Kicherer modifică Mercedes CLS 500

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 10.07.2011
Germanii de la Kicherer au creat un kit de caroserie şi un pachet de performanţă pentru Mercedes CLS 500. Mulţumită acestuia, modelul german produce 470 de cai şi 690 Nm.

Tunerii germani de la Kicherer au decis să dezvăluie publicului noul lor proiect. Acesta are la bază modelul Mercedes CLS 500 şi poartă denumirea de Edition Black. Nemţii au realizat un kit de performanţă şi un pachet estetic pentru modelul constructorului din Stuttgart.

Pentru început vom vorbi despre pachetul de performanţă. În mod normal, CLS 500 dispune de 408 cai şi 600 Nm proveniţi dintr-un propulsor V8 aspirat natural. Germanii au recalibrat unitatea ECU şi au înlocuit sistemul de evacuare cu unul sport pentru un plus de 62 de cai şi 90 Nm. Pentru a putea ţine în frâu noua "herghelie", tunerii de la Kicherer au optat pentru un sistem de frânare mult mai performant.

La capitolul aspect estetic, germanii au dat naştere unui kit de caroserie agresiv şi totodată elegant. Modelul german a fost vopsit în culoarea negru mat, a primit un set de jante RS-1 de 20 de inch, iar grila frontală şi carcasele oglinzilor au fost înlocuite cu unele din fibră de carbon.

Via | MotorWard

Comentarii (1)

  • :)
    Foarte tare!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru