Arhiva stiri mai 2019

Luni, 20 Mai 2019 | Concepte | 1 comentariu

Renault EZ-Pod: concept bazat pe Twizy pentru un vehicul de transport autonom pe distanțe scurte

Renault EZ-Pod este un concept bazat pe cvadriciclul Twizy echipat cu funcții autonome care are potențialul de a deveni un vehicul de transport pe distanțe scurte.
Luni, 20 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Porsche pregătește o versiune plug-in hybrid pentru Cayenne Coupe: noua variantă va debuta în cursul anului curent

Noul Porsche Cayenne Coupe va primi și o versiune plug-in hybrid. Cel mai probabil, sistemul de propulsie va fi preluat de pe varianta Cayenne E-Hybrid, model care oferă 462 CP și o autonomie în modul electric de până la 44 de kilometri.
Luni, 20 Mai 2019 | Masini autonome | 2 comentarii

Studiu: Peste jumătate dintre șoferi ar plăti cu până la 20% mai mult pentru o mașină autonomă

Un studiu realizat pe 5.500 de clienți arată că 56% dintre șoferi ar fi dispuși să plătească cu până la 20% mai mult pentru o mașină autonomă, în timp ce 25% nu ar plăti niciun ban suplimentar.
Luni, 20 Mai 2019 | Siguranta

Mercedes GLE, transformat în cobai pentru testarea celor mai noi sisteme de siguranță: suprafețe digitale exterioare care comunică cu ceilalți participanți la trafic și funcții noi pentru prevenirea accidentelor

Mercedes-Benz a transformat un GLE într-un prototip pentru testarea viitoarelor sisteme de siguranță. Nemții au pregătit tehnologii pe care le vom vedea în scurt timp pe modelele de serie, dar și sisteme gândite special pentru viitoarele vehicule autonome.
Luni, 20 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Presa germană: Volkswagen va produce electricele de clasă mică la fabrica din Slovacia

Mașinile electrice de clasă mică din grupul Volkswagen vor fi construite la fabrica din Slovacia, potrivit informațiilor publicate de presa germană. La Bratislava ar urma să fie produse modele viitoare de la Volkswagen, Seat și Skoda.
Luni, 20 Mai 2019 | Industrie | 9 comentarii

Elon Musk susține că Tesla riscă să rămână fără bani în 10 luni: "Avem nevoie de măsuri radicale pentru reducerea costurilor"

Elon Musk susține că Tesla va rămâne fără bani în următoarele 10 luni în cazul în care nu aplică măsuri radicale de reducere a costurilor.
Luni, 20 Mai 2019 | Modele noi

Premieră pentru Skoda Superb facelift: va avea versiune Scout cu tracțiune integrală în echiparea standard: lansare pe 23 mai

Skoda a publicat un nou teaser video cu viitorul Superb facelift. Cehii ne anunță că viitorul vârf de gamă va avea în premieră o versiune Scout cu tracțiune integrală în echiparea standard. Lansarea va avea loc pe 23 mai.
Luni, 20 Mai 2019 | General

Îmbunătățiri în gama BMW: versiuni noi pentru Seria 3, Seria 5 în varianta M550i primește motorul V8 de 530 CP, iar Seria 8 are o nouă variantă de bază

BMW propune o serie de noutăți pentru o parte dintre modelele din gamă. Noua generație Seria 3 primește o variantă plug-in hybrid, Seria 5 preia motorul V8 de 4.4 litri de pe M850i, iar Z4 va putea fi comandat și în noua variantă de bază Z4 sDrive20i.
Duminica, 19 Mai 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Peugeot speră ca versiunea electrică a lui 208 să reprezinte 15% din vânzările noului model: variantă de închiriere cu rată lunară de 300 euro pe 4 ani și avans de 2.400 de euro

Peugeot vrea ca versiunea electrică e208 să reprezinte 15% din vânzările noului model, la nivel global. Până la anunțarea listei de prețuri, francezii au început să promoveze în unele piețe o ofertă de închiriere pentru Peugeot e208, cu rată lunară de 300 de euro pe 4 ani și un avans de 2.400 de euro.
Duminica, 19 Mai 2019 | Industrie | 1 comentariu

Volkswagen apelează la IBM pentru “transformare digitală”: nemții vor “eficientizarea activității financiare” și servicii noi pentru clienți

Volkswagen a semnat o colaborare cu IBM prin care să accelereze “transformarea digitală” a companiei. Nemții vor să-și eficientizeze activitatea financiară și să dezvolte noi servicii digitale cu ajutorul inteligenței artificiale de la IBM.
Sambata, 18 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Hyundai promite un model electric “revoluționar”, în colaborare cu Rimac: “Va influența modul în care noi creăm mașini”

Viitorul model electric pe care Hyundai îl dezvoltă cu croații de la Rimac va fi unul “revoluționar” și “va influența modul în care Hyundai creează mașini”, a declarat un oficial al constructorului asiatic.
Sambata, 18 Mai 2019 | Industrie | 1 comentariu

Livrările grupului VW au scăzut în primele 4 luni: nemții dau vina pe situația economică din unele țări: Seat, singurul brand cu o creștere la nivel de grup

Grupul Volkswagen a livrat peste 3.47 milioane de mașini în primele 4 luni din 2019, rezultatul fiind în scădere față de perioada similară de anul trecut. Cu excepția Seat, toate brandurile din grupul german au fost pe minus la acest capitol.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 17 Mai 2019 | Formula 1 | 5 comentarii

Formula 1 vrea să revină în Africa: "Negociem contracte cu Maroc și Africa de Sud"

Formula 1 este în negocieri pentru o revenire surprinzătoare pe continentul Africa prin intermediul unei curse pe circuitul de la Marrakesh din Maroc sau în Africa de Sud, pe circuitul de la Kyalami.
Vineri, 17 Mai 2019 | Intern

Dacia Duster primește seria limitată Duster connected by Orange: tabletă, modem și acces la internet și servicii multimedia

Dacia a lansat seria limitată Duster connected by Orange, care include dotările echipării Prestige, cameră multiview, avertizare pentru unghi mort și un pachet Orange cu tabletă, modem și acces la serviciile Orange TV și HBO Go.
Vineri, 17 Mai 2019 | Industrie

Nissan prelungește mandatul actualului CEO și îl primește în board pe șeful Renault: francezii continuă presiunile pentru reconfigurarea alianței

Nissan a anunțat că va prelungi mandatul CEO-ului Hiroto Saikawa, în ciuda presiunilor venite din partea Renault pentru schimbarea conducerii. În plus, Nissan a spus că șeful Renault, Thierry Bollore, va deveni membru în board.
Vineri, 17 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Prima schiță oficială cu viitorul Skoda Citigo iV: versiunea electrică a modelului de oraș va fi prezentată în 23 mai

Skoda a publicat prima schiță oficială cu viitorul Citigo iV. Modelul electric pregătit de producătorului din Mlada Boleslav va fi expus în premieră în 23 mai alături de viitorul Superb facelift, primul model din gama cehilor care va primi și o versiune plug-in hybrid.
Vineri, 17 Mai 2019 | Tehnologie

Hyundai și Kia dezvoltă un sistem automat de purificare a aerului: particulele fine vor fi eliminate înainte de sosirea șoferului la mașină

Hyundai și Kia dezvoltă un sistem automat de purificare a aerului care permite eliminarea particulelor fine înainte de sosirea șoferului la mașină și monitorizarea permanentă a calității aerului.
Vineri, 17 Mai 2019 | Masini autonome

Funcții noi pentru Nissan ProPilot: sistemul colaborează cu aplicația de navigație și permite condusul fără mâini pe volan pe autostradă pe aceeași bandă

Nissan a îmbunătățit sistemul ProPilot, care se integrează acum cu aplicația de navigație și permite condusul fără mâini pe volan atunci când mașina este pe autostradă și își păstrează banda de circulație.
Vineri, 17 Mai 2019 | General | 4 comentarii

Bentley lansează o carte cu ocazia centenarului mărcii: cea mai scumpă versiune costă aproape 230.000 de euro și include diamante

Bentey a lansat o carte cu ocazia centenarului mărcii. Britanicii vor produce 607 exemplare în trei versiuni. Cea mai accesibilă dintre acestea are un preț de 3.450 de euro, în timp ce versiunea de top a cărții costă aproape 230.000 de euro.
Vineri, 17 Mai 2019 | Industrie | 14 comentarii

Dacia stabilește un nou record în Europa: constructorul a avut o cotă de piață de 4% pentru înmatriculările din luna aprilie

Dacia a înmatriculat peste 53.000 de mașini noi în Europa în luna aprilie și a ajuns pentru prima oară în istorie la o cotă de piață de 4%. La nivelul primelor patru luni ale anului, producătorul a înmatriculat aproape 200.000 de unități, în creștere cu 13%.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru