Kia cee'd

Miercuri, 14 Iulie 2021 | Modele noi

Kia Ceed facelift: grilă frontală revizuită, faruri restilizate și motor nou de 1.5 litri

Kia Ceed facelift a debutat oficial cu o serie de modificări estetice minore. Producția noului Ceed facelift va începe în luna august la uzina din Slovacia, iar livrările sunt programate pentru al patrulea trimestru din 2021.
Joi, 26 Septembrie 2019 | Modele noi

Kia dezvăluie planurile pentru gama de modele: Ceed ar putea primi o versiune electrică, iar conceptul Imagine by Kia va avea o versiune de serie în 2021

Kia analizează posibilitatea de a lansa o versiune electrică pentru Ceed, în timp ce conceptul electric Imagine by Kia va primi o versiune de serie în 2021.
Miercuri, 03 Iulie 2019 | Siguranta

Rezultate Euro NCAP: Tesla Model 3, cel mai bun rezultat pentru sisteme de asistență. Skoda Scala, cea mai bună protecție pentru pasagerul din dreapta

Tesla Model 3 a devenit mașina cu cel mai bun rezultat pentru sistemele de asistență în testele Euro NCAP din 2019, în timp ce Skoda Scala a obținut cea mai bună protecție pentru pasagerul din dreapta. Ambele modele au primit 5 stele, la fel ca Mercedes-Benz Clasa B și GLE.
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Modele noi

Kia a prezentat noul XCeed: versiunea cross a hatchback-ului compact are o gardă la sol mai mare, un instrumentar digital de bord și motoare de până la 204 CP

Kia XCeed completează gama de modele de clasă compactă din portofoliul constructorului asiatic. Modelul propune o gardă la sol mai mare, un post de conducere înălțat și o suspensie modificată. Noul XCeed va fi disponibil începând cu al treilea trimestru al anului curent.
Luni, 04 Martie 2019 | GENEVA 2019

Jaguar I-Pace este Mașina Anului 2019 în Europa: SUV-ul britanic devine al treilea model electrificat care primește prestigiosul premiu

Jaguar I-Pace a primit titlul Mașina Anului 2019 în Europa. SUV-ul electric l-a învins în finală în duel direct pe Alpine A110, după ce juriul a decis inițial că cele două modele sunt la egalitate.
Marti, 29 Ianuarie 2019 | Modele noi

Detalii neoficiale despre noul SUV compact bazat pe Kia Ceed: va avea numele XCeed și va fi prezentat în martie

Noul SUV bazat pe Kia Ceed se va numi XCeed și va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva din luna martie, potrivit unor informații neoficiale din presa britanică.
Miercuri, 23 Ianuarie 2019 | Intern

Kia ProCeed și Ceed GT sunt disponibile în România: hatchback-ul de performanță pleacă de la 22.800 de euro, iar shooting brake-ul de la 22.300 de euro

Kia a publicat lista de prețuri pentru noul Ceed GT și pentru gama ProCeed. Hatchback-ul de performanță cu 204 CP pleacă de la 22.747 de euro, în timp ce shooting brake-ul costă de la 22.278 de euro. Kia oferă și o promoție de lansare menită să scadă prețul de pornire cu 1.000 de euro, indiferent de motorizare sau nivel de echipare.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | General

Mașina Anului 2019 în Europa: SUV-ul electric Jaguar I-Pace și compactele Ford Focus și Kia Ceed, printre cei 7 finaliști

Organizatorii concursului Maşina Anului 2019 în Europa au anunţat cei 7 finalişti din cadrul competiţiei. Principalii favoriţi sunt Ford Focus și Kia Ceed, dar pe listă apar și două SUV-uri: Citroen C5 Aircross și Jaguar I-Pace.
Luni, 12 Noiembrie 2018 | Intern

Kia Ceed GT Line are prețuri pentru România: start de la 17.800 de euro

Kia Ceed GT Line are prețuri pentru țara noastră. Clienții vor avea la dispoziție patru motorizări, două diesel și două benzină, iar prețul de pornire anunțat este de 17.778 de euro.
Marti, 02 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Atac la Focus ST-Line: Kia lansează versiunea GT Line pentru Ceed. Design mai agresiv și accesorii sport pentru interior

Kia lansează versiunea GT Line pentru Ceed și Ceed Sportswagon. Pachetul pregătit de producătorul sud-coreean promite modificări estetice și îmbunătățiri la nivelul interiorului. Noile Ceed GT Line și Ceed Sportswagon GT Line vor fi disponibile începând cu primul trimestru din 2019.
Joi, 13 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Kia Ceed GT, imagini și detalii oficiale: motor turbo de 204 CP și cutie automată cu dublu ambreiaj și 7 trepte

Kia a publicat primele fotografii cu noul Ceed GT. Modelul producătorului asiatic are un motor turbo de 204 CP care poate fi comandat fie cu o transmisie manuală cu șase trepte, fie cu una automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj. Producția începe în luna noiembrie, iar debutul comercial va avea loc în primul trimestru din 2019.
Luni, 02 Iulie 2018 | Intern

Noua generație Kia Ceed, disponibilă în România: start de la 15.300 de euro. Promoție de lansare de la 13.800 de euro

Noua generație Kia Ceed poate fi comandată și în România. Cel mai accesibil Ceed costă 15.333 de euro și vine în versiunea de echipare Best alături de motorul de 1.4 litri aspirat natural de 100 de cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 Aprilie 2018 | Modele noi

Gama Ceed va primi un nou membru: Kia Proceed Concept va fi prezentat în versiune de serie în octombrie

Kia a confirmat că va lansa o versiune de serie pentru Proceed Concept, iar presa internațională speculează că noul model ar urma să se numească Proceed Shooting Brake.
Marti, 27 Martie 2018 | Economic

Kia aniversează 3 milioane de mașini produse în Europa: Sportage și Cee'd sunt principalele modele fabricate la uzină din Slovacia

Kia a anunțat că a produs 3 milioane de mașini la uzina pe care o deține în Slovacia de la inaugurarea din 2006. Dintre acestea, 1.4 milioane de unități au fost Sportage, iar alte 1.3 milioane Cee'd.
Luni, 19 Februarie 2018 | Modele noi

Detalii despre noul Kia Ceed GT: va prelua elemente de la Hyundai i30N, dar nu va fi la fel de performant

Noul Kia Ceed GT va fi dezvoltat parțial de echipa care s-a ocupat de Hyundai i30N, însă nu va fi la fel de performant ca "fratele" său sud-coreean.
Vineri, 16 Februarie 2018 | Modele noi

Kia pregătește un SUV compact bazat pe noul Ceed: lansarea este programată în 2019

Kia a confirmat că va lansa un SUV compact bazat pe noua generație Ceed, care va fi lansat la jumătatea anului viitor. Se anticipează că noul model va fi poziționat în gama sub Sportage.
Marti, 06 Februarie 2018 | Modele noi

Prima schiță cu noua generație Kia Ceed: hatchback-ul compact renunță la apostrof și primește motoare noi

Kia a publicat prima schiță cu noua generație Ceed, care nu va mai avea apostrof în nume și care va primi un nou membru în familie. Lansarea este programată pentru luna martie.
Vineri, 02 Februarie 2018 | Modele noi

Noua generație Kia Cee'd vine în martie: compacta preia elemente de design de la Hyundai i30

Kia va lansa noua generație Cee'd cu ocazia Salonul Auto de la Geneva din luna martie, iar aceasta va fi disponibilă doar în versiune cu 5 uși și va prelua elemente de design de la Hyundai i30.
Luni, 27 Noiembrie 2017 | Modele noi

Kia pregătește un nou SUV bazat pe Cee'd: va păstra motoarele compactei și se lansează în 2018

Kia va lansa anul viitor un SUV bazat pe Cee'd care va fi poziționat în gamă între Stonic și Sportage și va prelua motorizările modelului compact.
Miercuri, 30 August 2017 | FRANKFURT 2017

Kia pregătește un concept care prefigurează noua generație Cee'd

Kia va dezvălui în septembrie un concept despre care afirmă că este un potențial membru al viitoarei generații Cee'd, iar o primă imagine cu acesta evidențiază forma unui break.

Tag-uri similare

vanzari, Kia, Salon Auto, Frankfurt, Salonul Auto Frankfurt, Kia Sorento, Kia cee'd, Sorento, Cee'd, vanzari Kia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru