Kia cee'd

Joi, 06 Iulie 2017 | General

Un Kia Cee'd cu trecut glorios: se vinde mașina folosită de vedetele invitate în emisiunea Top Gear

Vechiul Kia Cee'd folosit de Clarkson și compania pentru a le da de lucru vedetelor invitate în cadrul emisiunii Top Gear este scoasă la vânzare. Prețul nu ține cont de numele grele care s-au aflat la volanul său.
Vineri, 09 Decembrie 2016 | Industrie

Când a trecut timpul? Kia sărbătorește 10 ani de producție europeană în Slovacia

Luna decembrie este una a sărbătorii la Kia. Asta pentru că producătorul sud-coreean împlinește 10 ani de producție europeană și tot 10 ani de la lansarea lui Cee'd, primul model 100% european în gama mărcii.
Miercuri, 23 Noiembrie 2016 | Modele noi

Primele detalii despre noua generaţie Kia Cee'd: hatchback-ul compact va creşte în dimensiuni şi va prelua motoarele lui Hyundai i30

Viitoarea generaţie Kia Cee'd va avea dimensiuni mai mari şi va fi disponibilă cu 3 motoare pe benzină şi un motor diesel în 3 versiuni de putere.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Hyundai preia exemplul lui Dacia Sandero Stepway și lansează i20 Active (ACTUALIZARE)

Hyundai va lansa o versiune cross a actualului i20, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Modelul va beneficia doar de accesorii estetice, așa cum se întâmplă și în cazul rivalului Dacia Sandero Stepway.
Vineri, 26 Iunie 2015 | Modele noi

Kia Cee`d facelift: informații și imagini oficiale cu noua compactă coreeană

Kia a dezvăluit oficial faceliftul actualului Cee`d, modelul compact aflat deja la a doua generație. Modificările estetice și noutățile de sub capotă se aplică și variantei cu trei uși, Pro_Cee`d.
Joi, 21 Mai 2015 | Industrie

Kia cee`d atinge primul său record european: un milion de maşini produse

Kia a anunţat că uzina sa din Slovacia a reuşit să producă exemplarul cee`d cu numărul un milion. Recordul a fost atins la nouă ani de la debutul în producţie.
Vineri, 20 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Kia Cee'd GT Line: 1.0 Turbo de 120 CP și un pachet estetic cu design sportiv

Kia va prezenta la Salonul Auto de la Geneva varianta GT Line a lui Cee'd. Aceasta va fi oferită alături de o motorizare nouă, un 1.0 Turbo, dezvoltată in-house de coreeni.
Luni, 11 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Kia Cee'd GT, prima imagine neoficială a versiunii cu cinci uşi

Primele imagini neoficiale ale versiunii cu cinci uşi a lui Kia Cee'd GT au apărut pe internet înainte de prezentarea oficială. Modelul dezvoltă 204 CP şi 265 Nm.
Marti, 23 Octombrie 2012 | Economic

Volkswagen Golf continuă să fie cel mai vândut model din Europa

Actuala generaţie a compactei germane continuă să fie cel mai vândut model nou în al treilea sfert al acestui an. El este urmat de Ford Fiesta şi Opel Corsa.
Miercuri, 03 Octombrie 2012 | Premii auto

Dacia Lodgy şi Ford B-Max, nominalizate pentru Car of the Year 2013

Două modele apropiate de România se află între maşinile nominalizate la Car of the Year 2013. Lodgy şi B-Max vor avea însă de înfruntat nume grele ale industriei auto, precum VW Golf, BMW Seria 3, Audi A3 sau Mercedes A-Klasse.
Joi, 13 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Kia Pro_cee'd - a doua generaţie a compactei coreene cu trei uşi

Cea de-a doua generaţie a gamei Cee'd de la Kia are de astăzi şi un membru coupe. Noul Pro_cee'd îşi păstrează numele şi duce mai departe designul nou inaugurat de Kia pe gama sa compactă.
Sambata, 25 August 2012 | Modele noi

Kia va produce un hot hatch bazat pe modelul Cee'd

Oficialii mărcii coreene au confirmat că for produce un rival pentru Golf GTI și Focus ST. Viitorul Kia Cee'd va fi animat de motor turbo de doi litri și 220-230 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 23 August 2012 | Modele noi

Kia Cee'd SW a intrat în producţie

Noua generaţie a lui Kia Cee'd SW a întrat în producţie. Noul Pro_cee'd va intra în producţie în prima parte a anului 2013.
Luni, 30 Iulie 2012 | Modele noi

Kia Forte, primele imagini şi informaţii ale fratelui sedan al lui Cee'd

Kia a prezentat primele imagini oficiale ale noii generaţii Fote, berlina sa de segment compact. Modelul este succesorul lui Cerato şi este aşteptat să debuteze şi pe piaţa din Europa.
Joi, 12 Iulie 2012 | Intern

Kia Cee'd pleacă de la 14.856 euro pe piaţa din România

Importatorul Kia în România a anunţat preţurile noului Cee'd pe piaţa internă. Modelul pleacă de la 14.856 de euro cu TVA inclus.
Miercuri, 09 Mai 2012 | Modele noi

Kia anunţă lansarea viitorului Pro_Cee'd şi a unui monovolum compact

Kia a anunţat că viitoarele Pro_Cee'd şi Cee'd Estate vor debuta în septembrie la Paris. Pe lângă cele două modele, coreenii pregătesc şi un monovolum cu cinci şi şapte locuri.
Vineri, 30 Martie 2012 | Modele noi

GALERIE FOTO: Noul Kia Cee'd - 58 de imagini cu interiorul şi exteriorul

Kia a publicat astăzi un set generos de fotografii ale noului Cee'd, noua generaţie a modelului compact, expusă în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva.
Miercuri, 14 Martie 2012 | Modele noi

Kia Pro_cee'd - prima schiţă anunţă o generaţie mai agresivă

Kia a publicat astăzi o schiţă a viitorului Pro_cee'd, modelul compact în trei uşi cu care asiaticii vor ataca Opel Astra GTC începând cu anul viitor.
Miercuri, 07 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Noul Cee'd tronează la standul Kia

Am fost curioși să vedem cum arată noua generație a lui Cee'd, astfel că am ajuns la standul Kia pentru a admira liniile moderne ale noii compacte dezvoltate de coreeni în Europa.
Marti, 06 Martie 2012 | GENEVA 2012

Kia Cee'd - A doua generație a fost lansată la Geneva

Noul Kia Cee'd a fost lansată la Geneva și promite să atragă noi clienți prin design și tehnologie oferită la un preț accesibil. Cee'd vine în prima fază în versiunile de caroserie hatchback și SW (break).

Tag-uri similare

vanzari, Kia, Salon Auto, Frankfurt, Salonul Auto Frankfurt, Kia Sorento, Kia cee'd, Sorento, Cee'd, vanzari Kia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru