Feedback

Alfa Romeo

Marti, 05 Noiembrie

Formula 1: Giovinazzi și-a prelungit contractul cu Alfa Romeo pentru 2020: doar patru locuri mai sunt disponibile pe grila de start

Alfa Romeo a anunțat că Antonio Giovinazzi va fi coechipierul lui Kimi Raikkonen și în sezonul 2020, astfel că au mai rămas doar patru locuri disponibile pe grila de start a sezonului următor.
Marti, 26 Februarie

Formula 1: A început a doua sesiune de teste de la Barcelona: Alfa Romeo, Red Bull și Ferrari luptă pentru primul loc în prima zi

Piloții Alfa Romeo, Red Bull și Ferrari au fost despărțiți de mai puțin de o zecime de secundă în dimineața primei zile din cadrul celei de-a doua sesiuni de teste de la Barcelona.
Luni, 18 Februarie

Formula 1: Alfa Romeo prezintă monopostul pentru sezonul 2019: fosta echipă Sauber mizează pe talentul lui Kimi Raikkonen

Alfa Romeo a dezvăluit luni monopostul cu care va concura în sezonul 2019 al Formulei 1. Fosta echipa Sauber mizează pe serviciile lui Kimi Raikkonen și Antonio Giovinazzi.
Luni, 04 Decembrie 2017

Formula 1: Monopostul Sauber din 2018 va fi alb și roșu: parteneriatul cu Alfa Romeo produce schimbări majore la echipa elvețiană

Sauber a dezvăluit că Marcus Ericsson și Charles Leclerc vor concura pentru echipă în sezonul 2018 într-un monopost predominant alb cu zone roșii care urmare a noului prteneriat cu Alfa Romeo.
Miercuri, 29 Noiembrie 2017

Formula 1: Alfa Romeo revine în Formula 1 după 32 de ani: sponsor principal pentru Sauber

Alfa Romeo va fi sponsorul principal al celor de la Sauber în sezonul 2018, ca parte a extinderii parteneriatului Ferrari cu echipa elvețiană.
Miercuri, 22 Noiembrie 2017

Formula 1: Brandul Alfa Romeo, aproape să revină în Formula 1: motoarele Ferrari furnizate pentru Sauber ar putea purta sigla italienilor

Ferrari intenționează ca motoarele furnizate pentru Sauber să poarte sigla Alfa Romeo, ca parte a unui proiect de promovare a tinerilor piloți italieni.
Vineri, 12 Februarie 2016

Formula 1: Secretul succesului? Ferrari: "Alfa Romeo trebuie să revină în Formula 1 pentru a-şi reface reputaţia"

Ceea ce părea imposibil s-ar putea întâmpla în cele din urmă: Ferrari consideră că Alfa Romeo trebuie să revină în Formula 1 cu propria echipă pentru a-şi reface reputaţia.
Marti, 15 Decembrie 2015

Formula 1: Revine Alfa Romeo în Formula 1? Marchionne: "Este important să concurăm în Marele Circ"

Celebrul brand italian Alfa Romeo ar putea reveni în Formula 1 în viitorul apropiat. Nu o spunem noi, ci însuşi CEO-ul Fiat Chrysler, Sergio Marchionne.
Miercuri, 19 Februarie 2014

Formula 1: Martini în motorsport - 10 parteneriate care au scris istorie pentru brandul de vermut

Brandul de băuturi alcoolice Martini şi-a câştigat reputaţia pentru parteneriatele de succes pe care le-a avut cu Porsche în cursele de anduranţă sau cu Lancia în Campionatul Mondial de Raliuri.
Miercuri, 16 Octombrie 2013

Formula 1: TOP 10: Producătorii de motoare cu cele mai multe pole position-uri în Formula 1

Renault a devenit sâmbătă producătorul de motoare cu cele mai multe pole position-uri din istoria Formulei 1, depăşind Ferrari în clasamentul general.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru