune GTX și una cu ampatament lung

Modelul cu zero emisii Volkswagen ID.Buzz va primi o versiune de performanță GTX, una cu ampatament lung și una cu 7 locuri, potrivit unei prezentări făcute investitorilor.
Joi, 18 August 2022 | Industrie

Volkswagen: Electricul ID.Buzz a înregistrat peste 10.000 de comenzi

Constructorul german de automobile anunță că a vândut două treimi din producția anuală a modelului cu zero emisii ID.Buzz. Concret, Volkswagen a înregistrat peste 10.000 de comenzi.
Marti, 28 Iunie 2022 | Industrie

Volkswagen oprește temporar producția lui ID Buzz din cauza unor probleme la acumulatori

Potrivit unei publicații germane, Volkswagen a suspendat producția noului monovolum electric ID Buzz după doar câteva săptămâni de la debutul acesteia. Oprirea producției vine din cauza unor probleme la acumulatori, care nu se apropie de parametrii impuși de Volkswagen.
Vineri, 17 Iunie 2022 | Modele noi

Volkswagen anunță versiuni GTX pentru ID Buzz și ID 3. Tracțiune integrală și motoare mai puternice

Volkswagen a confirmat că noul monovolum electric ID Buzz, precum și ID 3 vor primi o versiune mai puternică, numită GTX. Cele două modele vor primi motoare electrice mai puternice față de versiunile standard. Cele două modele ar urma să fie lansate în 2023, respectiv 2024.
Miercuri, 15 Iunie 2022 | Intern

Prețuri Volkswagen ID.Buzz în România: start de la 58.000 de euro

Noul Volkswagen ID.Buzz, complet electric, poate fi comandat și la noi în țară. Modelul german este disponibil într-un singur nivel de echipare și doar în versiune de 204 CP.
Vineri, 03 Iunie 2022 | Industrie

Volkswagen ID.Buzz a intrat în producția de serie

Constructorul german de automobile anunță intrarea în producția de serie a modelului ID.Buzz. Primele exemplare vor fi livrate, în Europa, în toamna acestui an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 27 Mai 2022 | Modele noi

Volkswagen prezintă două exemplare ID. Buzz, dedicate serialului Star Wars Obi-Wan Kenobi

Volkswagen a prezentat două exemplare unicate ID. Buzz inspirate de personajul Obi-Wan Kenobi din seria de filme Star Wars. Cele două mașini au fost dezvăluite cu ocazia premierei noului serial TV Star Wars Obi-Wan Kenobi, care va fi difuzat pe platforma Disney+.
Miercuri, 18 Mai 2022 | Economic

Noul Volkswagen ID. Buzz pornește de la 64.500 de euro în Germania

Volkswagen a anunțat lista de prețuri pentru noul model electric ID. Buzz. Monovolumul pornește de la 64.581 de euro în Germania și va fi disponibil și în varianta de transport marfă. Comenzile noului ID. Buzz vor începe la sfârșitul săptămânii în mai multe țări din Europa.
Vineri, 08 Aprilie 2022 | Modele noi

Volkswagen pregătește o versiune autonomă a lui ID. Buzz. Va debuta ca taxi în Germania

Volkswagen a anunțat detalii noi despre o viitoare versiune complet autonomă a modelului electric ID. Buzz. Aceasta va fi lansată în 2025 și va fi folosită ca taxi și vehicul de livrări în orașul Hamburg din Germania.
Sambata, 12 Martie 2022 | Industrie

Volkswagen ID.Buzz va primi și o versiune entry-level, cu o baterie mai mică

Potrivit celor mai recente informații, noul Volkswagen ID.Buzz va primi o versiune entry-level, cu baterie mai mică și, desigur, un preț mai accesibil. Mai mult, germanii pregătesc și o variantă cu ampatament lung și baterie de 111 kWh.
Joi, 10 Martie 2022 | Modele noi

Electricul Volkswagen ID.Buzz debutează cu 204 CP, interior "vegan" și variantă Cargo

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul ID.Buzz. Acesta va fi disponibil în două variante: pentru pasageri și ID.Buzz Cargo pentru marfă.
Luni, 07 Martie 2022 | Modele noi

Imagini noi cu interiorul lui Volkswagen ID. Buzz. Materiale ecologice și elemente de la clasicul T1

Volkswagen a publicat primele imagini cu interiorul viitorului model electric ID. Buzz. Constructorul german a oferit și câteva detalii despre interiorul noului model, concfecționat din materiale ecologice și cu elemente preluate chiar de la clasicul T1.
Miercuri, 23 Februarie 2022 | Modele noi

Imagini noi cu Volkswagen ID. Buzz. Va avea 201 cai putere și propulsie spate

Constructorul german a publicat mai multe imagini noi cu viitorul model electric ID. Buzz. Pe lângă noile poze cu mașina camuflată, Volkswagen a mai dezvăluit și câteva detalii tehnice.
Vineri, 11 Februarie 2022 | Economic

Electricul Volkswagen ID.Buzz ar putea costa mai puțin de 60.000 de euro în Germania

Potrivit unor informații preluate de presa germană, noul Volkswagen ID.Buzz ar urma să coste mai puțin de 60.000 de euro în această țară. Debutul vânzărilor este programat pentru luna septembrie 2022.

Tag-uri similare

Volkswagen Beetle, Beetle, ID Buzz, producţie oprita
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru