Mercedes CLS

Miercuri, 29 Noiembrie 2017 | Modele noi

Acesta este noul Mercedes-Benz CLS: design frontal inedit și o armată de tehnologii în lista de opțiuni

Mercedes-Benz aduce pe piață a treia generație CLS începând cu martie 2018. Noul model se distanțează de liniile estetice ale gamei actuale Mercedes și oferă o suită de sisteme tehnologice interesante, implicit o motorizare pe benzină micro-hibridă.
Luni, 27 Noiembrie 2017 | Modele noi

Teaser video pentru noua generație Mercedes CLS: partea frontală, dezvăluită înainte de lansarea din 29 noiembrie

Mercedes a publicat un teaser video cu noua generație CLS care scoate în evidență forma grilei și a blocurilor optice, dar și liniile de bază ale modelului.
Vineri, 15 Septembrie 2017 | Modele noi

Mercedes dezvăluie lansările din 2018: generație nouă pentru CLS, noul Clasa A Sedan și facelifturi pentru Clasa C și G

Mercedes a dezvăluit un program încărcat de lansări pentru 2018, printre care se numără o nouă generație CLS, dezvăluirea noului Clasa A Sedan, facelifturi pentru Clasa C și Clasa G, dar și lansarea hibridului pe hidrogen GLC F-Cell.
Joi, 24 August 2017 | Modele noi

Suntem tot mai aproape de lansarea celei de-a treia generații Mercedes CLS

Pe măsură ce ne apropiem de lansarea celei de-a treia generații Mercedes-Benz CLS, tot mai multe informații ies la iveală despre coupe-ul cu patru uși.
Marti, 08 August 2017 | Masini electrice si hibride

Mercedes-AMG pregătește o nouă gamă de modele hibride: startul va fi dat de un CLS de peste 450 de cai putere

Mercedes-AMG va lansa o serie de hibrizi poziționați sub actuala gamă 63, iar primul dintre aceștia va fi o versiune din cadrul noii generație CLS care va genera peste 450 de cai putere.
Luni, 28 Noiembrie 2016 | Modele noi

Noua generaţie Mercedes-Benz CLS vine în 2018: mici modificări de design şi platformă similară cu Clasa E

Mercedes-Benz CLS va primi peste doi ani o nouă generaţie bazată pe aceeaşi platformă ca şi Clasa E, cu modificări minore de design. Varianta Shooting Brake ar putea fi eliminată din gamă.
Luni, 18 Iulie 2016 | Modele noi

Ne despărţim de cel mai frumos Mercedes: versiunea specială CLS Final Edition, cântecul de lebădă înainte de lansarea noii generaţii

Mercedes CLS Final Edition este o versiune specială care include pachetul AMG Line pentru exterior şi câteva îmbunătăţiri la interior, lansată înainte de dezvoltarea unei noi generaţii.
Joi, 26 Februarie 2015 | General

Finala mică a început: Mercedes CLS vs. Jaguar F-Type şi Volkswagen Touareg contra Golf Sportsvan

Ne apropiem cu pași repezi de finală, însă până atunci trebuie să decidem cine ocupă poziția a treia a podiumului. Astăzi se înfruntă Mercedes CLS și Jaguar F-Type, în vreme ce Volkswagen Golf Sportsvan trebuie să îl dovedească pe fratele mai mare, Volkswagen Touareg.
Miercuri, 25 Februarie 2015 | General

Autovot şi-a desemnat finaliştii după dueluri la sânge: Mazda6 şi Audi A7 Sportback au avut cele mai dificile meciuri

Semifinalele Autovot au adus dueluri interesante. Cele mai strânse confruntări au fost între Mazda6 şi Volkswagen Touareg facelift, la categoria Maşini Accesibile, şi între Audi A7 şi mercedes CLS, la categoria Maşini Premium.
Marti, 17 Februarie 2015 | General

Războiul Stelelor astăzi în Autovot: Ford Focus vs. VW Passat şi Audi TT vs. Mercedes CLS

Autovot 2015 a ajuns în faza sferturilor de finală, iar competiţia popularităţii se strânge. Ford şi Volkswagen se luptă prin Focus şi Passat, iar Audi şi Mercedes îşi vor împărţi voturile într-un alt duel stelar: TT versus CLS.
Joi, 29 Ianuarie 2015 | General

Duelurile zilei în Autovot 2015: Kia Sorento vs. Nissan Qashqai şi Mercedes-Benz Clasa V vs. Smart Fortwo

Tabloul duelurilor de azi se anunţă a fi echilibrat. Kia Sorento trebuie să treacă de Nissan Qashqai la Maşini Accesibile, în vreme ce Smart Fortwo are de lucru cu un coleg de concern mai mare: Mercedes Clasa V.
Miercuri, 28 Ianuarie 2015 | General

Duelurile zilei în Autovot 2015: Mercedes CLS vs. BMW Seria 4 Gran Coupe şi Ford Focus facelift vs. Ssangyong Korando facelift

A doua zi de dueluri în Autovot 2015 pune faţă în faţă la cele două categorii de vot patru maşini foarte interesante. La Categoria Premium, Mercedes-Benz CLS se luptă pentru turul următor cu BMW Seria 4 Gran Coupe, în timp ce Ford Focus facelift vrea să treacă de Ssangyong Korando.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 Iunie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz CLS facelift: primele imagini şi informaţii oficiale

Mercedes-Benz a aplicat o restilizare serioasă în gama CLS. Aceasta include o parte frontală nouă, sisteme multimedia actualizate, motorizări mai eficiente şi o transmisie automată cu nouă trepte.
Marti, 17 Iunie 2014 | Modele noi

Mercedes CLS facelift, anticipat de imagini care dezvăluie noile faruri LED

Mercedes a publicat o serie de teaseruri care dezvăluie aspectul frontal al noului CLS facelift. Modelul coupe cu patru uşi va adopta noua tehnologie Multibeam LED.
Vineri, 12 Aprilie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (8)

Şi săptămâna aceasta Automarket vă aduce o selecţie a celor mai importante kituri de tuning apărute în decursul ultimelor zile. În materialul de astăzi avem şi o propunere nebunească, bazată pe vechiul Fiat 500.
Joi, 28 Februarie 2013 | Tehnologie

Mercedes va oferi o siglă iluminată pentru modelele sale (VIDEO)

Mercedes anunţă că în lista de opţionale a mai multor modele din gama sa va fi inclusă şi o siglă iluminată cu lumină LED. Preţul opţionalului este de 300 de euro.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | Concepte

Hyundai HCD-14 Genesis - coreenii visează la un sedan coupe, rival al lui Audi A7

Hyundai a expus la Salonul de la Detroit conceptul HCD-14 Genesis, destinat a deschide drumul într-un segment premium în care activează nume mari ca Mercedes CLS şi Audi A7.
Sambata, 30 Iunie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz CLS Shooting Brake - versiunea de serie

Mercedes a avut nevoie de doi ani să transforme conceptul Shooting Break în realitate. După ce ieri primele poze au au ajuns pe net, iată acum toate detaliile oficiale.
Marti, 27 Septembrie 2011 | Modele noi

Mercedes va lansa noul CLC în aprilie 2012

Mercedes va ridica cearşaful de pe viitorul CLC, un coupe cu patru uşi mai mic decât CLS, abia în luna aprilie a anului viitor, în cadrul Salonului de la Los Angeles.
Vineri, 12 August 2011 | Modele noi

OFICIAL: Mercedes confirmă lansarea viitorului CLC Shooting Brake

Viitorul Mercedes CLS Shooting Brake va avea şi un frate mai mic, în persoana lui CLC Shooting Brake. Modelul a fost confirmat de şeful Mercedes şi vine în 2014.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Mercedes-Benz, Fiat, Volvo, Aston Martin, Concept, AMG, design, Porsche Panamera
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru