Vineri, 21 Ianuarie | Drive test

Dacia Jogger - Cocktail

Am zburat până în Franța ca să testăm cocktail-ul pregătit de uzina de la Mioveni. Adică noul Dacia Jogger, un amestec de SUV, cu break și monovolum. Am testat noul motor de un litru și 110 cai putere, benzină, precum și spațiul oferit de varianta cu 7 locuri.
Sambata, 22 Ianuarie | Modele noi

Noul Cadillac Escalade-V: un monstru cu motor V8, care țintește modelele BMW M și Mercedes-AMG

Constructorul american a dezvăluit primele imagini cu versiunea de performanță a SUV-ului de lux Escalade, numit Escalade-V. Mașina va fi un rival pentru SUV-urile BMW M și Mercedes AMG.
 • Test Drive Audi A8 60 TFSIe quattro

  Păstrați liniștea!
  Are puterea un Audi A8 de a rămâne o alternativă reală într-o lume în care vedetele par a fi Clasa S și BMW Seria 7? Am testat o versiune Plug-in Hybrid ca să ne convingem. În liniște.
 • Test Drive Mercedes-Benz Clasa C

  Reinventarea tradiționalului
  Unele lucruri nu se schimbă niciodată. Printre ele vei regăsi confortul și calitatea oferită de un Mercedes-Benz Clasa C, considerat până acum câțiva ani pașaportul de intrare în familia premium a germanilor.
 • Test Drive BMW 330i xDrive

  Echilibru
  De-a lungul a peste 40 de ani, BMW a rafinat constant rețeta folosită pentru Seria 3. Modelul bavarez a fost întotdeauna apreciat pentru echilibrul oferit clienților, din mai multe puncte de vedere. Versiunea 330i xDrive s-ar putea să fie cea mai „echilibrată” dintre toate.

ŞTIRI AUTO

Michelin Homepage Banner - AutomarketAutomarket
 • Michelin a lansat CrossClimate2, cea mai avansată anvelopă all-season a francezilor

  Michelin a lansat o nouă generație a anvelopei CrossClimate. Folosind o tehnologie avansată și un profil care se va dovedi eficient și pe timp de iarnă și pe timp de vară, CrossClimate2 este cea mai avansată anvelopă all-season a francezilor.

 • Ghidul Michelin: stelele care au schimbat definitiv gastronomia

  Cine ar fi crezut că o companie producătoare de anvelope este suficient de influentă pentru a decide gloria sau decăderea unui restaurant sau bucătar celebru? Ghidul Roșu Michelin împarte stele cu zgârcenie: doar celor care se dovedesc a fi adevărați zei în bucătărie și pe farfurie.

 • Nunc est Bibendum: povestea Omulețului Michelin

  Michelin are una dintre cele mai stufoase și fascinante istorii din industria auto. Dacă săpăm și mai adânc în arhivele companiei din Clermont Ferrand, descoperim al doilea cel mai vechi logo din lume și un personaj fascinant: Bibendum.

Audi Homepage Banner - AutomarketAutomarket
 • Audi sparge gheața în Dakar cu o mașină electrică

  Audi este un simbol al versatilității, atunci când vine vorba de motorsport. Nicio altă marcă din lume nu a cunoscut o serie de succese în atâtea discipline din lumea sporturilor cu motor. Audi a câștigat cam tot ce se putea la acest capitol, de la Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), Pikes Peak, DTM, Formula E și, bineînțeles, Le Mans. Acum, constructorul german din Ingolstadt este gata pentru, probabil, cea mai dificilă provocare în acest domeniu: Raliul Dakar. Grație Audi, vom avea, în premieră, o mașină cu propulsie electrică în această competiție.

 • Alfabet de tranziție

  Nu mai este un secret faptul că mașinile electrice încep, deja, să le înlocuiască pe cele cu motoare termice. Chiar și Audi va deveni o marcă pur electrică din 2026. Până atunci, constructorul german oferă în gama sa o tranziție Plug-in Hybrid. Iar modul în care extinde soluția în gama sa de modele este similară cu o alfabetizare a clienților care se tem de un viitor populat doar cu mașini electrice.

 • BattMAN, un erou al reciclării bateriilor

  Deși Audi este gata să treacă la o gamă de mașini complet electrice începând din 2026, un aspect important la care marca germană va trebui să ofere atenție sporită este ciclul de utilizare al bateriilor. Pentru asta, Audi a pregătit un sistem inovator, numit BattMAN ReLife, care permite analizarea bateriilor în numai câteva minute.

Renault Homepage Banner - AutomarketAutomarket
 • Maternitatea mașinilor electrice

  Undeva în nordul Franței, Renault pune bazele unei maternități moderne. Cu fabrică de baterii cu tot. În această maternitate se vor naște viitoarele modele electrice. Printre ele Megane Electric și urmașul lui Renault 5.

 • Bateriile și viața de dincolo

  În contextul în care numărul mașinilor electrice se așteaptă să ajungă la 100 de milioane până în 2030, constructorii de automobile trebuie să acorde o atenție sporită reciclării bateriilor care echipează vehiculele cu zero emisii din portofoliul fiecăruia. Renault este primul constructor care acționează asupra întregului ciclu de viață al bateriilor, francezii având soluții viabile pentru o sustenabilitate crescută.

 • Mașina care îți face cu ochiul

  Renault 5 Prototype este conceptul care anunță lansarea unei versiuni moderne, și 100% electrice, a celebrului model R5 din anii ‘70. Pentru a-l crea, designerii producătorului din Hexagon au studiat mașina originală din toate unghiurile și s-au străduit să-i păstreze esența intactă. Farurile sunt, dacă vrei, piesa de rezistență a acestui prototip, iar Renault ne spune acum povestea lor.

Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru