Arhiva stiri mai 2019

Vineri, 31 Mai 2019 | Formula 1 | 4 comentarii

Mercedes admite că a "provocat" incidentul Bottas - Verstappen de la boxe la Monaco: "Am avut o problemă la oprirea lui Hamilton"

Mercedes a dezvăluit că o problemă la plecarea lui Lewis Hamilton de pe linia boxelor a condus indirect la incidentul dintre Valtteri Bottas și Max Verstappen în pitlane în cursa de la Monaco.
Vineri, 31 Mai 2019 | Industrie | 5 comentarii

Cel puțin 22 de constructori nu vor participa la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie: Renault-Nissan, Grupul PSA și Fiat-Chrysler, pe lista absenților

Alianța Renault-Nissan, Grupul PSA Peugeot-Citroen, Alianța Fiat-Chrysler, Volvo și Mazda se numără printre cei 22 de constructori care au anunțat deja că nu vor participa la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie.
Vineri, 31 Mai 2019 | Tehnologie | 1 comentariu

Funcție nouă pentru utilizatorii Google Maps din România: aplicația afișează limitele de viteză

Aplicația de navigație Google Maps afișează și în România limitele de viteză în funcție tipul de drum pe care se află șoferul, funcție preluată de la Waze.
Vineri, 31 Mai 2019 | General

Un MG Metro 6R4 de Grupa B va fi scos la licitație: modelul destinat raliurilor a fost produs în 1985 și a rulat doar 11 kilometri

Un MG Metro 6R4 produs în 1985 și cu doar 11 kilometri rulați până în prezent va fi scos la licitație în 26 iulie. Conform specialiștilor, modelul destinat raliurilor ar urma să scoată din buzunarele colecționarilor cel puțin 225.000 de euro.
Vineri, 31 Mai 2019 | Drive test | 26 comentarii

Test Drive Lexus ES 300h - Import american

Lexus atacă segmentul sedanurilor medii dominat în Europa de automobilele germane. Dacă până acum, arma japonezilor era modelul GS, Lexus a adus forțe proaspete aducând în Europa un model nou ce a făcut carieră peste ocean: Lexus ES.
Vineri, 31 Mai 2019 | Industrie

Nissan ar urma să aibă beneficii financiare dacă Renault fuzionează cu Fiat-Chrysler: "Fiat va plăti pentru utilizarea tehnologiilor noastre"

Alianța Fiat-Chrysler va fi nevoită să plătească pentru utilizarea tehnologiilor Nissan dezvoltate pentru mașini electrice în cazul unei fuziuni cu Renault, potrivit unor surse din cadrul constructorului japonez.
Vineri, 31 Mai 2019 | Modele noi

Lotus anunță că hypercar-ul electric Type 130 va fi prezentat pe 16 iulie: producție de 130 de exemplare, cu livrări din 2020

Hypercar-ul electric Type 130, primul model Lotus după o pauză de peste 10 ani, va fi prezentat oficial pe data de 16 iulie. Lotus susține că noul model va fi produs în doar 130 de exemplare, iar livrările vor începe în 2020.
Vineri, 31 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Ferrari SF90 Stradale deschide o nouă eră în gama italienilor: sistemul plug-in hybrid va fi adaptat și integrat pe viitoarele supercaruri

Oficialii Ferrari susțin că noul sistem plug-in hybrid lansat pe supercarul SF90 Stradale va fi adaptat și integrat pe viitoarele modele dezvoltate în Maranello. Până în 2022, italienii vor avea în portofoliu 9 modele hibrid.
Vineri, 31 Mai 2019 | Intern | 5 comentarii

Sondaj: 2 din 10 români vor să cumpere o trotinetă electrică până la finalul anului: buget mediu de 2.000 de lei

Circa 20% dintre români intenționează să cumpere o trotinetă electrică până la finalul acestui an, bugetul mediu alocat în acest sens fiind de 2.000 de lei, potrivit unui sondaj realizat de o platformă de e-commerce. Decizia de cumpărare vine ca răspuns la traficul aglomerat din marile orașe din România.
Vineri, 31 Mai 2019 | Tehnologie | 3 comentarii

Jaguar Land Rover dezvoltă un volan cu senzori: șoferul primește informații de la sistemul de navigație prin modificarea temperaturii volanului

Jaguar Land Rover a dezvoltat un volan echipat cu senzori care permite șoferului să primească informații de la sistemul de navigație prin creșterea sau scăderea temperaturii volanului, pentru a nu se mai uita pe ecran.
Vineri, 31 Mai 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Mercedes-AMG face un nou pas către electrificare: versiunea cu patru uși a lui AMG GT va primi o variantă plug-in hybrid cu peste 800 CP

Mercedes-AMG va lansa în 2020 primul plug-in hybrid din gamă. Acesta va fi botezat AMG GT73 4Matic+ și ar urma să preia sistemul de propulsie prezentat în urmă cu doi ani pe prototipul AMG GT Concept.
Joi, 30 Mai 2019 | Industrie | 1 comentariu

Final de carieră pentru actualul Jaguar XJ: înlocuitorul vârfului de gamă debutează în 2020 doar cu versiuni electrice

Jaguar a anunțat că XJ va părăsi linia de asamblare în 5 iulie. Actuala generație a debutat în 2009, iar în tot acest timp a fost asamblată în peste 120.000 de unități.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 30 Mai 2019 | Tuning

Tratament special pentru Audi RS5 Sportback din partea ABT: 530 CP și 3.6 secunde pentru sprintul 0-100 km/h

Tunerul ABT Sportsline propune un pachet de performanță pentru Audi RS5 Sportback. Mulțumită modificărilor aduse de casa de tuning germană, motorul V6 de 2.9 litri oferă acum 530 CP și 680 Nm.
Joi, 30 Mai 2019 | Industrie | 3 comentarii

Președintele Renault, despre fuziunea cu FCA: “Nu vor exista concedieri, iar alianța cu Nissan va fi mai puternică”

Președintele Renault spune că fuziunea cu Fiat-Chrysler va întări alianța cu Nissan, iar această mutare nu va presupune concedieri ale angajaților. Jean-Dominique Senard este optimist că fuziunea dintre Renault și FCA nu va întâmpina prea multe obstacole.

Lexus RX facelift, poze și detalii oficiale: modificări estetice minore și comportament dinamic îmbunătățit

Lexus a publicat primele imagini și detalii referitoare la SUV-ul RX facelift. Modelul constructorului nipon a primit o serie de modificări estetice, sisteme de siguranță moderne și îmbunătățiri la nivelul suspensiilor.
Joi, 30 Mai 2019 | Tehnologie

Volvo folosește realitatea virtuală pentru dezvoltarea viitoarelor modele: investiție în start-up-ul Varjo din Finlanda

Volvo va colabora cu firma finlandeză Varjo, producător de căști VR, astfel încât să folosească realitatea virtuală în dezvoltarea viitoarelor modele ale constructorului. Volvo va utiliza tehnologia VR pentru evaluarea și testarea unor diferite prototipuri și sisteme de siguranță activă.
Joi, 30 Mai 2019 | Drive test | 16 comentarii

Test Drive Renault Talisman 1.8 TCe 225 CP EDC Intens - Inimă de RS

Renault a pregătit o motorizare nouă pe Talisman: 1.8 TCe. Motorul pe benzină de pe Megane RS a fost modificat, iar acum oferă 225 CP și 300 Nm, valori potrivite pentru un sedan de clasă medie destinat familiștilor.
Joi, 30 Mai 2019 | Modele noi

Pagani Huayra Dragon, surprins în timpul testelor: versiunea specială a hypercar-ului va fi asamblată în doar 5 exemplare

Pagani dezvoltă o ediție specială bazată pe Huayra. Viitorul hypercar va purta numele de Dragon, va fi produs în doar 5 exemplare și va miza pe o serie de îmbunătățiri la nivel aerodinamic.

Elon Musk își îndeamnă angajații să muncească mai mult: “Avem mult de recuperat pentru un trimestru de succes”

Tesla mai are “mult de recuperat” pentru a înregistra un trimestru de succes, potrivit unui mesaj transmis de Elon Musk către angajații companiei. Musk a spus recent că Tesla este pe punctul să bifeze un record de livrări în al doilea trimestru din 2019, cu peste 90.000 de mașini.
Joi, 30 Mai 2019 | Modele noi | 12 comentarii

Ferrari SF90 Stradale, cel mai puternic model de serie dezvoltat până acum de constructorul italian: sistem plug-in hybrid de 1.000 CP și autonomie electrică de 25 de kilometri

Ferrari a prezentat primul supercar plug-in hybrid din gamă. Noul SF90 Stradale produce 1.000 de cai putere și accelerează de la 0 la 100 km/h în 2.5 secunde. În modul electric, supercarul italienilor poate parcurge până la 25 de kilometri.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru