Italia

Luni, 07 Septembrie 2015

Formula 1: Rosberg a abandonat la Monza după ce Mercedes i-a permis să forţeze motorul

Mercedes i-a acordat lui Nico Rosberg permisiunea de a forţa motorul în finalul cursei de la Monza pentru a-l putea ataca pe Sebastian Vettel pentru locul doi, însă unitatea de propulsie a cedat.
Duminica, 06 Septembrie 2015

Formula 1: Hamilton păstrează victoria de la Monza. FIA nu l-a sancţionat pentru presiunea mai mică în pneuri!

Lewis Hamilton îşi păstrează victoria obţinută pe circuit în Marele Premiu al Italiei, întrucât presiunea în pneuri era regulamentară în momentul în care acestea au fost montate pe monopost, chiar dacă ulterior a scăzut sub limita minimă impusă de Pirelli.
Duminica, 06 Septembrie 2015

Formula 1: Hamilton a câştigat la Monza în faţa lui Vettel. Raikkonen a ratat startul, Rosberg a abandonat!

Lewis Hamilton a obţinut o victorie uşoară în Marele Premiu al Italiei în faţa lui Sebastian Vettel, în timp ce Kimi Raikkonen a ratat startul de pe locul doi şi a terminat pe şase. Nico Rosberg a pierdut ultimul loc pe podium cu două tururi înainte de final din cauza unei defecţiuni tehnice la motor.
Duminica, 06 Septembrie 2015

Formula 1: Defecţiunea la motor suferită de Rosberg, fără legătură cu noul update introdus la Monza

Mercedes a dezvăluit că defecţiunea tehnică suferită de Nico Rosberg la motor în antrenamentele de la Monza a fost cauzată de o scurgere a lichidului de răcire care nu are legătură cu îmbunatăţirile introduse la unitatea de propulsie.
Duminica, 06 Septembrie 2015

Formula 1: Ferrari a utilizat trei jetoane pentru îmbunătăţirea motorului la Monza

FIA a confirmat că Ferrari a utilizat la Monza trei dintre cele şapte jetoane pe care le mai avea la dispoziţie pentru îmbunătăţirea motorului.
Sambata, 05 Septembrie 2015

Formula 1: Rosberg acuză că a fost defavorizat de utilizarea unui motor vechi. Mercedes: "Rosberg nu s-a adaptat monopostului"

Nico Rosberg susţine că a ocupat doar locul patru în calificările de la Monza din cauza necesităţii de a utiliza un motor mai vechi, însă Niki Lauda considera ca germanul nu s-a adaptat corespunzător monopostului.
Sambata, 05 Septembrie 2015

Formula 1: Raikkonen: "Rezultatele din calificări reprezintă o mare surpriză"

Kimi Raikkonen a admis că este surprins de performanţele obţinute de Ferrari în calificările de la Monza, după ce ambii piloţi ai echipei l-au învins pe Nico Rosberg.
Sambata, 05 Septembrie 2015

Formula 1: Hamilton, pole position la Monza în faţa lui Raikkonen şi Vettel!

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul pentru Marele Premiu al Italiei, în timp ce Kimi Raikknen ia învins pe Sebastian Vettel şi Nico Rosberg în lupta pentru locul doi.
Sambata, 05 Septembrie 2015

Formula 1: Italia, antrenamente 3: Hamilton, cel mai rapid într-o sesiune afectată de ploaie

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente de la Monza, în care piloţii au aşteptat aproximativ 30 de minute pentru că circuitul să se usuce după ploaie.
Vineri, 04 Septembrie 2015

Formula 1: Italia, antrenamente 2: Rosberg se apropie de liderul Hamilton

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid şi în a doua sesiune de antrenamente de la Monza, însă Nico Rosberg a fost cu numai două sutimi de secundă mai lent.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru