Ultimul exemplar Mercedes CLS a părăsit linia de producţie

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 28.07.2010
Actualul Mercedes CLS spune adio fanilor săi, ultimul exemplar fiind produs de uzina din Sindelfingen. Locul său va fi luat de noua generaţie în toamnă.

Esential

170.000 de exemplare Mercedes CLS a produs uzina din Sindelfingen.

Văzut întotdeauna ca un pionier al segmentului, actualul Mercedes CLS şi-a luat adio de la fanii săi astăzi. Momentul despărţirii s-a consumat în cadrul uzinei din Sindelfingen, acolo unde CLS ia naştere încă din 2004, anul în care a fost introdus oficial pe piaţă. De-a lungul timpului, pe linia de asamblare a uzinei germane au văzut lumina zilei aproximativ 170.000 de unitaţi CLS.

Ultimul exemplar ieşit pe poarta fabricii din Sindelfingen este un CLS550, destinat pieţei din Statele Unite, omologul american al versiunii europene CLS500. Coupe-ul cu patru uşi dezvoltă 388 de cai putere, mulţumită unui motor V8 de 5.5 litri.

Locul actualului CLS în cadrul uzinei din Sindelfingen va fi luat în toamna acestui an de noua generaţie a sedanului coupe, programată să debuteze live în 30 septembrie, odată cu deschiderea porţilor Salonului Auto de la Paris.

via | autoblog

Comentarii (3)

  • Un model emblema
    Acest model Mercedes a fost unul dintre cele mai reusite ale anilor 2000...parerea mea.
    17 1
  • putere mica
    pentru un motor aspirat de 5,5 l, puterea de 388 cai este foarte mica

    au nevoie urgent de motorizari mai performante
    4 15
  • Mihai.B
    cls
    Este un motor aspirat destinat pietei din USA. Americanilor le plac motoarele mari si simple fata tot felu de turbine si etc.
    14 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru