Theissen

Marti, 27 Noiembrie 2012 | Formula 1

Thiessen: "Vettel poate atinge recordurile lui Schumacher"

Mario Thiessen, omul care l-a promovat pe Sebastian Vettel în Formula 1, consideră că germanul are potenţialul de a egala recordul de şapte titluri mondiale deţinut de Michael Schumacher.
Luni, 22 Noiembrie 2010 | Formula 1

BMW exclude revenirea în Formula 1

Constructorul german BMW nu este interesat să revină în Formula 1 chiar dacă regulamentul motoarelor va fi schimbat radical în 2013.
Luni, 22 Noiembrie 2010 | Formula 1

Theissen: "Vettel va avea succes în Formula 1 timp de 15 ani"

Mario Theissen, primul şef al lui Sebastian Vettel în Formula 1, susţine că noul camopion mondial se poate bucura de succes pentru încă 15 ani.
Luni, 30 Noiembrie 2009 | Formula 1

OFICIAL: Theissen a parasit echipa Sauber

BMW a confirmat ca Mario Theissen va ramane directorul departamentului de motorsport al constructorului german dupa ce acesta a parasit echipa Sauber.
Luni, 23 Noiembrie 2009 | Formula 1

Theissen: "Locul echipei pe grila este incert"

Mario Theissen spune ca locul fostei echipe BMW-Sauber in Formula 1 este in continuare incert, intrucat FIA intentioneaza sa ia masuri legale impotriva constructorului Toyota.
Sambata, 31 Octombrie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber, multumiti de rezultatele din calificari

Robert Kubica si Nick Heidfeld sunt multumiti de rezultatele calificarilor, in timp ce Mario Theissen anticipa aceste rezultate.
Joi, 29 Octombrie 2009 | F1 Short

Theissen nu a decis inca daca va continua in F1

Mario Theissen spune ca nu a luat inca nicio decizie in privinta implicarii sale in F1 in sezonul urmator, in contextul in care BMW se va retrage din competitie la finalul anului.
Vineri, 23 Octombrie 2009 | Formula 1

BMW-Sauber se pregateste pentru ultima cursa in Formula 1

Mario Theissen face o scurta radiografie a istoriei echipei BMW-Sauber in Formula 1, in contextul in care Marele Premiu din Abu Dhabi este ultima cursa in F1 pentru constructorul BMW.
Luni, 19 Octombrie 2009 | F1 Short

Kubica, multumit de podiumul realizat in Brazilia

Robert Kubica este multumit de podiumul obtinut la Interlagos, in timp ce Nick Heidfeld regreta ca a fost fortat sa abandoneze.
Duminica, 18 Octombrie 2009 | F1 Short

Kubica, precaut inaintea cursei de duminica

Robert Kubica este precaut inaintea cursei de la Interlagos intrucat a optat pentru setari de uscat, in timp ce Nick Heidfeld sustine ca nu a putut pilota corespunzator in Q1 din cauza ploii.
Vineri, 16 Octombrie 2009 | Formula 1

BMW-Sauber nu renunta la planurile pentru 2010

BMW-Sauber continua sa forteze patrunderea pe grila de start a sezonului 2010, echipa sperand ca Williams va accepta in cele din urma prezenta a 14 echipe in Formula 1.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber astepta cu incredere cursa de la Interlagos

Robert Kubica, Nick Heidfeld si Mario Theissen sunt entuziasmati sa concureze in Brazilia, chiar daca sensul anti-orar al circuitului va provoca un stres suplimentar pentru piloti.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 07 Octombrie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber ii multumeste lui Kubica

Mario Theissen i-a multumit lui Robert Kubica pentru performantele inregistrate la BMW-Sauber, iar polonezul crede ca si-a demonstrat abilitatile pe parcursul ultimilor trei ani.
Luni, 05 Octombrie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber, dezamagiti ca nu au terminat pe 4

Nick Heidfeld este dezamagit ca nu a reusit sa termine pe locul 4, insa este felicitat de Mario Theissen pentru modul in care a pilotat. Amandoi admit insa ca germanul a pierdut o pozitie din cauza unei probleme la ultimul pitstop.
Sambata, 03 Octombrie 2009 | F1 Short

Heidfeld, multumit de locul 6 pe grila de start

Nick Heidfeld este multumit de locul 6 obtinut pe grila de start la Suzuka, in timp ce Robert Kubica spune ca nu a putut face niciun tur rapid de pista din cauza accidentelor.
Joi, 01 Octombrie 2009 | F1 Short

Willis s-ar putea implica la echipa din Hinwill

Geoff Willis ar putea reveni in Formula 1 intr-o functie de conducere la BMW-Sauber incepand din sezonul viitor, insa Mario Theissen a refuzat sa comenteze speculatiile.
Marti, 29 Septembrie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber asteapta mai mult de la noul upgrade

Mario Theissen este increzator ca update-ul introdus de BMW-Sauber la Marele Premiu al statului Singapore isi va dovedi si mai mult eficienta in cursa de la Suzuka.
Luni, 28 Septembrie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber, entuziasmati sa concureze la Suzuka

Robert Kubica, Nick Heidfeld si Mario Theissen sunt incantati de oportunitatea de a concura pe circuitul de la Suzuka in cadrul Marelui Premiu al Japoniei.
Luni, 28 Septembrie 2009 | F1 Short

Theissen neaga problemele financiare ale noului proprietar

Mario Theissen a negat ca firma de consultanta Qadbak inregistreaza problemele financiare si sustine ca viitorul echipei este asigurat.
Luni, 28 Septembrie 2009 | F1 Short

Kubica saluta cel mai greu punct castigat in cariera

Robert Kubica spune ca a castigat extrem de greu un punct in Singapore, in timp ce Nick Heidfeld il acuza pe Adrian Sutil ca a provocat accidentul sau.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Renault, Toyota, Red Bull, Porsche, Williams, regulament, Force India, Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru