Arhiva stiri mai 2019

Volkswagen ar putea avea dificultăți în aprovizionarea cu baterii pentru mașini electrice: Samsung își reduce livrările la un sfert din cantitatea stabilită

Samsung va livra pentru Volkswagen doar 25% din cantitatea de baterii pentru mașini electrice stabilită anterior, ceea ce ar putea afecta producția constructorului german.
Luni, 27 Mai 2019 | Industrie | 11 comentarii

Update: Renault a primit o ofertă de fuziune de la Alianța Fiat-Chrysler: "Vom analiza această oportunitate"

Renault a confirmat că a primit o ofertă de fuziune din partea Alianței Fiat-Chrysler și susține că va analiza această oportunitate și în funcție de viitorul Alianței cu Nissan și Mitsubishi.

Tesla va limita încărcarea mașinilor electrice la 80% din capacitatea bateriei: măsură pentru reducerea aglomerației de la stațiile de încărcare

Tesla a anunțat că va limita încărcarea mașinilor electrice la 80% din capacitatea bateriei în zonele în care se înregistrează trafic intens la stațiile de încărcare, pentru a reduce astfel timpul de staționare.
Luni, 27 Mai 2019 | Industrie

O nouă bornă atinsă de uzina Mercedes-Benz din Rastatt: 5 milioane de vehicule din clasa compactă produse în 22 de ani

Din 1997 și până astăzi, uzina Mercedes-Benz din Rastatt a produs 5 milioane de vehicule din gama compactă. De asemenea, oficialii companiei au anunțat și startul producției lui Clasa A Sedan în cadrul uzinei din Germania.

Nissan susține că bateriile lui Leaf au o durată de viața de 22 de ani: căutam soluții pentru reutilizarea acumulatorilor

Nissan susține că bateriile care echipează modelul electric Leaf au o durată de viață 22 de ani, cu până la 12 ani mai mare decât a mașinii, pe baza datelor statistice acumulate de la lansarea din 2011.
Luni, 27 Mai 2019 | Concepte

Bentley pregătește un concept aniversar cu ocazia centenarului mărcii: prototipul va indica viitoarea direcție de design a companiei

Cu ocazia centenarului Bentley, conducerea companiei a decis lansarea unui nou concept. Acesta ar urma să dicteze noua direcție de design a companiei britanice.
Luni, 27 Mai 2019 | Modele noi | 1 comentariu

Primul teaser video pentru BMW Seria 8 Gran Coupe: modelul producătorului german debutează în această vară

BMW a publicat un teaser video cu viitorul Seria 8 Gran Coupe. Conform primelor informații, modelul producătorului german va fi prezentat la finalul lunii iulie.
Luni, 27 Mai 2019 | Modele noi | 15 comentarii

Noua generație BMW Seria 1, imagini și detalii oficiale: platformă nouă cu roți motrice față, mai mult spațiu pentru pasageri și tehnologii moderne

BMW a prezentat noua generație Seria 1. Modelul de clasă compactă a primit o platformă cu roți motrice față, are un design modificat comparativ cu vechea generație și integrează o serie de tehnologii moderne. Vârful de gamă se numește M135i xDrive și oferă 306 CP.
Duminica, 26 Mai 2019 | Formula 1 | 20 comentarii

Hamilton a câștigat cursa de la Monaco! Vettel și Bottas completează podiumului, Verstappen penalizat pentru un incident la boxe

Lewis Hamilton a câștigat cursa de la Monaco în fața lui Max Verstappen, însă olandezul a fost penalizat cu 5 secunde pentru un incident la boxe cu Valtteri Bottas și a fost clasat pe locul 4, în spatele lui Sebastian Vettel și a finlandezului de la Mercedes.
Sambata, 25 Mai 2019 | Formula 1 | 23 comentarii

Hamilton, pole position la Monaco în fața lui Bottas! Leclerc, doar locul 16 pentru Ferrari

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al statului Monaco și va fi acompniat în prima linie a grilei de Valtteri Bottas. Sebastian Vettel a obținut locul patru, în timp ce Charles Leclerc va lua startul doar de pe locul 16.
Vineri, 24 Mai 2019 |

Mașină electrică

Vineri, 24 Mai 2019 | Industrie

Sărbătoare la Fiat: modelul 500X a atins o producție de 500.000 de exemplare

Fiat a anunțat că modelul 500X a atins o producție totală de 500.000 de unități. Exemplarul cu numărul 500.000 reprezintă o ediție specială “120th” și a fost produs în fabrica FCA din Melfi (Italia).
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 24 Mai 2019 | Intern | 6 comentarii

Efectul programului Rabla Plus: Nissan Leaf a devenit cea mai vândută mașină electrică în România în primele patru luni ale anului

Nissan Leaf a devenit cea mai vândută mașină electrică în România în primele patru luni ale anului cu 53 de unități, la scurt timp după startul programului Rabla Plus, care a generat o creștere cu 52% a numărului de mașini electrice comercializate în țara noastră.
Vineri, 24 Mai 2019 | Intern | 1 comentariu

Producția Ford la uzina de la Craiova a crescut cu 3.1% în primele patru luni ale anului: aproape 47.000 de unități Ecosport

Ford a produs aproape 47.000 de unități Ecosport la uzina de la Craiova în primele patru luni ale anului, în creștere cu circa 3.1% comparativ cu perioada similară a anului trecut.
Vineri, 24 Mai 2019 | Modele noi | 11 comentarii

Alfa Romeo Stelvio va primi un facelift în 2020: design ușor modificat, faruri full-LED și motorizări mild-hybrid

Alfa Romeo se pregătește să lanseze un facelift pentru Stelvio, debutul fiind așteptat în prima jumătate a anului viitor. Primele informații arată că Stelvio facelift va avea un design ușor modificat, faruri full-LED și că va primi motorizări mild-hybrid.
Vineri, 24 Mai 2019 | TV: Diverse

VIDEO: BMW, mesaj emoționant pentru Dieter Zetsche, fostul CEO al Daimler: "Mulțumim pentru numeroșii ani în care ai inspirat competiția"

BMW i-a transmis un mesaj emoționant lui Dieter Zetsche, care s-a retras recent din postul de CEO al Daimler. "Mulțumim pentru numeroșii ani în care ai inspirat competiția".
Vineri, 24 Mai 2019 | Formula 1 | 9 comentarii

Mercedes a dominat antrenamentele de la Monaco: Hamilton și Bottas, favoriți la victorie

Lewis Hamilton și Valtteri Bottas au dominat antrenamentele de joi de la Monaco, în timp ce Ferrari este încă departe de a emite pretenții la pole position în calificările de sâmbătă.
Vineri, 24 Mai 2019 | Modele noi | 2 comentarii

Audi anunță noutăți majore în gamă: Q3 Sportback și alte 6 SUV-uri vor fi lansate în 2019, A8 ar putea avea versiune electrică, iar TT și R8 vor fi eliminate

Audi va lansa în acest an Q3 Sportback, două versiuni sportive pentru Q8 și alte patru SUV-uri, în timp ce A8 ar putea avea versiune electrică, iar TT și R8 vor fi eliminate din gamă și înlocuite cu modele electrice.
Vineri, 24 Mai 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Previziunile lui Elon Musk: Tesla va înregistra un record de livrări de 90.000 de unități în perioada aprilie-iunie

Tesla este pe punctul să bifeze un record de livrări în al doilea trimestru din 2019, cu peste 90.000 de mașini, potrivit informațiilor prezentate de Elon Musk într-un document intern.
Joi, 23 Mai 2019 | Modele noi | 7 comentarii

Skoda Superb Scout: modelul de familie al cehilor primește în premieră o versiune inspirată din lumea SUV-urilor

După succesul pe care l-a avut cu versiunea Scout în gama Octavia, Skoda recidivează și lansează o astfel de variantă și pe noul Superb facelift. Modelul este oferit cu tracțiune integrală în dotarea standard și cu motoare de 190 CP (diesel) sau 272 CP (benzină).
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru