Mercedes CLS 63 AMG ar putea debuta oficial luna viitoare

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 27.10.2010
Mercedes plănuieşte să dezvăluie live versiunea de performanţă CLS 63 AMG luna viitoare, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Sedanul coupe ar putea oferi 525 de cai putere.

După debutul oficial al modelului CLS în cadrul Salonului Auto de la Paris, Mercedes şi divizia sa de performanţă AMG pregătesc versiunea de performanţă a coupe-ului cu patru uşi. Surse din interiorul constructorului german susţin că la Stuttgart se plănuieşte lansarea versiunii CLS 63 AMG chiar luna viitoare.

Modelul ar urma să debuteze live în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, programat să îşi deschidă porţile la mijlocul lunii viitoare. Sub capota sedanului coupe se va afla noul motor V8 de 5.5 litri, bi-turbo, capabil să ofere un total de 525 cai putere. Unitatea devine astfel a treia opţiune de putere a motorului din Stuttgart, după cea de 544 de cai a noului S63 AMG şi cea de 571 de cai a faceliftului operat pe CL 63 AMG cu pachet Performance.

Versiunea de top a modelului german va adopta şi o serie de modificări aerodinamice, spoilerul frontal urmând să primească prize de aer mai generoase, iar cel posterior un deflector capabil să înglobeze cele patru ţevi de eşapament pătrate, asemeni fraţilor mai mari S63 AMG şi CL63 AMG. 

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru