Italia

Joi, 30 August 2018

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Italiei: Vettel mizează pe prima victorie pentru Ferrari la Monza după 2010

Sebastian Vettel speră să reducă și mai mult diferența care îl separă de Lewis Hamilton în clasament printr-o victorie la Monza. Scuderia nu a mai câștigat pe propriul teren din 2010.
Sambata, 02 Septembrie 2017

Formula 1: Hamilton, pole position pe ploaie la Monza după o sesiune de întreruptă timp de peste două ore

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp pe ploaie în calificările de la Monza, la capătul unei sesiuni întrerupte timp de peste două ore și jumătate. Britanicul va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de Lance Stroll.
Duminica, 04 Septembrie 2016

Formula 1: Rosberg a câştigat la Monza! Hamilton a revenit după un start ratat pentru a termina pe locul 2

Nico Rosberg a câştigat cursa de la Monza după ce a profitat de un start ratat al lui Lewis Hamilton, care a reuşit să revină doar până pe locul 2.
Sambata, 03 Septembrie 2016

Formula 1: Hamilton, pole position la Monza în faţa lui Rosberg. Ferrari, linia a doua a grilei prin Vettel şi Raikkonen

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul pentru cursa de la Monza şi va fi urmat de coechipierul său, Nico Rosberg, în timp ce Ferrari ocupă a doua linie a grilei de start.
Vineri, 02 Septembrie 2016

Formula 1: Mercedes surclasează Ferrari pe teren propriu: Rosberg şi Hamilton, cei mai rapizi în antrenamentele de la Monza

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au stabilit cei mai buni timpi în antrenamentele de vineri de la Monza, circuit care va rămâne în calendar pentru încă trei ani.
Miercuri, 31 August 2016

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Italiei: Hamilton pregăteşte asaltul pentru victoria cu numărul 50 din carieră

Lewis Hamilton este pregătit să lupte pentru a treia victorie consecutivă pe circuitul de la Monza şi a 50-a a carierei, care i-ar permite să-şi consolideze poziţia de lider.
Joi, 23 Iunie 2016

Formula 1: Formula 1, la un pas să rămână fără Monza, Nurburgring şi Montreal: sezonul 2017 ar putea avea doar 18 curse

Sezonul 2017 al Formulei 1 ar putea avea numai 18 curse, întrucât etapele programate la Monza, în Germania şi la Montreal riscă să fie excluse din cauza neînţelegerilor cu Bernie Ecclestone.
Luni, 07 Septembrie 2015

Formula 1: Vettel: "Datorită fanilor, locul doi la Monza valorează mai mult decât o victorie"

Sebastian Vettel consideră că locul doi obţinut la Monza valorează mai mult decât o victorie datorită emoţiilor generate de fani. Pilotul Scuderiei Ferrari afirmă că eliminarea Italiei din calendar i-ar frânge inima.
Luni, 07 Septembrie 2015

Formula 1: Mercedes: "Nu am apelat la trucuri pentru scăderea presiunii în pneuri"

Mercedes insistă că nu a apelat la niciun truc prin care presiunea în pneuri să scadă pe parcursul cursei de la Monza, după ce echipa a fost investigată de comisarii de cursă.
Luni, 07 Septembrie 2015

Formula 1: Raikkonen acuză o problemă la ambreiaj pentru startul ratat. Ferrari: "Kimi a încurcat butoanele"

Kimi Raikkonen susţine că a ratat startul la Monza din cauza pozitoionarii greşite a ambreiajului, în timp ce Ferrari suspectează că finlandezul a încurcat butoanele.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru