Mercedes CLS

Marti, 26 Iulie 2011 | Modele noi

Primele informaţii despre BMW Gran Coupe, rivalul lui Mercedes CLS

BMW va prezenta un rival pentru Mercedes CLS abia în 2012. Modelul se va baza pe conceptul Gran Coupe, prezentat anul trecut şi va fi mai lung decât rivalul din Stuttgart.
Duminica, 10 Iulie 2011 | Tuning

Kicherer modifică Mercedes CLS 500

Germanii de la Kicherer au creat un kit de caroserie şi un pachet de performanţă pentru Mercedes CLS 500. Mulţumită acestuia, modelul german produce 470 de cai şi 690 Nm.
Marti, 24 Mai 2011 | Modele noi

Mercedes ar putea crea un rival pentru Bentley Continental GT

Mercedes-Benz doreşte să dezvolte un coupe cu patru uşi mai luxos decât CLS, care să lupte în segmentul lui Bentley Continental GT.
Luni, 02 Mai 2011 | Modele noi

Porsche Panamera Diesel: 250 CP şi autonomie de 1200 de kilometri!

Porsche a echipat modelul Panamera cu un motor diesel. Unitatea V6 TDI dezvoltă 250 CP şi 550 Nm, în timp ce consumul mediu este de numai 6.3 litri la sută.
Marti, 19 Aprilie 2011 | Modele noi

Mercedes introduce motorul AMG V8 de 5.5 litri şi pe E-Klasse

Mercedes a anunţat că, treptat, motorul V8 de 5.5 litri, semnat de AMG, îşi va face loc şi pe celelalte modele sportive. Cel mai nou membru supus transplantului este E63 AMG.
Vineri, 25 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Mercedes CLS vine cu tuning Brabus la Geneva

Brabus a pregătit un pachet de tuning complet pentru noua generaţie Merceds CLS. Kitul include modificări estetice dar şi tehnice.
Miercuri, 26 Ianuarie 2011 | Modele noi

Noile Mercedes ML şi B-Klasse vin în România la toamnă

Mercedes va aduce anul acesta pe piaţa din România noua generaţie CLS, faceliftul lui C-Klasse şi roadsterul SLK. Nu vor lipsi C-Klasse Coupe în vară şi B-Klasse şi noul ML în toamnă.
Duminica, 16 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Un nou film de prezentare pentru Mercedes CLS 63 AMG

Oficialii Mercedes au dat publicităţii un nou film al cărui erou principal este CLS 63 AMG. Sedanul coupe al germanilor impresionează prin atât prin putere şi forţă, cât şi prin eleganţă.
Joi, 18 Noiembrie 2010 | Video

VIDEO: Experimentul Mercedes CLS - unde te uiţi la o maşină?

Mercedes a realizat un experiment pentru a analiza care sunt cele mai privite părţi ale unei maşini. În centrul atenţiei stă noul CLS.
Miercuri, 17 Noiembrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Mercedes CLS63 AMG debutează azi la Los Angeles

Mercedes prezintă astăzi în cadrul salonului californian versiunea de performanţă a modelului CLS. Echipat cu noul motor V8 de provenineţă AMG, noul CLS63 este disponibil în două versiuni de putere.
Marti, 16 Noiembrie 2010 | Concepte

Mercedes Biome, "fantezie pură" la Salonul de la L.A.

Mercedes va expune la Salonul Auto de la Los Angeles un concept complet nou, botezat Biome. Creaţia va încerca să câştige concursul de design organizat anual de americani cu ocazia salonului.
Miercuri, 27 Octombrie 2010 | Modele noi

Mercedes CLS 63 AMG ar putea debuta oficial luna viitoare

Mercedes plănuieşte să dezvăluie live versiunea de performanţă CLS 63 AMG luna viitoare, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Sedanul coupe ar putea oferi 525 de cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 18 Septembrie 2010 | Video

VIDEO: Reclamă amuzantă pentru noul Mercedes CLS

O gaşcă de copii e impresionată de noul Mercedes CLS şi pun la cale o idee năstruşnică pentru a putea admira creaţia germană.
Joi, 16 Septembrie 2010 | Intern

Noul Mercedes CLS costă 66.092 de euro în România

Noua generaţie a coupe-ului cu patru uşi mercedes CLS pleacă de la 66.092 de euro pe piaţa din România. preţul este valabil pentru versiunea diesel CLS 350 CDI BlueEfficiency de 260 de cai.
Joi, 16 Septembrie 2010 | Modele noi

GALERIE FOTO: Noul Mercedes CLS pozează din toate unghiurile

Mercedes a publicat astăzi o galerie foto completă a noului CLS, pionierul segmentului coupe cu patru uşi. Imaginile trădează toate secretele noului model german.
Luni, 23 August 2010 | PARIS 2010

OFICIAL: Mercedes-Benz a dezvăluit noul CLS

Cea de-a doua generaţie a lui Mercedes-Benz CLS este pregătită pentru debutul de la Paris. De data aceasta, modelul are competiţie serioasă în segment, dar creatorii săi nu sunt deloc îngrijoraţi.
Sambata, 21 August 2010 | Modele noi

Faceţi cunoştinţă cu noul Mercedes CLS

Debutul noului Mercedes CLS se apropie cu paşi mari, iar până la prezentarea oficială din cadrul Salonului Auto de la Paris, fanii brandului pot admira noile fotografii cu coupe-ul german.
Miercuri, 18 August 2010 | Modele noi

Primele imagini ale noului Mercedes-Benz CLS

Primele imagini ale celei de-a doua generaţii Mercedes-Benz CLS au fost publicate pe internet cu aproape două luni înainte de premiera mondială de la Salonul Auto de la Paris.
Miercuri, 28 Iulie 2010 | General

Ultimul exemplar Mercedes CLS a părăsit linia de producţie

Actualul Mercedes CLS spune adio fanilor săi, ultimul exemplar fiind produs de uzina din Sindelfingen. Locul său va fi luat de noua generaţie în toamnă.
Joi, 22 Iulie 2010 | Modele noi

Viitorul Mercedes A-Klasse va avea şi versiune AMG de 270 de cai

Divizia de performanţă AMG îşi va extine în următorii trei ani gama de produse cu o versiune potentă a noii generaţii A-Klasse. Mezinul va adopta un motor cu patru cilindri, de cel puţin 270 de cai putere.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Mercedes-Benz, Fiat, Volvo, Aston Martin, Concept, AMG, design, Porsche Panamera
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru