Opel Astra

Marti, 02 Aprilie | Tuning

Opel Astra, tunat de Irmscher. Va avea un motor de 260 de cai putere

Irmscher, compania germană de tuning, a prezentat mai multe imagini prelucrate digital cu un Opel Astra modificat de aceasta. Modelul compact ar putea fi produs în serie limitată, iar acesta va primi o caroserie modificată, precum și un motor care să dezvolte 260 de cai putere.
Miercuri, 25 Mai 2022 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: 5 stele pentru Kia EV6, 4 stele pentru Peugeot 308 și Opel Astra

În cea mai recentă sesiune de teste de siguranță, organizația Euro NCAP, a testat 6 mașini: Kia EV6, Mercedes-Benz Clasa C, Opel Astra, Peugeot 308, Volvo C40 Recharge și Volkswagen Multivan.
Miercuri, 01 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Opel Astra va primi versiune 100% electrică în 2023

Opel a anunțat astăzi că noua generație Astra va beneficia de o versiune 100% electrică din 2023. Între timp, producătorul transmite că noul model are un preț de pornire de 22.465 de euro în Germania.
Marti, 13 Iulie 2021 | Modele noi

PREMIERĂ: Noua generație Opel Astra debutează cu versiuni electrificate cu până la 225 CP

Constructorul din Russelsheim a lansat oficial noua generație Astra. Modelul de clasă compactă are un design nou, a crescut în dimensiuni și poate fi comandat inclusiv cu o motorizare plug-in hybrid în două versiuni de putere.
Marti, 29 Iunie 2021 | Industrie

Opel dezvăluie primele imagini sub camuflaj cu noua generație Astra

Opel a publicat primele imagini cu noua generație Astra, momentan în “haine” de camuflaj, și anunță că prezentarea oficială va avea loc în doar câteva săptămâni.
Marti, 08 Iunie 2021 | Industrie

Opel dezvăluie primele imagini cu noua generație Astra

Opel a publicat primele imagini-teaser cu noua generație Astra, model care va beneficia în premieră de versiuni electrificate. Producția este programată să înceapă în acest an.
Luni, 17 Mai 2021 | General

Opel Astra la aniversare: modelul compact împlinește 30 de ani de la debut

Constructorul german de automobile celebrează 30 de ani de la debutul modelului Astra. Prima generație a debutat în toamna anului 1991 și a fost comercializată în peste 4 milioane de exemplare.
Marti, 13 Aprilie 2021 | Industrie

Noua generație Opel Astra va fi lansată în 2022 cu versiune PHEV

Șeful Opel a declarat că noua generație Astra va fi lansată în 2022 și va avea versiune hibridă cu încărcare la priză.
Miercuri, 31 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Stellantis vrea să lanseze versiuni electrificate pentru Peugeot 308 și Opel Astra în 2021

Peugeot 308 și Opel Astra vor primi versiuni electrificate în cursul acestui an, potrivit unui plan al grupului Stellantis.
Luni, 23 Noiembrie 2020 | Modele noi

Opel dezvăluie primele detalii despre viitoarea generație Astra: compacta va avea influențe de design de la SUV-ul Mokka

Opel a dezvăluit că viitoarea generație a compactei Astra va primi o serie de elemente de design inspirate de la SUV-ul Mokka. Între timp, gama de motorizări va fi preluată de la Peugeot 308.
Vineri, 28 Iunie 2019 | Modele noi

Noua generație Opel Astra va avea versiune plug-in hybrid: lansarea va avea loc în 2021

Opel a anunțat că noua generație Astra va apărea în 2021, iar hatchback-ul va primi inclusiv o versiune plug-in hybrid. Producția va avea loc în Germania și Marea Britanie.
Vineri, 10 Mai 2019 | Industrie

PSA analizează posibilitatea ca noile generații Peugeot 308 și Opel Astra să fie produse în aceleași fabrici: favorite sunt Marea Britanie și Germania

Noile generații Peugeot 308 și Opel Astra ar putea fi produse în aceleași fabrici, potrivit unor surse din cadrul grupului PSA. Francezii analizează posibilitatea ca ambele modele să fie construite în Marea Britanie și Germania.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 18 Aprilie 2019 | Industrie

Efectul Brexit: PSA ar putea muta producția Opel Astra din Marea Britanie în Germania

Grupul PSA se gândește să mute producția modelului Opel Astra din Marea Britanie în Germania, în contextul neclarităților legate de Brexit, susține presa germană. În prezent, Astra este produs în Anglia și Polonia, iar noua generație a modelului este așteptată în 2021.
Vineri, 01 Martie 2019 | GENEVA 2019

Opel Astra și Insignia "120 Years": ediții speciale cu ocazia celor 120 de ani de la fabricarea primului vehicul Opel

Opel a publicat o serie de informații cu privire la noile ediții speciale Astra și Insignia "120 Years". Nemții promit echipamente suplimentare și câteva accesorii speciale pentru caroserie.
Duminica, 25 Noiembrie 2018 | Industrie

Opel va concedia 20% dintre angajații unei uzine din Marea Britanie: fabrica produce Astra și Astra Sports Tourer

Opel a anunțat că va concedia 20% dintre angajații uzinei Ellesmere Port din Marea Britanie ca urmare a scăderii vânzărilor pentru cele două modele produse aici, Astra și Astra Sports Tourer.
Miercuri, 26 Septembrie 2018 | Modele noi

Primele detalii despre viitoarea generație Opel Astra: va utiliza aceeași platformă ca Grandand X și va prelua motoare de la Grupul PSA

Opel Astra va primi după anul 2021 o nouă generație care va fi dezvoltată pe platforma EMP2, similară cu cea folosită de Grandland X. Modelul va utiliza motoare din cadrul Grupului PSA Peugeot Citroen.
Miercuri, 18 Iulie 2018 | Modele noi

Cel mai puternic motor diesel de pe Opel Astra pierde 10 CP: unitatea biturbo de 1.6 litri are 150 CP după noul standard de emisii

Motorul biturbo diesel de 1.6 litri și 160 de cai putere de pe Opel Astra a primit o serie de modificări pentru a respecta noul standard de emisii. În urma actualizării, unitatea are acum 150 de cai putere și o accelerație mai lentă.
Luni, 31 Iulie 2017 | Economic

Statistici la jumătate de an: Volkswagen Golf conduce clasamentul celor mai bine vândute modele din Europa, în timp ce Sandero se poziționează pe locul 17

Volkswagen Golf este cel mai popular model în Europa în prima jumătate a anului. Peste 235.000 de exemplare au fost comercializate în primul semestru. Dacia Sandero se poziționează pe locul 17, cu peste 100.000 de unități.
Miercuri, 05 Iulie 2017 | Tehnologie

Opel pune bețe în roate hoților de mașini: un Astra echipat cu OnStar a oprit un furt în desfășurare

Un proprietar de Opel Astra care a rămas fără mașină a folosit serviciul OnStar pentru localizarea vehiculului și pentru blocarea lui de la distanță.
Luni, 16 Ianuarie 2017 | Intern

Top 10 mașini cumpărate de români în 2016: Skoda Octavia depășește Dacia Sandero și ocupă locul 3 pe podium, după Logan și Duster

Dacia Logan și Duster ocupă primele locuri în topul celor mai înmatriculate modele în România în 2016, însă Skoda Octavia s-a infiltrat pe poziția a treia după ce a surclasat Dacia Sandero.

Tag-uri similare

Opel, GM, vanzari, productie, Marea Britanie, Volkswagen Golf, siguranta, Ford Focus, Insignia, Astra
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru