Arhiva stiri mai 2019

Vineri, 17 Mai 2019 | Intern

Turcii care produc scaune pentru Logan și Sandero vor extinde fabrica din România: investiție de peste 80 milioane lei în județul Argeș

Grupul turc Üstünberk a început lucrările de extindere a fabricii sale din România, acolo unde sunt produse scaune pentru modelele Dacia Logan și Sandero. Investiția este de aproximativ 80 de milioane de lei, din care jumătate reprezintă ajutor de stat.
Vineri, 17 Mai 2019 | Modele noi

BMW M5 Edition 35 Jahre: 350 de unități cu 625 CP pentru celebrarea celor 35 de ani de la debutul sedanului de performanță

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la M5 Edition 35 Jahre. Versiunea aniversară are la bază varianta M5 Competition și celebrează 35 de ani de la debutul sedanului de perfromanță.
Joi, 16 Mai 2019 | Formula 1 | 7 comentarii

Ferrari nu a descoperit încă motivele lipsei de performanțe din 2019: "Trebuie să înțelegem cum rezolvăm problemele"

Ferrari a admis că nu a înțeles încă motivele pentru care nu reușește să lupte de la egal la egal cu Mercedes în acest sezon, însă șeful Mattia Binotto este convins că problemele vor fi rezolvate rapid după ce vor fi identificate.
Joi, 16 Mai 2019 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu interiorul noului Bentley Flying Spur: lansarea va avea loc în 2019

Bentley a publicat primele imagini oficiale cu interiorul noului Flying Spur. Viitorul model britanic va fi dezvăluit în acest an și este așteptat alături de un sistem de propulsie plug-in hybrid alcătuit dintr-un motor V6 de 2.9 litri și un motor electric.
Joi, 16 Mai 2019 | Modele noi | 3 comentarii

Primele fotografii și detalii tehnice despre Ford Focus ST Wagon: versiunea break împrumută motoarele de la Focus ST

Ford a publicat primele imagini și informații tehnice despre Focus ST Wagon. Versiunea break a Hot Hatch-ului preia gama de motorizări a versiunii Focus ST, însă producătorul nu a anunțat încă performanțele acestora.
Joi, 16 Mai 2019 | Modele noi | 1 comentariu

Teasere pentru noua generație BMW Seria 1: livrările vor începe până la sfârșitul acestui an

BMW a publicat un teaser cu blocurile optice ale noii generații Seria 1 și o imagine cu instrumentarul de bord digital. Livrările noului Seria 1 vor începe până la sfârșitul anului.
Joi, 16 Mai 2019 | Industrie

Volvo ar putea lansa modele de clasă mică, “dacă asta vor clienții”: “Nu avem nimic planificat, dar este o idee bună”

Volvo s-a arătat deschis la ideea lansării unor modele de clasă mică, dacă acest lucru va fi cerut de către clienți. Șeful constructorului nu exclude această posibilitate, pe care o descrie drept o “idee bună”, însă susține că Volvo nu are deocamdată planuri în acest sens.
Joi, 16 Mai 2019 | Industrie

Efectul vânzărilor în scădere: BMW și Daimler ar putea amâna planurile pentru extinderea producției în Ungaria

BMW și Daimler intenționează să amâne planurile pentru construirea noilor uzine planificate în Ungaria ca efect al scăderii vânzărilor, potrivit presei germane.
Joi, 16 Mai 2019 | Modele noi | 4 comentarii

Koenigsegg va lansa anul viitor un supercar hibrid: motor V8 de 5.0 litri și preț de circa 850.000 de euro

Koenigsegg se pregătește să lanseze în 2020 un nou supercar, “mai ieftin” decât cele de până acum. Noul model ar urma să aibă propulsie hibridă, motor V8 de 5.0 litri și un preț de circa 850.000 de euro.
Joi, 16 Mai 2019 | Modele noi

Primele imagini cu Skoda Citigo iV: versiunea electrică a modelului de oraș va fi prezentată în 2019

Două imagini cu Skoda Citigo iV au apărut pe internet în urma unor teste desfășurate de constructorul ceh fără niciun fel de camuflaj. Modelul electric de oraș va fi prezentat oficial în cursul acestui an.
Miercuri, 15 Mai 2019 | Formula 1 | 14 comentarii

Bottas suspectează o defecțiune tehnică la ambreiaj la Barcelona. Mercedes susține că pilotul nu a avut aderență

Valtteri Bottas susține că ambreiajul a avut un "comportament anormal" în startul cursei de la Barcelona în care a ratat victoria după ce a fost depășit de Lewis Hamilton. Mercedes afirmă însă că finlandezul nu a avut suficientă aderență.
Miercuri, 15 Mai 2019 | Modele noi | 3 comentarii

McLaren GT, poze și detalii oficiale: Grand Tourer-ul din gama britanicilor oferă 620 CP și un volum total pentru bagaje de 570 litri

McLaren a prezentat noul GT. Grand Tourer-ul producătorului britanic este echipat cu un motor V8 de 4.0 litri cu 620 CP și promite atât performanțe de top, cât și confort sporit în timpul călătoriilor lungi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 15 Mai 2019 | Industrie | 2 comentarii

Nissan a refuzat propunerea Renault pentru reconfigurarea Alianței: francezii speră să-i convingă pe japonezi după scăderea puternică a profitului

Nissan a refuzat propunerea Renault de creare a unei companii în care să dețină aceeași putere de decizie, însă constructorul francez speră ca japonezii să-și schimbe opinia după ce au anunțat o scădere a profitului cu 45%.
Miercuri, 15 Mai 2019 | Modele noi

Cântecul de lebădă al motoarelor convenționale în gama Smart: ultimele 21 de unități sunt dezvoltate în colaborare cu Brabus și fac parte dintr-o ediție specială

Smart se pregătește să intre complet în era electrică. Pentru a marca dispariția versiunilor cu motoare cu combustie internă din gamă, Smart lansează o ediție specială disponibilă în doar 21 de exemplare.
Miercuri, 15 Mai 2019 | Masini autonome | 2 comentarii

Premieră pentru grupul Fiat-Chrysler: Maserati va folosi tehnologie BMW pentru conducere autonomă

Maserati va fi primul brand al grupului Fiat Chrysler Automobiles care va folosi tehnologia pentru conducere autonomă dezvoltată de BMW, după cum a anunțat președintele FCA, John Elkann.
Miercuri, 15 Mai 2019 | Masini autonome

Renault lansează un experiment pentru un sistem de transport cu vehicule autonome: trei unități Zoe și un autobuz lângă Paris

Renault a lansat miercuri un experiment pentru un sistem de transport cu vehicule autonome în campusul universitar Saclay din apropierea Parisului, cu scopul de a testa cele mai noi sisteme autonome pe trei unități Zoe și pe un autobuz.
Miercuri, 15 Mai 2019 | Modele noi

Mini lansează cele mai puternice modele de serie de până acum: John Cooper Works Clubman facelift și John Cooper Works Countryman oferă 306 CP

Familia John Cooper Works se mărește din nou. Producătorul britanic Mini a prezentat John Cooper Works Clubman facelift și John Cooper Works Countryman, ambele modele fiind echipate cu motorul de 2.0 litri care oferă 306 CP și 450 Nm.
Miercuri, 15 Mai 2019 | Intern | 10 comentarii

Utilizarea radarelor va fi restricționată: mașinile trebuie să fie inscripționate și amplasate în locuri vizibile

Radarele vor fi instalate doar pe mașini inscripționate și amplasate în locuri vizibile, în timp ce radarele de tip pistol vor putea fi folosite la cel mult 10 metri de mașina de poliție, potrivit unui proiect de lege adoptat de Parlament.
Miercuri, 15 Mai 2019 | Modele noi

Porsche lansează Cayenne S Coupe: motor V6 de 2.9 litri cu 440 CP și 0-100 km/h în 5 secunde

Porsche a publicat primele imagini cu versiunea Cayenne S Coupe. SUV-ul producătorului german promite 440 CP și 550 Nm mulțumită unui motor V6 biturbo de 2.9 litri.
Miercuri, 15 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Volvo cumpără baterii pentru mașini electrice din Asia: CATL și LG Chem, furnizori pe 10 ani pentru brandurile Volvo și Polestar

Grupul Volvo a semnat contracte pe termen lung pentru asigurarea bateriilor necesare în producția viitoarelor mașini electrice. În următorii 10 ani, CATL (China) și LG Chem (Coreea de Sud) vor furniza baterii pentru modelele electrice care vor fi lansate de brandurile Volvo și Polestar.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru